Şimdi Ara

Bilgisayar kapanıp 3sn sonra tekrar açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dün bilgisayarımı açmak için düğmeye bastım, ekrana hiç bir görüntü gelmeden kapanıyor ardından yaklaşık 3 saniye sonra tekrar açılıyor ve tekrar kapanıyor, elektrik bağlantısını kesene bu böyle devam ediyor.
    Sebebini biliyorsanız lütfen yardım edin. Olmadı vatan bilgisayara götüreceğim çünkü oradan aldım kasayı toplama olarak. Sanırım daha garantisi sürüyordur. 2 yıl ı geçmedi. Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

• senin anlattığına göre psu sorunu gibi duruyor elin teknik işlere yatkınsa psu yu tek olarak çalıştırmayı dene eğer yine aynı şekilde dur kalk yaparsa psu dandır yoksa anakarta yönelmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

senin anlattığına göre psu sorunu gibi duruyor elin teknik işlere yatkınsa psu yu tek olarak çalıştırmayı dene eğer yine aynı şekilde dur kalk yaparsa psu dandır yoksa anakarta yönelmek lazım

yok yatkın değil en iyisi vatan bilgisayara götürmek:D neden böyle birşey olduki acaba durup dururken
  • Ayno sorun bende de var kafayi yedirtio dun basladi ve dedigin gibi 3 4 saniyede bir reset atio soktum laptopu temizledm remleri denedm hdd yi denedm ama sorn devam ediyor bende bilmiyorm napacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer çekimi ivmesini yaklaşık olarak 10 alırsak h=1/2gt^2 üzerinden h=5.9 oda h=45 metreye eşit olur. Bilgisayarınızı 2kg olarak düşünürsek potansiyel enerjisi Ep=m.g.h dan 20.45 yani 900 N.m olur. Kasayı tower kasa olarak düşünmüştüm kasayı yan yatırarak yere olan etkiyi yaymayı deneyebilirsiniz olmaz ise bilgisayarınızın açılıp açılmamasını evinizin olduğu bölgeden başka bir bölgede deneyiniz. Büyük olasılıkla açılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssarunass

Ayno sorun bende de var kafayi yedirtio dun basladi ve dedigin gibi 3 4 saniyede bir reset atio soktum laptopu temizledm remleri denedm hdd yi denedm ama sorn devam ediyor bende bilmiyorm napacam

naptın hallettinmi?
  • Necoti kullanıcısına yanıt
    Bi teknik servise verdim kuzey guney koprulerinde siknti varms onu duzeltiller smdi acilio ama sanki pc baya yavaslams gibi smdi format atiyorim bakalm nolcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bi teknik servise verdim kuzey guney koprulerinde siknti varms onu duzeltiller smdi acilio ama sanki pc baya yavaslams gibi smdi format atiyorim bakalm nolcak

bende vatanbilgisayara verdim bakalım nolucak . inşallah benım basıma gelmez yavaslama
  • Necoti kullanıcısına yanıt
    Formattan sonra pc kendini topladi gibi ama bu kuzey chip bi kere sorun ciksrmaya basladimi surekli cikarir diyolar umarm oyle olmaz smdilik kurtardk pacayi

• quote:

Formattan sonra pc kendini topladi gibi ama bu kuzey chip bi kere sorun ciksrmaya basladimi surekli cikarir diyolar umarm oyle olmaz smdilik kurtardk pacayi

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

Yer çekimi ivmesini yaklaşık olarak 10 alırsak h=1/2gt^2 üzerinden h=5.9 oda h=45 metreye eşit olur. Bilgisayarınızı 2kg olarak düşünürsek potansiyel enerjisi Ep=m.g.h dan 20.45 yani 900 N.m olur. Kasayı tower kasa olarak düşünmüştüm kasayı yan yatırarak yere olan etkiyi yaymayı deneyebilirsiniz olmaz ise bilgisayarınızın açılıp açılmamasını evinizin olduğu bölgeden başka bir bölgede deneyiniz. Büyük olasılıkla açılacaktır.

Şimdi sorun sana göre ney ben anlayamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.