Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim selamlar. Biraz meşakkatli bir süreç olsa da meseleyi çözdüm sonuçta.

Msi 4g gaming modelini aldım. Şu an için cw ya da baska bir problem yok. Karttan memnununm genel olarak.

Sende de bir sıkıntı yoktur inşallah zotac ile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Kardeşim selamlar. Biraz meşakkatli bir süreç olsa da meseleyi çözdüm sonuçta.

Msi 4g gaming modelini aldım. Şu an için cw ya da baska bir problem yok. Karttan memnununm genel olarak.

Sende de bir sıkıntı yoktur inşallah zotac ile :)

Hayirli olsun valla.. Baya uğraştin durdun sorunsuz kart bulmak için, + CW olmamasi da güzel olmuş..

Valla inan diyorum Zotac'dan acayip memnun kaldim.. Sessiz, serin çalişiyo, herhangi sorunu yok, CW zaten hiç mi hiç yok bal gibi oldu... Benim ürün Zotac'in yeni parti ürünlerindenmiş bide dahada mis gibi oldu Garanti süresi bakiminda.. Bide geçenlerde Zotac'in sitesinden 5 Yıl garantisinide başlattim foto falan yolladim faturanin kart bilgileri falan bakalim güzel oldu yani..

Yalniz piyasada hala CW'li kartlar dolaniyo Biz bakma MaşAllah diyelim şansliydik en sonunda... Arkadaş geçen haftalarda Asus aldi çocugun şansina öküz gibi CW çikti.. Aninda götürdü iade etti şimdi o da Zotac Extreme Core Edition alacak, Bende gördü memnunda kaldi karttan, denedi test etti bakalim şimdi Zotac alacak.. İnşallah onunda şansina CW'siz bi kart gelirse Zotac markasina güvenim dahada artacak..

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim herhangi bir problem olmaz valla.

Bu markalardan ziyade gtx 970 le de özdeşleşti sanırım. Biraz şanslı olmaya bakıyor mevzu.

İnşallah problem çıkmaz. Zira bu kart iyi bir kart :)

• quote:

Orijinalden alıntı: herocem

Gtx 980 ti alicam en mantikli tercih hangisidir? Kimisi asus diyor kimisi zotac,msi... Kafam cok karisti valla

Uzun araştırmalarım sonucunda ben kararımı asus strix 980ti den yana kullanmayı düşünüyorum.Zotac amp extreme edition saat hızı olarak asus tan bir gıdım önde bu da performans testlerinde çok ufak bir fark ortaya çıkarıyor.Ama bu ufak fark en fazla yüzde 3 oranında bir fark.
    Zotac amp extreme edition 328.2 mm uzunluğuyla her kasaya uymayacak kadar iri bir kart.Asus ta 305 mm.
    Fiyat olarak zotac asus tan 320 tl civarı daha ucuz benim asus tercih sebebim zotac ın gereksiz derecede uzun bir kart olması ve geçmişte zotac ile yaşadığım kötü tecrübeler.
    Şu anki durum nedir bilemem ama daha önce overclock sebebiyle 2 adet zotac ekran kartımı yakmıştım.Şu an 2 adet msi 970 ile +150 de 1 senedir sorunsuz şekilde kullanıyorum.Ki daha öncede gigabayt 780 ve referans soğutuculu 680 ile hiçbir overclock sorunu yaşamamıştım.Ama baştada dediğim gibi şu an ki durumu nedir hiç bir yorum yapamam kullanmadım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 23 Ocak 2016; 15:05:36 >

• Bugün Amazondan Msi gtx980ti 6G Gaming ekran kartım geldi.
    Kart 2240tlye maloldu kargo dahil.gümrük iadesi olursa şayet 1900tl ye gelecek inşallah.küçük bir ihtimal olsada iadesi olabilme ihtimali var
    Kartın asics değeri %71,4
    Coil whine dan eser bile yok,
    Fanlar oldukca sessiz ,
    Testlerde ve oyunlarda max 71 derece oldugunu gördüm.genelde 68-71 arası gidiyor ısı değerleri yukte.
    Masaüstünde iken zaten fanlar dönmediginden sıfır ses.
    1340mhz e kadar cekirdek frekansı cıkmıştır.ama genelde 1280mhz gaming modda kullanıyorum.

Tomb raider 2013 de 4k çözünürlük ve ultra ayarlrda 55-60fps aralığında geziniyor.Ancak görüntü cam gibi 4k da..
    İşlemci i5 4690K 3,5ghz oc 4,5ghz de kullanıyorum.
    Kart gerçekten muhteşem...
    İşlemcide 4,5ghz e oc ile kartın hakkını cok iyi verdiriyor....
    Benchmark sonucu aşağıda fotoyu koyuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 23 Ocak 2016; 22:43:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 26 Ocak 2016; 12:11:30 >

• Arkadaşlar ilgilenirseniz MSİ GTX 980 ti ekran kartımı satıyorum sıfır jelatininde. Bakmak isterseniz bu forumda mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/showtopic.asp?m=114037081&p=1#114037081

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhuncaglar -- 1 Şubat 2016; 0:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Bugün Amazondan Msi gtx980ti 6G Gaming ekran kartım geldi.
    Kart 2240tlye maloldu kargo dahil.gümrük iadesi olursa şayet 1900tl ye gelecek inşallah.küçük bir ihtimal olsada iadesi olabilme ihtimali var
    Kartın asics değeri %71,4
    Coil whine dan eser bile yok,
    Fanlar oldukca sessiz ,
    Testlerde ve oyunlarda max 71 derece oldugunu gördüm.genelde 68-71 arası gidiyor ısı değerleri yukte.
    Masaüstünde iken zaten fanlar dönmediginden sıfır ses.
    1340mhz e kadar cekirdek frekansı cıkmıştır.ama genelde 1280mhz gaming modda kullanıyorum.

Tomb raider 2013 de 4k çözünürlük ve ultra ayarlrda 55-60fps aralığında geziniyor.Ancak görüntü cam gibi 4k da..
    İşlemci i5 4690K 3,5ghz oc 4,5ghz de kullanıyorum.
    Kart gerçekten muhteşem...
    İşlemcide 4,5ghz e oc ile kartın hakkını cok iyi verdiriyor....
    Benchmark sonucu aşağıda fotoyu koyuyorum...

Ekrana gel hocam bunun modeli nedir hayirli olsun bu arada

• Beyler benim Asus gtx970 strix kartı 1 yıldır kullanıyorum, ekran kartında eğilme var ağırlıktan dolayı, bugün altına destek yaparak kartı düzleştirdim fakat şöyle bir sorun çıktı, oyunlarda hiç ses yapmayan kartın fanları bir anda %90lara çıkıyor. Değerlere baktım, 86C ye kadar çıkmış. Kartın altına destek atıp kartı düzleyince thermaller tam temas etmiyor galiba. Eski eğri haline bıraktım, yine sessiz çalışmaya devam etti. İlerde GTX980 sli yapma fikrim var ne dersiniz ? GTX970 i iade etmeyi denesem mi ki ?

ilk aldığımda coilwhine sorunu vardı, şuan yok gibi uzun zamandır duymuyorum. Teyit etmek için furmark testi yaptım çok az ses geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygar2580 -- 3 Şubat 2016; 1:37:57 >
  • uygar2580 kullanıcısına yanıt
    Üstad kartın fan panelinin sonundan misina ile yukarı bir yere as.Hem görüntü olarak rahatsız etmiyo hemde daha düz durmasını sağlıyor.şayet ben öyle yaptım ;)
  • merhaba arkadaşlar, gtx 980 le uyumlu çalışan msi ın bir utilitysi vardı independent fan control isimli, nedendir bilmiyorum ne nette mevcut ne msi ın sitesinde. ben kullanıyordum, format sonrası bir daha bulamadım bu utility yi. elinde setup ı olan var mıdır bu utility nin
  • Yeni kart alan ve tomb raider oyun kodunu satmak isteyen olursa bana ulaşabilir

• Beyler kart bu şekilde görünmeye başladı daha önce böyle değildi neden olmuş olabilir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Beyler kart bu şekilde görünmeye başladı daha önce böyle değildi neden olmuş olabilir fikri olan var mı?

son betayı yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Beyler kart bu şekilde görünmeye başladı daha önce böyle değildi neden olmuş olabilir fikri olan var mı?

HotFix driver çıkarıldı bu sorun için.

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4026

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 7 Şubat 2016; 10:43:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maxıs kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam dun gece buldum yukledim sorun gitti. Yalnız cok ilginc bir sorun baya ugrastim dun gece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.GTX 980ti alma arefesindeyim.Sizce hangi marka modeli almalıyım?

• Mastercase M kullanıcısına yanıt
    Msi ekran kartlarında iyidir. Msi'ın normal modelleri de iyidir, daha fazla para verip iyi soğutma istiyorsan sea-hawk modelini alabilirsin veya oc yapacaksan şimdi lightning alıp ileride daha iyi bir soğutma yapabilirsin.

• GTX970 için ideal ve şu an için sorunsuz diyebileceğiniz driver sürümü nedir? 358.50'deyim şahsen daha yüksek ve stabil sürüm varsa değiştirmek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.