bulaşık makinesi tavsiyenize ihtiyacımız var arkadaşlar. Fiyat konusunda mals 30k ama en uygun olarak ne önerirsiniz? 15k bandında bulmak mümkün müdür mesela ? Ama 25 ver bunu al dediğiniz ciddi fark yaratan modelleri de bilmek isterim şimdiden teşekkürler
Cruze 2010 farlar mercekli mi ?
Farlar mercekli mi ve buradaki küçük ampülün amacı nedir? Mevcut kısa ve uzun yakan h4 ampülü photon mono 3+ h4 ile değişecektim fakat ledlerin yanında bu küçük ampül abes kaçacak. Merceksiz farlara da led takılmaz deniyor benim farlar mercekli midir değil midir?
Samsung S32BR75 kalite kontrolü yapılmıyor mu ??
Elşme geçen 3. Monitör ve hepsinde vertical banding mevcut
eşit de dağılmamış ekranın ortasında yada sağında kalın bir şerit
Samsung Odyssey Neo G8 Nerede satılır stok yok
Bu monitör hiçbir yerde stokta yok arkadaşlar nereden temin edebiliriz ?
Sega mega drive mini ve mini 2 nereden alınır?
Türkiye’de bu cihazları satan bir yer var mıdır arkadaşlar?
Amazondan alınan kart garantisi hk.
Selamlar arkadaslar
amazondan aldığımız bır ekran kartını birine sattıgımızda sattıgımız kişiye bu garantiyi devir edebiliyor muyuz acaba? sanki böyle birşey vardı diye hatırlıyorum bir sormak istedim
şimdiden teşekkürler.
Robx R7 toz torbası dolu hatası
Toz toplama istasyonu ekranında level full şeklinde uyarı durmaktadır. Temizlik yaptık torbayı değiştirdik fakat tozları cekebilmesine tagmen ekranda toz torbası dolu hatası durmaktadır. Ne yapabiliriz?
Asua b550-i Gaming boot sorunu
Usb den bios update yaptim fakat videods da oldugu gibi surekli boot islemini basa sariyor.
Sorun ne olabilir
13900k vs 13900kf farki nedir?
Farki nedir fazladan 1000tl ye deger mi?
Gigabyte z690 aorus ultra nasildir?
Z690 aorus ultra nasildir arkadaslar? Baaka tabsiye edeceginiz var midir? Gen5 nvme kullanmayi gerek gormedigimden fiyatlar daha uygun olur diye z690 cipsetine bakiyorum
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 0
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware