Şimdi Ara

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.628
Cevap
31
Favori
247.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gtx980 kart alana division hediyeymis. Gtx980i eylulde almistim , hediyeyi ( division ) alabiliyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga Hybrid 980 ti nasıl ?

• merhaba arkadşlar ekran kartına driver güncellemesi yapayım dedim resimlerde gördüğünüz gibi ekran kartını usb aygıt olarak göriyor donanımı güvenle kaldır dediğimdeyse sistem gidiyor komple simsiyah oluyor ekran bu nasıl bi driver başına gelen varmı böyle bir olay
    Bu mesaja eklenen görseller:

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU

• enja kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu bende yaşadım bununla ilgi bir beta çıktı netten ararsanız bulabilirsiniz. Şuan sürüm numarasını unuttum.
  • teşekkür ederim hocam nasıl oluyorsa driveri kurduktan sonra yeni günceleme buldu yine şuanda sorunsuz çalışıyor birde Rise of the Tomb Raider ciddi anlamda fps yükselmesi oldu nvidia güzel driver yapıyor dedikleri gibi ama ben oyunu çoktan bitirdim fps sorunlarıyla boğuşa boğuşa
  • merhaba anakartınız bendeki anakartla ayni neredeyse sizin ankartınızın pcı slotlarında 16x 16x yazıyor cpu z ile kontrol etiğimde bende 8x 16x diyor bir sorunmu var acaba şimdi dikkatimi çekti sizdeki anakartında pcı slotları 16x 8x 4x şeklinde destekliyor doğrumu

GTX 980 Ti , GTX 980 ve 970 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 20 Şubat 2016; 15:16:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enja

merhaba anakartınız bendeki anakartla ayni neredeyse sizin ankartınızın pcı slotlarında 16x 16x yazıyor cpu z ile kontrol etiğimde bende 8x 16x diyor bir sorunmu var acaba şimdi dikkatimi çekti sizdeki anakartında pcı slotları 16x 8x 4x şeklinde destekliyor doğrumu

Baska pci exp yuvasina birsey takilimi?

• evet takılı Creative Sound Blaster Z ses kartı almıştım mini pcı yuvaları ekran kartı engel olduğu için PCI Express 8x yuvasınada ses kartını taktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 20 Şubat 2016; 16:15:32 >
  • quote:

evet takılı Creative Sound Blaster Z ses kartı almıştım mini pcı yuvaları ekran kartı engel olduğu için PCI Express 8x yuvasınada ses kartını taktım

Bundan kaynakli.baska pci exp yuvasina calismayan bile olsa herhangibir sey taktiginda 8x e duser.16x 8x 4x 3 ude doluysa 4x e duser.

• anladım hocam peki ekran kartı pefromansında düşüş olmaz dimi çünkü başka slota takma şansım yok neredeyse
  • quote:

anladım hocam peki ekran kartı pefromansında düşüş olmaz dimi çünkü başka slota takma şansım yok neredeyse

Pci exp 3.0 oldugu icin sikinti yok.pci exp 3.0 8x le pci exp 2.0 16x aynidir.o veriyolu fazlasiyla yeter en kuvvetli karta bile.

• hocam yine değişik bir şey buldum gpu z açınca kafamda soru işareti oluştu yardımcı olursanız sevinirim şimdi bu ekledim resimde ekran kartı 16 x destekledi yazıyor gpu z ama 8x hızında çalıştı yazıyor bu doğrumu yoksa ses kartıtakılı olduğu içinmi böyle göriyor normalde kartım 16x slotuna takılı

bu videoda benim taktığım slota takıyor eleman kaç tane video izlediysem çoğunluk bu slota takıyor doğru olan hangisi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 20 Şubat 2016; 18:50:17 >

• quote:

hocam yine değişik bir şey buldum gpu z açınca kafamda soru işareti oluştu yardımcı olursanız sevinirim şimdi bu ekledim resimde ekran kartı 16 x destekledi yazıyor gpu z ama 8x hızında çalıştı yazıyor bu doğrumu yoksa ses kartıtakılı olduğu içinmi böyle göriyor normalde kartım 16x slotuna takılı

Soldaki normal değeri sağdaki çalışan değeri.

• demekki 8x de çalışıyor doğrumu hocam ben dahil olmak üzere birçok kulanıcının ekran kartı 8x olarak çalışıyor sanırım eğer bunu birkaç arkadaş daha doğrularsa sevinirim
  • evet sonunda haletim hocam bence herkesin kontrol etmesi gerekiyor demeki neymiş ses kartı PCI exp yuvasında performans kısıtlamasına neden oluyormuş yanlışım varsa düzeltin lütfen siz sormasanız diğer yuvada başka birşeymi var takılı diye aklıma dahi gelmezdi tekrardan teşekkür ederim _Dominic_Toretto_ arkadaşımıda unutmadım onunda çok emeği geçti yardım konusunda teşekkürler cpu z görselerini paylaşan Tolgá arkadaşımızada teşekkürler sayenizde çözdük olayı

• enja kullanıcısına yanıt
    Malum ses kartınızı anladığım diğer Pci Express x16'dan çıkarıp sonunda Pci Express x1'e mi taktınız... Gerçi ben daha iyi ses amaçlı almıştım ama bir faydasıda harici ses kartlarının kendi işlemcisi olduğundan sistemdeki işlemciye düşen yükü de azaltarak PC'nin daha iyi performansla çalışmasını sağlıyormuş.

Pci Express x16 slotlarını ikinci bir ekran kartı takıp Pci Express x8 olarak da kullansanız sistemde SLI yapıp 4k oyun oynamıyorsanız kolay kolay dolduramazsınız. SLI yada Crossfire'da köprü arabirimi limiti 900mb/s olduğundan 4K ya darboğaz yapabiliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 20 Şubat 2016; 23:32:17 >
  • arkadaşlar merhaba
    980 classfied SLI kullanıyorum.rise of tomb raider ile ilgili bir sorunum var sizle paylaşmak istedim bilgisi olan varsa yardım edebilir diye;
    oyunda bazı bölümlerde anlamsız yere fps düşmesi oluyor.gpuların ikisinin de kullanımı %99 a vuruyor ,fakat şunu farkettim.pause a basıp yaklaşık 10-15 saniye bekleyip geri döndüğüm zaman fps 60 sabitleniyor ve gpu kullanımı ortalama %75 lerde oluyor.
    bu sorun sadece bu oyunda var.AC syndicatede de SLI scaling sorunu vardı.yeni driver ile çözüldü.TR için 3 yama çıktı fakat bu sorun çözülemedi.acaba neden kaynaklanıyor bunu bilen ya da çözen varmı?
    Teşekkürler şimdiden
  • quote:

merhaba anakartınız bendeki anakartla ayni neredeyse sizin ankartınızın pcı slotlarında 16x 16x yazıyor cpu z ile kontrol etiğimde bende 8x 16x diyor bir sorunmu var acaba şimdi dikkatimi çekti sizdeki anakartında pcı slotları 16x 8x 4x şeklinde destekliyor doğrumu

pcı express x16 slotlarından biri dolu o yüzden yapıyor böyle.

düzelmesine sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 20 Şubat 2016; 23:53:09 >

• regujohn kullanıcısına yanıt
    malessef bende de durum ayni hocam SLI yok bende ama oyun aldığım günde beri ayni dertle boğuşuyorum oyunu ilk açtığımda FPS 11 yada 22 ile başlıyor biraz bekleyince düzeliyor yapıcak pek bişi yok gibi birde şu var çözünürlük düşürüp tekrar eski çözünürlüğe getirince anında düzeliyor anlamadım giti optimizasyon özürlü oyun buda diprleri gibi BF4 FPS 130 158 arası gidip geliyor driverde günceledim buğün daha yapıcak bişi yok oyunu bitirdim ben o şekilde
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.