Şimdi Ara

GTX 950 nasıl karttır. Sizce Yeni Seriler Gelene Kadar İdarelik Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnventus'dan EVGA GTX 950 SSC ekran kartı almayı düşünüyorum Pascal'ın FP kartları çıkana kadar ve fiyatları alınabilir düzeye gelene kadar kullanacağım sonrasında GTX 1060 4 GB veya 6 GB hangi versiyonu çıkarsa onu alacağım

GTX 950 şu an satılan en f-p gpu'lardan evga ssc versiyonuda en iyi saat hızları sunan versiyonlarından bir tanesi sizlerinde bir görüşünü almak istiyorum

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7292

• ben olsam bu kartı alır hbm kartlar çıkana kadar kullanirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 2GB kart almayın.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Ben sinerjiden aldım 590Tl asus strix gtx 950.Cs go da 200fps full ayarlar ve full hd çözünürlükde oynuyorum.Gta 5 60Fps high da bazen 40Fps kadar düşebiliyor ama gerçekten çok iyi ben memnunum şahsen.Alırsanız daha uygun fiyatdan alın.Gtx 950 en uygun markası asus satıyor.Bende sizin gibi yapcam pascalın f/p ürünleri çıkınca onlardan alırım veya gtx 970 alırım.1060 ve 1050 yıl soununa anca yetişir diye tahmin ediyorum.

• Evganın soğutması bildiğim kadarı ile HDT değil.

O yüzden başka markalara bakmakta fayda var.

GTX 950 için şuan en iyisi Zotac gibi duruyor hem HDT hemde BackPlate ile geliyor.
  • HDT nedir, şu anki araştırmalarımda (asus strix,msi 2g,gigabyte,evga ssc) en iyi saat hızları evga ssc'de onun dışında asus strix serisi alabilirim arasında 10 tl fark onun dışında başka marka malesef düşünmüyorum

https://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/GTX_950_SSC/

incelemeside burada var

@MsSsS dostum idarelik bir kart diyorum, çaktın pascal'ın f-p mimarili kartları gelince gtx 1060 alıcam 4 gb mı gelir yoksa 6 gb mı ona göre tercih edicem artık şu an idare etsin beni yeter özellikle witcher 3, oyunu high'da birkaç ayar medium'da akıcı oynayayım yeter zaten çok aşırı oyun oynayan birisi değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 1 Mayıs 2016; 14:03:17 >

• aynen dostum evga ssc modelinde zaten kartı epey o.c yapmış msi,asus,gigabyte modeline oranla

zotac amp edition ve evga ftw versiyonun saat hızları ssc'ye oranla biraz daha yüksek. ama o da şu an inventus'da yok, inventus dışında kesinlikle başka teknoloji mağazasında alışveriş yapmayacağım için EVGA SSC mantıklı seçenek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evga 960 ssc var bende. kart isinmiyor yuzde 45fan hizinda..bosta 23 derece yuktu 50-55 felandir en fazla. oclu geliyor ustune oc yine yaptim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu kartların adı 2 sene sonra falan hiç geçmeyecek. ha 2 gb ha 4 gb ne farkeder? Gücü belli zaten. ileridede ayar kısmaya başlayacaksınız dolayısıyla bellek olsa bile o ayarları açamayacaksınız. Alın geçin 3 sene kullanın değiştirin
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Konu dışı olacak fakat hocam sizde FX 6100 vardı sanırım. Değiştirdiniz mi yoksa devam mı ediyorsunuz ?

Konu sahibi arkadaşa önerim idarelik karta o kadar para vermemesi.

• Zotac 950 amp kullanıyorum. Ben memnunum. 2k seviyesi için r9 390 alacaktikm ama yeni nesli bekliyorum. Bu kart full hd icin çok rahat 1-1.5 sene götürür bence. Zotac olan bildigim kadariyla gtx950ler arasinda en hizlisi. Backplate de karti daha derli toplu gosteriyor. Kartim su an ayrica da ilanda. Orada bazi tablolar da vermistim. Acikcasi cok agir bir oyun henuz oynamadim. Ama Zotac gtx950, neredeyse stok GTX960 performansi verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 1 Mayıs 2016; 16:17:19 >
  • Pascal yakinda cikacagi icin alacaginiz az kullanmis olursunuz,2. el bir ekran karti alip parayi guncele ayirmak daha iyi olur gibi.

• Bu karta 640 lira vereceğime 26 lira daha koyar bari bunu alırım gtx 950'ler arasında en hızlısı bu sanırsam.
    https://www.webdenal.com/gigabyte-gv-n950xtreme-2gd_810454.html
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    14:31'da attığım mesajı dikkatli okursan

sadece inventus

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

14:31'da attığım mesajı dikkatli okursan

sadece inventus

Neden sadece İnventus hocam?
  • geçen hafta msi 960 4 gb almadın mı sen,ne oldu?..umreye mi gitti
  • dostum idarelik bir kart arıyorum, pascal mimarisinin gtx 1060 serisi kartları çıkınca ona geçicem ayrıca geçen hafta gtx 960 4g almıştım ama arızalı çıktığından geri gönderdim şimdilik idarelik bir kart alıp beklemeye geçicem gtx 950 ssc beni 1 yıl kadar idare edecektir diye düşünüyorum sonrası gtx 1060 olur.
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    yalan oldu,

şakası bu yana arızalı çıktı dostum birebir değişim yapmadı hepsiburada bende 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade ettim, şimdilik idare bir kart alıp GTX 1060 serisini bekleyeceğim

@SeSioN

Müşteri Memnuniyeti, diğer firmalardan alacağıma inventus'u tercih ederim daha iyi bundan sonra türkiye'den pc parçası alacak olursam sadece inventus başka firmalar isterse fiyatları %50 düşürsün yinede umrumda değil artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Konu dışı olacak fakat hocam sizde FX 6100 vardı sanırım. Değiştirdiniz mi yoksa devam mı ediyorsunuz ?

Konu sahibi arkadaşa önerim idarelik karta o kadar para vermemesi.

Bf3 multiyi oynuyorum yetiyor. ileride degistiririm suan ihtiyac yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.