Şimdi Ara

GTX 295 STOKLARDA YOK YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 22.04.2009 tarihinde Mavibilgisayara yolladığım zotac gtx 295 ekran kartım bugün itibarı ile değişim veya iadesi onaylandı benden haber bekliyorlar görüştüm yetkililerle ürün stoklarda yok... Yeni bir kart nasıl olurda stoklarda olmaz anlamış değilim. Vamı ürünün stokta olduğunu bildiğiniz biyer. Olmazsa para iade istiyicem yada gtx 285 mi alsam yardımcı olabilirmisiniz....Ben ürüne nakit 1060 tl ödeme yapmıştım. Para iade istesem bu parayı alırım daha uygun bi yer varsa ordan alabilirim. Yardımlarınızı bekliyurum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1060TL vereceklerse al vatan bilgisyarda 941TL olarak gözüküyor ama stoklarında varmı bilemiyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36224

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 6 Mayıs 2009; 22:02:50 >
  • Para iadesi isteyin, 500TL civarına gtx275 alın artan parayıda başka ihtiyaçlarınıza harcayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Source

1060TL vereceklerse al vatan bilgisyarda 941TL olarak gözüküyor ama stoklarında varmı bilemiyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36224

1060 TL yi iade edecdeklerine inanıyor musunuz?
    Kim olsa iade etmez. Etme zorunluluğu da yok.
    Çünki ürün garantili ve güncel bir ürün.
    Elbet bulurlar bir tane GTX295...

• Bende ürünü bulacaklarını düşünmekteyim. Ancak 30 iş günü içerisinde ürünü temin edemezlerse para iadesi yapmak zorundalar.
  • Arkadaşlar ürün stoklarda yok ürünün garanti hizmetini maskom bilgisayar veriyor onlarla görüştüm ürün değişim veya para iadesi yapılacak dendi mavibilgisayarlada görüştüm isterseniz para iade yapabiliriz dediler. Yani para iadesi alabiliyorum. Dediğim gibi zaten üründe piyasada yok. gtx285 piyasada mevcut 285 nasıl bir kart monitörüm acer 24" full hd 1920*1080 bana yeterli olur mu. Vatan bilgisayarda da 295 stoklarda yok malesef acil olarak yeni bir kart almam gerekiyo bilgisayarı kullanamıyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Para iadesi isteyin, 500TL civarına gtx275 alın artan parayıda başka ihtiyaçlarınıza harcayın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTX295 kullandığınız için şuanda diğer kartların performansı sizi tatmin etmeyebilir. Bu sebeple diğer arkadaşların dediği gibi gtx275/hd4890 gibi uygun fiyatlı bir model alıp geçici idare edin derim. Yeni modeller çıktığında üst seviyeye geçersiniz tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadboyTurk -- 6 Mayıs 2009; 23:42:53 >
  • Bu durum'da GTX 285 alınmaz. Benim de elimde de GTX 285 vardı başka bir firma'dan almıştım. Bazı nedenlerden dolayı kartı geri iade ettim paramı kurtardım. Daha sonra vatan ile görüştüm GTX 295 AMP modeli yakında ellerine geçecekmiş. Bende oradan almayı düşünüyorum. Ya biraz daha bekleyin derim yada daha alt seviye bir ekran kartı alarak geçici bir süre idare edebilirsiniz...
  • Tüketiciyi Koruma Kanunu 4822 S.K./4. Md

Kullanım sürecinde oluşabilecek sorunlar;

10 – Ürünün garanti süreleri içerisinde üretimden kaynaklanan bir nedenden dolayı arıza yapmasına karşın, arızalanan ürünlerin arızaları gidermekle yükümlüdür ve bu konu içerisinde sizden hiçbir şekilde ücret talep edemez.

11 – İade şartlarını içeren bir durumda,

-Ürünün belirtilen şartlarda 30 iş günü içerisinde tamiri veya arızasının giderilmesi söz konusu değil ise,
    -Ürünün aynı arızadan Sanayi ve Ticaret Bakanlığında belirtilenden daha fazla sayıda arızalanması durumunda,
    -Ürünün değişik arızalardan dolayı olsa bile yine Sanayi ve Ticaret Bakanlıkları tarafından belirtilenden daha fazla sayıda arızalanması durumunda,
    -Ürünün yerine aynı üründen verilemiyorsa veya temin edilemiyor ise,

Ürünü satın alırken fatura üzerinde veya ek bir protokol ile belirtilen aksi durumlar yok ise iade etme ve paranızı geri alma hakkınız doğar.

Dilerseniz ürünler hakkındaki haklarınıza aşağıdaki linkte hazırladığım yazı dan göz atabilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_31473192/mpage_1/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 7 Mayıs 2009; 12:48:55 >

• ne demek parayı iade zorunluluğu yok? kart ayarlayamıyorsa edicek ki itiraz edilmemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_namli

Merhaba arkadaşlar 22.04.2009 tarihinde Mavibilgisayara yolladığım zotac gtx 295 ekran kartım bugün itibarı ile değişim veya iadesi onaylandı benden haber bekliyorlar görüştüm yetkililerle ürün stoklarda yok... Yeni bir kart nasıl olurda stoklarda olmaz anlamış değilim. Vamı ürünün stokta olduğunu bildiğiniz biyer. Olmazsa para iade istiyicem yada gtx 285 mi alsam yardımcı olabilirmisiniz....Ben ürüne nakit 1060 tl ödeme yapmıştım. Para iade istesem bu parayı alırım daha uygun bi yer varsa ordan alabilirim. Yardımlarınızı bekliyurum

tavsiyem zotac tan uzak dur, bizdeki zotac gtx295 de arızalandı, servise verdik.

Diğer gigabyte gtx295 gerçekten güzel kart.
  • quote:

tavsiyem zotac tan uzak dur, bizdeki zotac gtx295 de arızalandı, servise verdik.

Diğer gigabyte gtx295 gerçekten güzel kart.

Tamamen Katılıyorum
  • 2 tane GTX 275 al. Al sana GTX 295 Performansı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaciik

2 tane GTX 275 al. Al sana GTX 295 Performansı

SLI desteklemeyen oyunlarda ne olacak_?
  • vatanda var işte gtx295? hatta birsürü şubesinde var gözüküyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeoTrinity

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaciik

2 tane GTX 275 al. Al sana GTX 295 Performansı

SLI desteklemeyen oyunlarda ne olacak_?

2 tane düz gtx260 bile daha iyi performans veriyor gtx295 ten.o yüzden 2 tane gtx275 e gerek yok.

slı desteklemeyen oyunlarda gtx295 te ne oluyorsa slı sistemde de o olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.