Şimdi Ara

GTA: San Andreas Android'e Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rockstar'ın sevilen oyunu Grand Theft Auto: San Andreas; iOS platformundan sonra bir diğer mobil işletim sistemi devi olan Android ekosistemine dahil oldu. Fiyatı haberimizde.

PC ve konsol oyunları dünyasının ikonik oyunlarının mobil işletim sistemi platformlarına uyarlanması hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iOS platformuna gelen, sevilen oyun Grand Theft Auto: San Andreas'ın Android sürümü yayınlandı.

Google Play üzerinden 6.99 ABD Doları'na satın alınabilen uygulama, böylelikle iOS'e göre bir nebze daha pahalı bir fiyat etiketi ile satışa sunulmuş oldu. Oyunla ilgili ilk tepkiler de gelmeye başladı.

5 üzerinden 2?

Grand Theft Auto: San Andreas'ın Android sürümünde mobil platform kontrolleri ve grafikleri ele alınırken oyunla ilgili ilk tepkiler ise dikkat çekici şekilde "düşük not" biçiminde geldi. Zira oyuna dair puanlama şöyle; GTA: San Andreas 19 Aralık tarihi ve saat 23:30 itibariyle 1100 kullanıcının yapmış olduğu değerlendirmeye göre 5 üzerinden 2 puan ortalamasına sahip.

Güncelleme: GTA: San Andreas, ilk günü itibari ile Samsung Galaxy Note 2'ye yüklenemiyor.

Google Play Link

• Galaxy s2 uyumlu satın aldım, ama oyunu açmadı bekledim güncelleme varmı diye yok, sonra internette patch v1.0.2 sürümünü yükledim, şimdi altta gördüğünüz gibi ayarlı kasılma yok oyunda :D

• 6.99 çok değil mi sizcede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmıslar fiyatını bari yıl bası indirimi filan yapsalar

• Ben satın aldım çalışmayınca para iadesi ile geri verdim oyunu.
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    satın alıp internetten patch indirmek de yeni çıktı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

satın alıp internetten patch indirmek de yeni çıktı herhalde

Bende şaşırdım ya, satın aldığımıma yanağım yoksa çalışmadığınamı. parayı iade ettiler Allah tan Aksine bu paketi güncelleme ile de vermediler bekledim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Mod Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Note 2 icin neden uyumlu degil diyor ? S2 ye bile yuklenebiliyor.

• sanırım görev yapmak vice city'nin mobil versiyonundaki gibi zordur ve zevk vermiyordur. yine vice citynin mobil versiyonunda yaptığım gibi şehirler arasında dolaşmak, modifiye vs gibi geri kalan her şey için yükliycem. zaten pc versiyonunda bitirmiştim görevleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 20 Aralık 2013; 13:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Note 2 icin neden uyumlu degil diyor ? S2 ye bile yuklenebiliyor.

S2 ye uyumlu yazıyor ama oyun açılmıyor :D internette yeni paketi apk olarak çıkmış onu yükledim çalıştı :) yüklediğim apk note2 ve cihazlarda çalışacaktır eminim, sadece güncelleme vermedi henüz, o yüzden uyumsuz yazar sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

S2 ye uyumlu yazıyor ama oyun açılmıyor :D internette yeni paketi apk olarak çıkmış onu yükledim çalıştı :) yüklediğim apk note2 ve cihazlarda çalışacaktır eminim, sadece güncelleme vermedi henüz, o yüzden uyumsuz yazar sürekli.

Apk linkini pm den atarmisiniz hocam.

• quote:

quote:

quote:

Apk linkini pm den atarmisiniz hocam.

Gönderdim

• Bir pm de ben alsam hocam, şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar lütfen acele etmeyin, ben 2.5 gb tek link yapıp son hızda indirmeniz için upload edeceğim, bu akşam youtube turancen sayfamda paylaşacağım, artık pm atmazsanız sevinirim
  • quote:

Arkadaşlar lütfen acele etmeyin, ben 2.5 gb tek link yapıp son hızda indirmeniz için upload edeceğim, bu akşam youtube turancen sayfamda paylaşacağım, artık pm atmazsanız sevinirim

Youtube sayfanın linkini banada atarmısın. Birde 1.0.3 yeni sürümü paylaşıcan dimi.
  • Oyun videosu paylaşıldı, partlı linkler ekleniyor, tek partı şimdi upload ediyorum..

Kardeş bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 20 Aralık 2013; 22:50:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.