Şimdi Ara

LAN üzerinden nasıl gta san andreas oynanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizim evde iki tane dizüstü bilgisayar var. lan kablomuz da var ve biz kardeşimle bu bilgisayarlarda karşılıklı gta san andreas oynamak istiyoruz. ne indirmemiz ne yapmamız lazım , evde internet yok yani online oynamayacağız sadece ikimiz bi de arabalar yayalar falan olsun yeter bize .

Bilgi vereceklere minnetlerimi sunarım.

Mutlu yıllar ...

• mutlu yıllar dostum :)
    güzel konu..
  • İnternet olmadan imkansız internet olması lazım ondan sonra samp indireceksiniz ve oyunun içine kuracaksınız içinden aynı haritaya girerseniz aynı haritada ayrıvca başka kişilerle karşılacaşacaksınız ama npc yok yoksa serverler çökebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Online oynayamazsınız internet yoksa fakat 2 kişi oynamak için bir mod var. Mod hakkında konu açılmıştı daha önce ama bulamadım şimdi sanırım silinmiş. Mecburen diğer sitelerden vermek zorundayım.

çok teşekkürler kardeş biraz daha yardım olursa çok sevinirim

ve ayrıca sitedeki indirme linki ölü yardım biraz daha lütfenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 8 Ocak 2012; 11:56:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dreej12

quote:

Online oynayamazsınız internet yoksa fakat 2 kişi oynamak için bir mod var. Mod hakkında konu açılmıştı daha önce ama bulamadım şimdi sanırım silinmiş. Mecburen diğer sitelerden vermek zorundayım.

çok teşekkürler kardeş biraz daha yardım olursa çok sevinirim

ve ayrıca sitedeki indirme linki ölü yardım biraz daha lütfenn

Senin için başka link arayacağım dostum merak etme

çok teşekkür ederim. bir de burda aynı pcden iki kişilik gta san andreas oynamak için vermiş heralde . Benim istediğim farklı iki tane pc ama karşılıklı oynayacağız . Bunu ad bi araştırırsanız çok sevinirim teşekkürler

• İmkansı öyle bir şey yapmak için internet gerekiyor.Aynı pc den olur ama 2 pc imkansız bağlantı kablosu kursan bile olmaz.
  • Merhaba foruma yeni üye oldum bende arkadaşımla normal gta san oynamak istiyorum 2 pc den ikimizide aynı internete bağlandık
    daha önce mta samp oynuyorduk ama onlarda botlar yok lan kablosu olmadan aynı internette farklı bilgisayarlarla nasıl oynayabiliriz bunun modu falan varmıdır ?

(Yeni üye olduğum için konu açmadım kuralları bilmiyorum yanlış birşey yazdıysam veya yaptıysam kusruma bakmayın iyi günler. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA San Andreas gelir mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.