Şimdi Ara

GTA III-Vice City-San Andreas(ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle bu konuyu açmamın nedeni forumda GTA III-VC-SA oynayan çok olduğu için bilgilendirme amaçlı bu konuyu acıyorum.Konuda oyunda takıldığınız yerleri,paylaşmak istediğiniz şeyleri paylaşabilirsiniz :)Hem böylece GTA III-VC-SA için konular açmayıp buraya gelebilirsiniz, forum kirliliğini önlemiş oluruz.

    GTA III
    GTA III-Vice City-San Andreas(ANA KONU)

    ÇIKIŞ TARİHİ: EKİM 2001

    PLATFORMLAR:PlayStation 2,PlayStation 3,Android,İos,Mac OS,Fire OS, Microsoft Windows,Xbox.

    Ana Karakter:Cloude

    Kısa Bilgi:Serinin 5.oyunu olan GTA 3 serinin devrim niteliğinde olan oyunudur.Pek çok özelliğin öncüsü bu oyundur.İlk kez 3D dünyada geçmiştir. Oyun 2001 yılında Claude dir adlı kişinin adı geçmiştir.Ayrıca oyunda diğer oyunlara nazaran birçok silah kullanılabilir.Oyunda araç çeşitliliği ilk kez bu kadar çoktur.

    Ana Hikaye:
    Claude oyundaki ana karakterimizdir. 1992 yılından beri beraber olduğu sevgilisi Catalina ile birlikte Liberty City‘de bir banka soymayı planlar. Soygun gerçekleştirilip bankadan paralar alınır ancak Catalina, parayı Claude ile bölüşmek istemez ve Claude’u bankanın önünde vurarak Claude‘a ihanet eder. Bu ihaneti unutamayan Claude ise Catalina‘dan intikamını almak ister. Liberty City‘de birçok mafyaya hizmet ederek kimi zaman kiralık katil olarak çalışır, para kazanır. Amacı, kız arkadaşı Catalina’yı bulup yaptıklarını ödetmektir. Zaman içerisinde de büyük suikastler ve hırsızlıklar yapar, şehirde adını duyurur. Oyun bu olaylar çerçevesinde şekillenmiştir.

    Claude‘un sevgilisi olan Catalina, Claude ile birlikte soydukları bankadan aldığı parayı tek başına sahiplenir ve Claude‘un polislere yakalanmasına sebebiyet verir. Her şeyin kendisinde olmasını isteyen, kendisini büyük gören bir kadındır Catalina. Hiçbir kimseye merhameti yoktur. Yoluna kim çıkarsa onu gözünü kırpmadan harcayabilir. Meksika asıllıdır. Yeni sevgilisi Miguel ile birlikte Kolombiyalı Kartel çetesini yönetmektedir.

    Claude, GTA San Andreas‘ta da görünmüştür. San Andreas‘ın ana karakteri ve Catalina‘nın eski sevgilisi olan Carl Johnson ile yarışmış ancak kaybetmiştir. Tüm bu olaylar Catalina‘nın Carl Johnson‘dan ayrılıp Claude‘la birlikte Liberty City‘ye yerleşmesiyle olmuştur.

    Claude‘un, intikamını aldıktan sonraki hayatı, geleceği bilinmemektedir. Çoğu kişi Claude‘un öldüğünü tahmin etse de bu düşünce yanlıştır; Claude günümüzde hâlâ hayattadır. Büyük ihtimalle hâlâ Liberty City‘de yaşamını sürdürmektedir. En büyük teoriler ise memleketi San Fierro‘ya geri döndüğü yönündedir.


    GTA VİCE CİTY

    GTA III-Vice City-San Andreas(ANA KONU)

    ÇIKIŞ TARİHİ:6 Aralık 2002

    ANA KARAKTER:TOMMY VERCETTİ

    PLATFORMLAR:Microsoft Windows, PlayStation 2,PlayStation 4,Android,İos,Mac OS, Fire OS,PlayStation 3,Xbox.

    Kısa bilgi:Serinin 6.oyunu olan GTA Vice City şüphesiz serinin en renkli oyunlarından biridir.Haritanın diğerlerine nazaran küçük olmasına rağmen küçücük adalara bu kadar eğlenceyi sığdırmışlardır. Oyun 1986 yılında geçmiştir.Ana karakterimiz birçok GTA severin en sevdiği karakter olan Tommy Vercetti'dir.Oyuna ilk defa helikopter ve motorsikletler eklenmiştir.

    ANA HİKAYE:
    Sonny Forelli o günlerde ticaretin çok iyi olduğu Vice City‘de uyuşturucu ticareti ile ilgileniyordur. Diğer ailelerden daha çabuk davranarak Vice City‘deki uyuşturucu işinden en büyük payı almak istemektedir. Bu amacına ulaşmak için hapisaneden yeni çıkan Tommy ile işbirliği yapmak istemektedir. Tommy‘nin yaptığı katliam Liberty City‘de hâlâ unutulmamıştır. Tommy‘nin Liberty sokaklarında görülmesi ticareti kötü etkileyecektir. Bu yüzden Sonny, Tommy‘yi Vice City‘ye gönderir.

    Tommy, Sonny için çalışmaya başlar. Bir uyuşturucu alışverişi sırasında kimliği belirsiz kişilerce baskın yapılır. Tommy oradan kurtulan üç kişiden biri olur fakat Sonny‘nin milyonlarca dolar parasını ve uyuşturucusunu kaybetmiştir.

    Sonny, Tommy‘ye parayı ve malı getirmesi için fırsat verir. Tommy, uyuşturucu bağımlısı avukat Ken Rosenberg‘in, kardeşini yeni kaybetmiş uyuşturucu satıcısı Lance Vance‘in yardımları ile organizasyonunu zamanla güçlendirir. İlerleyen zamanlarda Tommy, Vice City‘de sözü geçen bir adam haline gelir. Sonny aradan zaman geçmesine rağmen parasını hala alamamıştır ve sürekli telefon açarak baskı kurmaya çalışır. Tommy yavaş yavaş işleri yoluna koyunca Sonny, Tommy‘nin işlerinden pay almak ister. Sonny, adamlarını tahsilat için Vice City‘ye gönderir ama Tommy hepsini öldürür. Bunun üzerine Sonny, Tommy‘nin partneri Lance‘e yaklaşır ve ikisi anlaşmaya varırlar.

    Sonny, Vice City‘e gelerek Tommy‘ye ziyarette bulunur. Tommy sahte paralar ile Sonny‘e olan borcunu ödemeyi planlanmaktadır. Tommy, Sonny ve adamlarını malikanesinin kapısında karşılar. Aralarında geçen kısa konuşmadan sonra Tommy, Sonny‘ye sahte para vermeye kalkışır. Bunu bilen Lance, Sonny‘yi uyarır ve Tommy işte o zaman kendisini tuzağa düşüren kişinin Sonny olduğuna emin olur. Sonny kendisini aldatmaya çalıştığı için Tommy‘nin konağına adamları ile saldırır. Konakta büyük bir çatışma çıkar. Tommy, hem Lance‘i hem de Sonny‘i öldürür. Bu olayda birçok üyesini kaybeden Forelli ailesi çöküş dönemine girer. Bu da Sindacco ailesi gibi mafya aileleri için olumlu bir gelişme olmuştur.

    Vercetti, Vice City‘deki en güçlü ve en zengin suç lideri oldu. Lance Vance ve Sonny Forelli öldürüldü. Forelli mafyası çöküş dönemine girdi. Tommy‘nin daha sonra akıbeti ne oldu veya saltanatı ne kadar sürdü tartışılır.

    GTA SAN ANDREAS

    GTA III-Vice City-San Andreas(ANA KONU)

    ÇIKIŞ TARİHİ:25 EKİM 2004:

    PLATFORMLAR:Microsoft Windows, Windows Phone,Android,İos,Xbox,Xbox 360,PlayStation 2,PlayStation 3,Mac OS,Fire OS.

    ANA KARAKTER: CARL JOHNSON (CJ)

    KISA BİLGİ:Oyun dünyasının gelmiş geçmiş en iyi yapımlarından biri olan GTA San Andreas seriye yeni bir soluk getirdi.RPG özellikleri,devasa harita,saç kestirmek,yemek yemek,sprey yapmak gibi birçok özellik oyuna eklendi.Ayrıca seride bir ilk olarak uçak,bisiklet ve jetpack oyuna eklenmiştir.GTA serisinin en uzun senaryoya sahip oyunudur.

    ANA HİKAYE:

    Ana karakterimiz Carl Johnson‘ın (CJ‘in) kardeşi Sweet, annesinin öldüğünü haber verir. Annesinin evine cenaze için, 1987’de taşındığı Liberty City‘den Los Santos‘a geri dönüşüyle oyun başlar. Taksi ile giderken bir polis CJ‘i durdurur ve polis arabasına alır. Arabada annesini Tenpenny‘nin öldürdüğünü öğrenir.

    C.R.A.S.H adı ile bilinen hain polisler, Los Santos Polis Teşkilatı‘na bağlı memurlardır, çete ilişkilerinden kendilerine şantaj ve tehditle çıkar sağlarlar. Tenpenny ve Pulaski, C.R.A.S.H olarak bilinen polislerdendir.

    Annesinin evinde Big Smoke ile karşılaşır ve Big Smoke ile birlikte annesinin cenazesi için mezarlığa giderler. Cenazede kardeşleri ve yakın arkadaşı Ryder vardır. Cenazede Ballas‘lar onlara saldırır ancak sağ sağlim Grove Street‘e dönmeyi başarırlar.

    Bir gün CJ‘in arkadaşı Cesar arar, Ryder ve Big Smoke‘un çeteye ihanet ettiğini gösterir. CJ otoparkta çete savaşı olduğunu görür, kardeşi yaralanmıştır. Gidip herkesi öldürür. Olay yerine gelen polisler onları tutuklar. Ancak Tenpenny onu kendi aracına bindirir ve Angel Pine adındaki küçük bir kasabaya bırakır. Kardeşi Sweet ise kurşun yaralarından dolayı tedavi altına alınır.



    Bir süre Los Santos dışında yaşamını sürdürür. Sonra The Truth‘un yardımı ile San Fierro‘ya gider, arabalar ve garaj işlerinde çalışır. San Fierro‘da bize ihanet eden Ryder ölür. Oradan da Las Venturas‘a geçer ve kumarhane işleri ile ilgilenir. Bu sırada Tenpenny onu çağırır ve iş yaptırır. Fakat CJ Bu kez hiç niyetli değildir. Tenpenny kaçar fakat Pulaski kaçamaz. Pulaski, CJ tarafından öldürülür. Sonra tekrar Los Santos‘a döner. Fakat her şey çok değişmiştir.

    Ballas‘lar bütün bölgelerin sahibi olmuştur ve Grove Street ailesi dağılmışır. CJ en sonunda Big Smoke‘un fabrikasına gider ve Big Smoke‘u öldürür, fakat Tenpenny paraları alıp kaçar. Giderken makineleri patlatır ve yangın çıkarır. Tenpenny, bir itfaiye aracına binip kaçmaya devam eder, Sweet itfaiyenin arkasına atlar ve tutunur. İtfaiyede Tenpenny‘nin arkadaşı çıkar ve Sweet‘i aşağı atar. CJ hemen merdivenin altına gelir ve Sweet arabanın üstüne düşer. En sonunda CJ itfaiyeye yandan çarparak itfaiyeyi köprüden aşağı atar. Aşağı indiklerinde Tenpenny‘nin arkadaşı ölmüş, Tenpenny ise bir kolu bir de bacağı kopmuş ve kanlar içinde ölmüş olarak yerde yatmaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Vice City'e hilesiz bitirmek amacıyla yeniden başladım. Bakalım bizi neler bekliyor GTA III-Vice City-San Andreas(ANA KONU) 

  • GTA III-Vice City-San Andreas(ANA KONU)
  • GTA III-Vice City-San Andreas(ANA KONU)CharmQuellyoutube
    GRAND RP'YE KAYIT OL VE OYNA: https://gta5grand.com/?ref=708 2005 yılında başlayan GTA Türk'ün modlanması ve tüm Türkiye'ye hızla yayılması.. Peki tüm bu olayın arkasında kim var? büyük bir kurum mu yoksa basit, sıradan bir adam mı? Bugün GTA Türk'ün hikayesini anlatıyorum. Dakikalar: 00:00 Giriş. 01:17 Sert Sponsor. 02:20 Kafamdaki Sorular. 02:50 RadreSword ve Mod'un Yayılma Süreci. 04:00 Mod İnternet Kafelere Yayılıyor. 04:35 RadreSword Kim? 05:12 Serdar Kılıç'ı Araştırıyorum. 05:40 Detaylar Önüme Geliyor. 07:00 Şu Anda Ne Yapıyor? 07:50 Bitiş. #charmquell #oyun #gta Sosyal Medya Hesaplarım. 📌https://instagram.com/charmquell 📌https://tiktok.com/@charmquell
    https://www.youtube.com/watch?v=mNaWOv25B28
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.