Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Live'dan ban yemezsin inşallah dostum ? Ban yersende bu sana ders olur. Kendinize hakim olmayı öğrenin.

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 Clan : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E
  • arkadaşlar konuyu 1-2 gündür takip ediyorum ama kimse bişey yazmıyor biz şimdi GTA oynayabilecekmiyiz oynayamacakmıyız ???
    intel 133Mhz (turbo tuşuna basınca 150Mhz oluyor.) 16mb ram 4 mb ekran kartı 350 megabayt hard disk 14 inch blackandwhite monitör
    Amiga 1000
  • ben fw yi düşürdüm arklar eskiden kaplamalarda cok kötü cansıkıcı bozulmalar olabılıyordu yollar falan saydamlasıyordu şimdi o baya bi azaldı eskisi kdr degil gibi ama gene biraz var
  • ben yeni samsung ms 25 siparişi vermiştim o geldi onunla deneyeyim dedim ondada kaplama sorunu oldu , orjinalde yine sorun yoktu , samsunga ix1.4 yükledim , bilmiyorum belki fw dendir yada dvd den ama orjinalde hiç sorun yokken nedense diğerinde oluyor hem benq hemde samsung ms25 de.

Orjinalden alıntı: ozankardes

Samsung dvd aldım yolda ama pusudayım hallolur umarımda makinanın içini açmakla uraşmam gerekmez.
    Hayırlı haberleri bekliyorum pusuya yattım varmı çekmeye başlayan?

Samsung sürücü mü aldın? Nereden?

Orjinalden alıntı: maxx126

quote:

Orjinalden alıntı: ozankardes

Samsung dvd aldım yolda ama pusudayım hallolur umarımda makinanın içini açmakla uraşmam gerekmez.
    Hayırlı haberleri bekliyorum pusuya yattım varmı çekmeye başlayan?

Samsung sürücü mü aldın? Nereden?

Forumda awafos nickli arkadaştan aldım. Benq ile hiç oynayamıyordum herşey kayboluyordu şimdi samsung MS28 ile pek fazla sorun olmadan oynayabiliyorum ara ara oluyor ama benq daki ile kıyaslanamayacak kadar az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 12 Mayıs 2008; 16:27:45 >

Oh My God!They Killed Kenny.
  • Ben de hitachi marka dvd-rom var ilk başlarda cihazın bozulmasına sebep oldu diye düşündüğüm bu oyun cihazı tamir ettirdikten sonra en ufak sorun çıkartmadı
    yollarda yada kaplamaların geç yüklenmesinde sorun yaşamadım. Günde ortalama 2 saat GTA IV oynuyorum hatta bu gün 6 saat kadar hiç kapatmadan oynadım.

Orjinalden alıntı: Boidae

Evet arkadaşlar çok kaplama sorunu olan yollardan 1-2 defa geçin sürekli sonra kaplama sorunu olmuyor.Önbelleğe alıyor sanırsam...

evet cok dogru...bende samsung dvd rom var Proper vers.unda hemen hemen hiç texture sorunu yaşamadım...sadece ilk kez bir bolgeye gidiyorsam ozaman oluyor ...zaten haritanın 2 bolumunude neredeyse gezdim o yuzden sorun olmuyor hiç..gönül rahatlıgında huzurla oynuyorum..

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• falcon arcadelerin hepsi benq dvd-rommu acaba?
  • Bugun oyunda yeni haritayi actim orjinal kullaniyorum tekrar yazayim Rockstar ve xbox360`in ayibini tekrar belli etmek icin :) neyse kopruden gidiyorum koprunun basi vardi ilerlerken havada gitmeye basladim 2-3 sn sonra kopru geldi :) Metro`yu kullanirken duraklarin sonra gelmesi mi desem, tiksindim oyundan resmen...

Psn: Orcuncetin7 Steam: orcuncetin77
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pritz21

Bugun oyunda yeni haritayi actim orjinal kullaniyorum tekrar yazayim Rockstar ve xbox360`in ayibini tekrar belli etmek icin :) neyse kopruden gidiyorum koprunun basi vardi ilerlerken havada gitmeye basladim 2-3 sn sonra kopru geldi :) Metro`yu kullanirken duraklarin sonra gelmesi mi desem, tiksindim oyundan resmen...

Peki bu köprü ve metro dışında hiç yaşadınmı texture sorunu orjinalle mesela normal yolda hızlı giderken yolun çözünürlüğünün düşmesi gibi veya evlerin kaplamalarının veya görevde adam kovalarken aniden yolların kaybolması gibi veya Romanın taksi durağının bir anda kaybolması gibi ??

Orjinalden alıntı: melihersoz

quote:

Orjinalden alıntı: Pritz21

Bugun oyunda yeni haritayi actim orjinal kullaniyorum tekrar yazayim Rockstar ve xbox360`in ayibini tekrar belli etmek icin :) neyse kopruden gidiyorum koprunun basi vardi ilerlerken havada gitmeye basladim 2-3 sn sonra kopru geldi :) Metro`yu kullanirken duraklarin sonra gelmesi mi desem, tiksindim oyundan resmen...

Peki bu köprü ve metro dışında hiç yaşadınmı texture sorunu orjinalle mesela normal yolda hızlı giderken yolun çözünürlüğünün düşmesi gibi veya evlerin kaplamalarının veya görevde adam kovalarken aniden yolların kaybolması gibi veya Romanın taksi durağının bir anda kaybolması gibi ??

Hep oyle zaten texture sorununda . igrenc oluyor !..

• beyler ben toshiba hd ready lcd ekranda (1580ytl lik) PS3 HDMI ile bağlı iken GTA 4 oynadım grafikleri bana o kadarda çekici güzel gelmedi VE OYUN TAKILIYORDU BAZEN!!!!

BUNUN NEDENİ NEDİR BİLEN VARMI BEYLEr?
  • Arkadaşlar bilmiyorum nasıl oldu ama xbox 360 elitem var kopya gta4 var ilk aldığımda textureler yavaş yükleniyordu iğrençti 3 gündür oynuyorum artık hiç texture sorunuyla falan karşılaşmadım nasıl oldu bilmiyorum hiçbir update falanda yapmadım.Bu arada üstümdeki arkadaşa cevabım oyundaki grafik okadar iyi değil ama hiçte kötü değil tv nizde sorun olabilir yada kablonuzda ve ps3 te galiba gta4 te donuyordu patch yapmanız lazım düzeliyormu bilmiyorum ama.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.