Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GTA IV zaten grafikleriyle ön plana çıkan bi oyun değil ama oyun eğlenceli. PS3 de GTA IV de frame düşmeleri oluyor arada, bu da oyunda zaman takılmalar yapıyor ancak oynarken DONMA yaşıyorsanız (yani reset atmanız gerekiyorsa) oyunun update ini yapın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max
  • Bir tane GTA 4 buldum internette dedim sorunlu mu texture sorunu var mı diye birisi şöyle cevap yazmış

I used clone cd, burned onto verbatim at 2.4x.
    Game has worked perfectly on BenQ, no issues. I read something about it playing differently depending on whether you have a harddrive, but I can't see any difference - the game works 100% in all aspects and is well worth playing through until the end I haven't had freezing, texture, or any other issues. Hope that helps clear some things up for people.

Özetle söylersek clone CD programı ile 2.4x hızında Verbatim'e yazmış oyunu.Benq dvd rom'u varmış ve herhangi bir donma , texture ya da başka bir soruna rastlamamış.HDD bağlıyken de bir fark görememiş.

Benim anlamadım eğer ki orjinal olsa bile benq'da sorun çıkarıyorsa bu kişi nasıl sorunsuz oynamış ? Şans işi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 15 Mayıs 2008; 19:17:44 >

Sanal suçlular şimdi de ortalığı karıştırmak için, Rockstar'ın çıkardığı GTA 4 oyununu kullanıcılara virüs yaymak için kullanıyorlar. Ama bu tabii ki legal yollardan elde edilen oyunlar için geçerli değil. IT güvenlik uzmanlarından birinin verdiği bu bilgiye göre, virüs internetten illegal yollardan elde edilen korsan oyunlardan bulaşıyor.

Eski bir hacker olup şimdi DriveSentry firmasının güvenlik bölümünde çalışmakta olan John Safa, virüsün internetten indirilen korsan GTA 4'lerle bulaştığını belirtti. Bu konuda bilinçsiz olan kullanıcalara da derhal iyi bir antivirüs programı kullanarak, bulaşan virüsü temizlemelerini önerdi. Biz de burdan kullanıcıları bu konuda bir kez uyalım dedik. Ne olur ne olmaz!

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=15673

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

bide bu geyik cıktı..

Sanal suçlular şimdi de ortalığı karıştırmak için, Rockstar'ın çıkardığı GTA 4 oyununu kullanıcılara virüs yaymak için kullanıyorlar. Ama bu tabii ki legal yollardan elde edilen oyunlar için geçerli değil. IT güvenlik uzmanlarından birinin verdiği bu bilgiye göre, virüs internetten illegal yollardan elde edilen korsan oyunlardan bulaşıyor.

Eski bir hacker olup şimdi DriveSentry firmasının güvenlik bölümünde çalışmakta olan John Safa, virüsün internetten indirilen korsan GTA 4'lerle bulaştığını belirtti. Bu konuda bilinçsiz olan kullanıcalara da derhal iyi bir antivirüs programı kullanarak, bulaşan virüsü temizlemelerini önerdi. Biz de burdan kullanıcıları bu konuda bir kez uyalım dedik. Ne olur ne olmaz!

http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=15673

Saçmalık ya

• quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Şimdi indiriyorum baya hızlı yarına inerse denerim sonucu yazarım

Merakla bekliyoruz.Benim cihaz Arcade Pack.Benq dvd-rom var ve 2.4x'le Verbatim'e yazdığım icon sürümünde kaplama sorunu yaşadım.Umarım indirdiğin oyunda kaplama sorunu yaşamazsın.
  • 1 haftadır oynuyorum oyunu sadece yokuş aşağı full hızda gidince bir kasma oluyor asfalt falan herkesin yaşadığı, onun dışında düz yolda falan rahatsız edici hiç sorun yok çok şükür. Konsolu alınca hediye vermişlerdi verbatim'e yazılı...

Orjinalden alıntı: Pritz21

Arcade pack var, orjinal oynuyorum bugun donmalar basladi oyunda hayirdir insallah...

en sorunlu oyun bumu yoksa baskalarıda oldumu ?

ama bence bu oyunun adı tarihe KONSOL KATİLİ olarak gececek
  • Orijinal olmasıyla alakası yok kesinlikle. Sorun ya oyundan, ya da HDD den. Bu ikisinden başka bir olasılık kesinlikle yok. Geçen gün grid demoyu indirdikten sonra GTA 4 de deli gibi kaplama problemi hatta objelerin karşıma çıkmaması ve havada arabanın uçması gibi sorunlar çıktı karşıma. Aynen bahsedildiği gibi iğrenç sorunlar. Hemen tüm demoları videoları ve kullanılmayan save dosyalarını hdd den sildim ve sorun şu an tamamen düzelmiş bulunuyor. Sorun HDD den. Oyunun HDD yi tam anlamıyla kullanamamasından olabilir. Veya oyunda bir problem olabilir ama DVD sürücüde, veya medyada hiçbir problem aramayın, orijinal veya değil farketmiyor onu da öğrendik artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Mayıs 2008; 1:16:32 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Katılıyorum sana hoş daha orjinal sürüm test etmedik ama şu var dikkat ettiğim belirli yerlerde yapıyor. Mesela en üstteki adada hiç rastlamadım kaplama bozukluklarına ben.

Yalnız bu bütün GTA'larda vardı. Ama adamlara kızamıyorum yav çok süper oyun yapıyorlar. Eksikleri var ama fikirler mükemmel.. Bence belli level tarzı olmayan böyle oyunlarda biraz normalmiş gibi geliyor.. Çünkü oyun çok aşırı içerikli..
  • arcade cihazda hitachi rom ile orjinal kullanıyorum. (hdd var) ara sıra objelerin geç geldiği oluyor. ancak oynanışa etkisi olmuyor. yani objelerin geç gelmesinden dolayı herhangi birşeye çarpmadım.

Rahatsız etmeyecek ve oynanınışı çok da etkilemeyecek derecede arasıra kaplama hatası oluyor...
  • bana indirdiin yerin linkini p.m. atabilirmisin ??
  • Arkadaşlar garip birşey buldum öncelikle xbox360 elite var ve backup gta4 oynuyorum dün 2 saat falan oynadım gta 4 sonra hiçbir sorun yoktu sıkıldım assassin creed e girdim 10 dk oynayıp yine gta4 e girdim ve kaplama sorunları yaşamaya başladım ve biraz oynadıktan sonra bu sabah girdim hiçbir sorun yok ilginç gerçekten ama bu dediğim diğer oyunlarımda olmuyor yani euro 2008 oynadıktan sonra yapmıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.