Binbaşı
21 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar,

Uygun fiyata, temiz sorunsuz kazasız Corsa Van 1.3 arıyorum. 2008, 2009 model olabilir. Koltuklu ve camlı olması gerekiyor. Ruhsata işletilmiş durumda. PM olarak ulaşırsanız sevinirim... :)
Merhabalar,

Uygun fiyata, temiz sorunsuz kazasız Corsa Van 1.3 arıyorum. 2008, 2009 model olabilir. Koltuklu ve camlı olması gerekiyor. Ruhsata işletilmiş durumda. PM olarak ulaşırsanız sevinirim... :)
Merhaba arkadaşlar,

Keyifli bir sinema müzik için sizce hangisi olmalı? Güzel 2.1 ses sistemi ilede sinema keyfi yaşanırmı. Nedir fikirleriniz?
Merhaba arkadaşlar,

Toshiba 55" WL768 LED TV hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Performansı, netliği, vs.

Yanıtlar için teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar,

Kullandığınız projeksiyondaki kontrast oranınından tatmin olmayan arkadaşlar var ise ND filitre kullanarak biraz daha tatmin edici sonuçlar alabilirler. Yabancı forumlarda kullanıp memnun olan kişi sayısı oldukça fazla. ND filitre özellikleri ve boyutları ile ilgili bilgileri aşağıda kısaca vermeye çalıştım. Deneyen arkadaşlar yorumlarını ve çektikleri fotoğrafları bu başlık altında paylaşabilirlerse bir çok kişiye faydası olacaktır konunun. Bu tür denemeleri ülke forumlarımızda bulmak maalesef mümkün olmuyor...

ND filitreleri "Neutral Density" tüm dalgaboylarındaki ve renkteki ışığı eşit miktarda azaltmak için kullanılır. Fotoğraf makinalarındaki lensin boyutuna göre farklı büyüklüklerde satılıyor. 52mm, 67mm, 72mm vs. gibi. Projeksiyonun lens boyutundan büyük bir ND filitre alıp lensin ön bölümüne koyabilirsiniz. Takmanıza gerek yok. Projeksiyonun lensinden çıkan görüntü bu filitreden gecerek duvara yansıması yeterli. Fotoğraf ekipmanı satan yerlerde, Hayyam paşajında veya malum alışvariş sitelerinde bululabirsiniz. Ortalama fiyatları filitre boyutuna göre 25 TL den başlar 90 TL ye kadar çıkabiliyor.

Örnek bir fotoğraf daha ekliyorum, manzara çekimi

Projeksiyon Görüntüsü, ilk fotoğrafda filkitre yok. 2. Fotoğrafda filitre kullanılmış..

ND Filitre Kullanılmamış Görüntü...

ND Filitre Kullanılmış Görüntü...

ND Filitre Kullanılmış Bir Başka Görüntü...

ND filitre örnekleri...

Merhaba arkadaşlar,
Bir çok yabancı forumda konu ile ilgili yazılar ve çalışma resimleri var. Bu başlık altında konuya ilgi duyan arkadaşlar fikirlerini, yaptıkları çalışmaları vs. gibi bilgileri paylaşırlarsa güzel bir çalışma olacağını düşünyorum. Malum perdeler hem pahalı hemde istediğimiz ebatlarda bulmak bazen zor olabiliyor...

İyi Forumlar...
Merhaba arkadaşlar,

Özellikle oyunlarda ekranın üstünde veya altında istenmeden çıkan reklamlar var. Bunları kapatmanın veya engellemenin bir yolu varmı? Iphone 4 kullanıyorum ve JB yok...
Slm arkadaşlar,

"22.02.2011" saat 01:00 itibariyle Windows Phone 7 nin ilk güncellemesi geldi...
Sorun çözülmüştür arkadaşlar, bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar çözümünü altta bulabilirler...

Settings / cellular / add apn / APN: internet , User name: vodafone , password: vodafone , Network selection: Vodafone TR olarak seçili olacak bu. Sonrasında sorun kalmıyor...
Slm arkadaşlar,

Gold bilgisayarda X360 Slim bugünden geçerli olmak üzere Pazar gününe kadar 599TL den satılacak. X360 Elite fiyatı ile aynıdır. Stoklarla sınırlıdır... Mağazaya özel bir kampanya olduğu için internet sitesine yansıtılmamıştır. Bahçelievler Gold PC den teymin edebilirsiniz. Konsol bölümüyle ilgilenen Behçet bey yardımcı olacaktır size...
Hakkında
Meslek: Bölge Yöneticisi / Fotoğrafçı / Gıda Uzmanı
Forum İmzası:

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 Clan : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E
Forum İkinci El İmzası:

"Xbox One, PS4 : MiT"

PANASONİC 55" TX L55ET5E
Hakkımda:

"Xbox One, PS4 : MiT"

PANASONİC 55" TX L55ET5E
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.007
İkinci El Bölümü Mesajları: 640
Konularının görüntülenme sayısı: 185.730 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.