Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: x-07

quote:

Orjinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orjinalden alıntı: ysfxx

arkadaşlar bu kaplama sorunlarını yaşayanlar benq dvd ye sahip olan arkadaşlar mı? diyerlerinde de böyle sorun var mı acaba örn:samsung dvd sürücüsüne sahip olan arkadaşlar böyle sorunlar yaşıyomu. bende xbox alıcamda almışken samsung dvd sürücüsüne sahip olan bir xbox 360 alim

Evet benimki Arcade `Benq` DVD suruculu, orjinal kullaniyorum ama kaplama sorunu yasiyorum. En son oynerken yolda son surat gidiyorum kenardan bodossstt diye durdu araba, megerse su varili varmis :) ama gec geldiginden anlayamadik. Bu xbox360`a cok uyuz olmaya basladim. Satip Ps3 almayi dusunuyorum...

Konsolda FW varmı ?

Yok, yapmadim daha...

• O zaman %100 patch gelir orjinal oyunda bile oluyorsa...

Oh My God!They Killed Kenny.
  • orjinalde olması şaşırtıcı
  • Ya niye kastınız bu kadar maksat oyun oynamak değilmi? boşverin patch çıkana kadar takılın biraz başka bişeyler çıkınca oynarsınız, Ninja gaiden demosu gelicek bu günlerde zaten o varken bu arıza oyunun yüzüne bakmam walla,

Orjinalden alıntı: bòne

patch geldiğinde live banliler nasıl yapabilir patchi bilen varmı?

Güzel soru... Cevabını bilen varmı??

Takilmalar konusunda bir farki yok kesinlikle.
  • live dan banlı arkadaşlar oyun patchlerini yükleyemiyor benim bildiğim , sadece büyük updateleri yükleyebiliyorlar cihaz ile alakalı , onlarıda microsoftun sitesinden indirip cdye yazıp veya usb memory carda yükleyip yapılabiliyor.
    Pal olarak bulan var mı?
    Amiga 1000
  • bende ps3 te sorun yok diyordum halbukı onlardada varmıs

alıntı:

GTA IV'ün PlayStation 3'lerde donup kalması hakkında gelen sayısız şikayet üzerine Take-Two teknik destek ekibi bu sorunu ortadan kaldırdığını iddia ettiği 12 adımlık bir çözüm yolu yayınladı.

# İşte GTA IV keyfinize devam etmeniz için yapmanız gerekenler: 1- Oyunun install verilerini silin. Bunu PS3'ün ayarlar kısmından yapabilirsiniz. Ana menüde "Game" seçeneğinin altındaki "Game Data Utility" bölümüne gelin ve orada GTA IV'ü bulun. Burada üçgene basın ve açılan menüden "Delete" seçeneğine basın. Böylece oyunun verilerini silebileceksiniz.
    # 2- Oyunun save dosyalarını silin. Ana menüde "Game" seçeneğinin altındaki "Save Data Utility" bölümüne girin. Burada GTA IV'ü seçin ve save dosyalarını silin.
    # 3- PlayStation 3'ün İnternet bağlantısını kesin. Ana menüde "Settings" seçeneğinin altındaki "Network Settings" kısmına gelin. Burada İnternet bağlantısı ayarına gelin ve çarpı tuşuna basın ve disable seçeneğini seçin. Bunu yaptıktan sonra Ethernet kablosunu çıkarın.
    # 4- Information Board'u kapatın. Ana menüde "Network" sekmesinin altındaki "Information Board" bölümüne gelin ve üçgene basın, açılan menüden "Do not display" seçeneğini seçin.
    # 5- Media Server özelliğini kapatın. "Settings" sekmesindeki "Network Settings" bölümüne gelin ve "Media Server" bağlantısını seçin. Burada üçgene basın ve "Disable"ı seçin.
    # 6- Sistemin tüm İnternet belleğini silin. "Network" sekmesinin altındaki "Internet Browser"a gelin ve çarpı tuşuna basın. Tarayıcı açıldıktan sonra üçgene basın ve açılan menüden "Tools"u seçin. Burada "Delete Cookies" seçeneğine gelin ve çarpıya basın. Aynı şekilde "Delete Cache" kısmına da aynı şeyleri uygulayın.
    # 7- PS3'ün ekran koruyucusunu kapatın. "Settings" bölümünden "Display Settings" kısmına gelin. Burada "Screensaver" seçeneğine gelin ve "Do not use" olarak ayarlayın.
    # 8- Tüm bunları yaptıktan sonra PS3'ü açma kapama düğmesine basarak yeniden başlatın.
    # 9- Yeniden başlattıktan sonra oyunu tekrar yükleyin.
    # 10- Oyun başladıktan sonra "auto-save" seçeneğini kapatın. "Start" menüsündeki "Game" bölümüne gelin ve "Auto-save" seçeneğini bulun ve kapatın.
    # 11- Oyundaki "Flicker Fitler" özelliğini kapatın. "Start" menüsündeki "Display" bölümüne gelin ve "Flicker Filter" kısmına gelin ve bu özelliği kapatın.
    # 12- Joypad'in titreşim özelliğini kapatın. Start'a basın buradan "Controls" kısmına gelin, buradan titreşimi kapatın.

Take-Two bu yöntemin kesin bir çözüm olacağını söylemiyor fakat denemekten bizce zarar gelmez.

http://www.techpowerup.com/59334/Take-Two_Suggests_PlayStation_3_(PS3)_GTA_IV_Fix.html

• tüm bunları yaptıktan sonra zaten düzgün çalışsa da konsolda oyun oynamışım neye yarar. bir sürü zahmet...

Orjinalden alıntı: Puerco

Arkadaşlar yeni iso sadece ntsc-u olarak var galiba?
    Pal olarak bulan var mı?

pal bende göremedim ama zaten orj de bile sorun varsa ..xboxta sorun ps3 te sorun nasıl cıkartıyorlar oyunları hayret nasılsa satıyo diye ..

--------------------------------

Rockstar, Gamespy serverlarında aşırı yüklemeye ve kilitlenmeye sebep olan oyunla ilgili , oyunun normal donma problemlerini de çözen 18MB boyutunda bir yama çıkardı. PS3 için geliştirilen v1.01 yamasını, oyuna girdiğinizde karşınıza gelecek "update" ekranından rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27495
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.