Şimdi Ara

GTA IV SORUN ÇÖZÜLDÜ: ORİJİNAL! (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
609
Cevap
0
Favori
18.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arcade var bende benqli. oyun backup verbatim2.4
    oncelikle şunu söyliym hard disk cok farkediyor. hdd çıkarıp oyunu acınca korkunc bir hale geliyor. havada ucan arabalar, saniyeler sonra beliren binalar falan.

oyunu ilk denedigimden beri hdd kullandıgım için bu sorunlari yasamamıstım. ne kadar süratli gitsem vs de sorun olmuyordu. en fazla 1-2 saniyelik az detaylı texture gözüküyordu bazı binalarda. ama o da farkedene kadar düzeliyordu.

daha sonra oblivion i actım. tekrar gta4 e dondugumde dedigin gib ilk yarım saat falan texture problemleri oldu. sonra duzeldi.

benim fikrim xbox hard diskte belli bir alanı oyunlarin cache yapması için ayırıyor. ve oyunlar bu alanı ortak kullnaıyor. yani son oynadıgın oyunun cache dosyaları kalıyor hdd de.
    yeni oyun koydugunda gta4ün dosyalarının üzerine yazıyor yani. tekrardan cache yapana kadar texture problemi yasıyorsun.
    her oyun hard diskten cache yapmadıgı için de dediğin gibi bazı oyunlardan sonra sorun olmuyor....

quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

Arkadaşlar garip birşey buldum öncelikle xbox360 elite var ve backup gta4 oynuyorum dün 2 saat falan oynadım gta 4 sonra hiçbir sorun yoktu sıkıldım assassin creed e girdim 10 dk oynayıp yine gta4 e girdim ve kaplama sorunları yaşamaya başladım ve biraz oynadıktan sonra bu sabah girdim hiçbir sorun yok ilginç gerçekten ama bu dediğim diğer oyunlarımda olmuyor yani euro 2008 oynadıktan sonra yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr21 -- 24 Mayıs 2008; 19:19:31 >

• Bu dediğiniz sorun yüzünden de olabilir. Frontlines oynadıktan sonra GTA 4 açtığımda sorun oldu mesela. Ama grid demoyu indirdikten sonra da olmuştu aynı zamanda dediğim gibi.

İlginç bişey ama iyi ki her oyunda yok böyle şeyler.
  • en ucuz hdd nerden bulabilirim??
  • Şu başlığı değiştirin bari, sorunun çözüldüğü falan yok.
  • bncede sorun çözüldüü fln yok sadece hdd birz etkiliyor
  • Hdd aldım dün GTA taktım MELİH kardeşimzin dediiği gibi sadece biraz etkiliyor gibi bence hiç etkilemiyor Sorun çözülmedi ama ojn. oyunla nasıl olur onuda bilmem..
  • Beyler xbox konusunda pek bilgi sahibi değilim.Asıl konuda sordum yanıt alamadım birde burda sorayım dedim.
    Bu konsolda hdd ye oyun yükleniyormu? oyunu hdd denmi yoksa dvd romdan oynamakmı daha performanslı oluyor? dvd rom çok ses yapıyor pancar motoru gibi
    Gta oynuyorum texture sorunu bende de var görünmez duvarlara tosluyorum hep arabayı
  • yeni üretimlerin hepsinde de benq var :/
  • arkadaşlar hiç resmi açıklama fln yok mu patch ile ilgili ya.rockstar çok ayıp ediyo oyun çıkalı 1 ay oldu ama hala patch çıkarmayarak bizi madur ediyo
  • Arkadaşlar bir sorunum var...

"as can easy be" görevi (siyah bir arabayı alıp brucie ye götürüyoruz, 3 araba peşimizden geliyor ateş ediyorlar arkadan) işte o görevi bitiriyorum ve ekran her görev bitiminde olduğu gibi kararıyor ve oyun kilitleniyor. makineyi açıp kapattım tekrar o görevi geçtim yine bitirince kilitlendi.

oyun kopya, (pal-j), benq dvd rom, verbatim dvd, bu görevde aynı sorunu yaşayan var mı? ne tavsiye edersiniz? başka bir kopya indirip, başka bir diske yazayım mı sizce?

bu arada oyun sürecinde cheat kullandım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 28 Mayıs 2008; 13:16:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6TANE6

Arkadaşlar bir sorunum var...

"as can easy be" görevi (siyah bir arabayı alıp brucie ye götürüyoruz, 3 araba peşimizden geliyor ateş ediyorlar arkadan) işte o görevi bitiriyorum ve ekran her görev bitiminde olduğu gibi kararıyor ve oyun kilitleniyor. makineyi açıp kapattım tekrar o görevi geçtim yine bitirince kilitlendi.

oyun kopya, (pal-j), benq dvd rom, verbatim dvd, bu görevde aynı sorunu yaşayan var mı? ne tavsiye edersiniz? başka bir kopya indirip, başka bir diske yazayım mı sizce?

bu arada oyun sürecinde cheat kullandım...

Bazen bu tip sorunlar görülüyormuş yabancı sitelerde okuduğum kadarıyla (bende sorun çıkmadı).Orada önerilen çözüm,başka bir görev yapmak ve sonra daha önce sorun çıkartan görevi yeniden denemek.Umarım işe yarar

• Cevap için teşekkürler...

Ben de öyle düşündüm, tek çıkar yolu bu... 10 tane falan görev yaptım başka şimdi o göreve tekrar geri döneceğim... kısmet bakalım
  • evet şimdi sorun yok...

aynı sorunu yaşayan arkadaşlar başka görev yapıp,bitirip, tekrar aynı göreve dönsünler...
  • pal arcade benq romlu makinede, philipsle 2.4 hızda verbatime yazdım gta4'ü ama kaplamalar çok geç geliyor, yükleme süreleri hayli uzun. düz yolda giderken görünmez duvara toslamışlığım vardır o derece. ama sağ olsun duvar 5-6 saniye sonra da olsa geldi kırmadı bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipodlover -- 1 Haziran 2008; 15:11:55 >
  • daha önce söylendi mi bilmiyorum ama, bence problem firmwareden kaynaklanıyor. Örneğin bir firmwarein Dvdrom u farklı hızlarda çalıştıran versiyonları var. Dvdrom dvdleri yavaş okusun,böylece medya seçme problemi olmasın diye makinaya ona göre fw atanlar var. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Bendeki fw normal hızda çalışıyor, ve üstte anlatılanlar kadar bariz problemler yaşamadım. Az da olsa yarım saniyede çözülen kaplama sorunları gördüm.
  • Ben bütün fw hız seçeneklerini denedim değişmemişti.
  • arkadaşlar bende önce magic vardı aynı sorunlar bende de var sonra dedim heralde dvd den dir verbatim dvd dl aldım ama sorun hala devam ediyor memory unit var ama normalde bişey yok hzılı gidince baya bir sorun oluyor...
    yani dvd ile de alakası yok

• quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

arkadaşlar bende önce magic vardı aynı sorunlar bende de var sonra dedim heralde dvd den dir verbatim dvd dl aldım ama sorun hala devam ediyor memory unit var ama normalde bişey yok hzılı gidince baya bir sorun oluyor...
    yani dvd ile de alakası yok

oyunu 1x ile yazdırmayı denedin mi?

• onlada alakası yok yavastan kabullenelim artık ark lar ben alısmaya basladım bi süre sonra bu aralar belırlı sürelerde disc unreadable hatası alıoyrum bu kaplamadan daha cok can sıkıyor
  • Valla kaplama kaplasa kaplasada kaplamasada bitirdik oyunu.
    Belirli süre sonra farkedilmiyor zaten insan alışıyor.Yıllardır gtayı takıla takıla oynadık.Bu onların yanında hiçbişey
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.