Şimdi Ara

GTA IV EN SEVDİĞİNİZ KARAKTER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2000 YILI UEFA KUPASI VE SÜPER KUPA
  • niko,roman,brucie,jakob,playboy x,dwayne,parkie,dimitri,faustin,vlad,jimmy pacerino,ray pacerino,phil bill,
    elizabeta,manny,bernia

• Carmen Biliyor Musunuz? İnternet Kafede ARkadaşlık Sitesinden Bulabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

niko,roman,brucie,jakob,playboy x,dwayne,parkie,dimitri,faustin,vlad,jimmy pacerino,ray pacerino,phil bill,
    elizabeta,manny,bernia

Haha Hepsi mi ? Özel bir tane olması lazım. Bak mesela benimki bu :

Sağ elin pozisyonuna dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobo. -- 4 Şubat 2009; 23:39:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

niko,roman,brucie,jakob,playboy x,dwayne,parkie,dimitri,faustin,vlad,jimmy pacerino,ray pacerino,phil bill,
    elizabeta,manny,bernia

Haha Hepsi mi ? Özel bir tane olması lazım. Bak mesela benimki bu :

Sağ elin pozisyonuna dikkat

Posterleri görünce hoş olmuş niko

• Nikoya bak yavrum benim resmi kim çekmişse güzel pozisyon yakalamış
  • Abi tabiki niko en iyisi ama oyunda sonradan dönme bi bernie var nası uyuzum ona ve görevlerine !! Jacoba bayıldım ama adamın konuşması filan hele bi yaında bi tip vardı nico bile anlayamıyodu adamın konuşmasını(badman) :D
    11 yıl önce açıldı
    En sevdiğiniz oyun silahı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kiki var internette tanıştım jakob türkçe yama da çok manyak konuşuyo kiki de mesaj atıyo spık sapık felan
    Asus Rampage V Extreme---Intel Core i7 5930K---Asus GTX 980Ti Matrix SLI---Corsair Vengeance 32 GB 2400Mhz---WD 2 TB Blue 7200Rpm---Corsair 750D Airflow Edition---Evga Supernova 1300 G2---Samsung 512GB 950 PRO M.2 V-NAND
  • niko
    E6300 1.86 ghz|Gigabyte 945P S3|2*1 gb Kingston 667 mhz|PALİT 8800GT 512 MB|250gb Seagate+500 gb Western Digital|LG DVD RW|SyncMaster Samsung226BW|Logitech G5|CoolerMaster 500 W|CoolerMaster RC-690
  • hade gömdüm

• adam abaza cıkmıs ya allahım ya gıdıyorum strıp club ba 80 yasındakı adam kıza sulanıyor
    .
  • Şu resimdeki karakteri seviyorum.
    ☻ AMD Athlon 64 3000+ AM2 ☻Kingston 512 MB DDR2 533 MHZ RAM ☻Samsung SpinPoint 1TB HDD ☻Bi klavye bi mause ☻Tüplü Monitör ☻Ekran Kartı Yok(Onboard) ☻Hoparlör Yok ☻Kasmadan oynayabildiğim oyunlar : Hearts, Solitarie, Mayın Tarlası bide paintte resim çizebiliyom okadar.
  • evet hacı_yatmaz hade gömdüm lafını çok seviyorum bende arkadaşlara mesaj attığım zaman böyle diyorum
    carmen da var internette tanıştım
    Asus Rampage V Extreme---Intel Core i7 5930K---Asus GTX 980Ti Matrix SLI---Corsair Vengeance 32 GB 2400Mhz---WD 2 TB Blue 7200Rpm---Corsair 750D Airflow Edition---Evga Supernova 1300 G2---Samsung 512GB 950 PRO M.2 V-NAND
  • en komik , matrak adam roman bence sırf o ölmesin diye intikamı seçtim son bölümde
    Intel Q6600@ 3.0 GHz ~ HIS HD 4890 Turbo+ ~ 4x1 GB DDR2 800 Mhz ~ WD 500 GB Caviar Blue ~ Intel Beachwood X38 ~ PC Power&Cooling Silencer 750 W ~ Win7 Ultimate Build 7600 x64 TR ~ 20" DELL E207WFP = XPS 420

GTA IV Win Live : gtacparty53

B.C Rich ASM Bronze Series
    Epiphone AJ-100
    Epiphone SG G400 Faded
  • Niko, Roman ve Brucie favori karakterlerim

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Niko ve Roman Bellic, LJ...

Michelle kazığından sonra son bölümde Roman ın yaşamasını sağlayacağım

| HP Pavilion DV5 - 1021ET |

~ Intel®Core™2 Duo İşlemci P8400 @ 2,26 Ghz - 3 MB - 1066 Mhz ~ 4 GB DDR2 800 Mhz ~ 320 GB SATA 5400 RPM HDD ~ Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı ~ 512 MB NVIDIA 9600 GT ~ 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA ~ Altec Lansing® & Finger Print ~ Windows Vista Home Premium SP1 ~
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.