Şimdi Ara

gta 5 hikaye modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soygun için eldiven hangi magazadan alınıyor nerdeyse 5 tane ayrı ayrı mağazalara baktım yok yardımlarınızı bekliyorum gta 5 konusunada yazdım kimse cevap yazmadı email kontrol edin diyor orda birşey bulamadım eldiven giymemi istiyor bir türlü bulamadım

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Hikaye Modu: Eldiven Alma Kılavuzu

GTA 5'te Eldivenler:

GTA 5'in hikaye modunda eldivenler, soygunlar ve bazı özel görevler için gerekli önemli ekipmanlardır. Eldivenler, parmak izinlerini gizlemenize ve güvenlik kameralarını atlatmanıza yardımcı olur.

Eldiven Nasıl Alınır?

GTA 5'te eldiven almak için birkaç yol vardır:

• Eldiven Alma Görevi: Hikaye modunda ilerledikçe "Blitz Play" adlı bir göreve erişeceksin. Bu görevde, Ammu-Nation'dan bir çift eldiven alman gerekiyor.
    • GTA 5 Eldiven Hilesi: PC sürümünde, eldivenleri hile kodu kullanarak alabilirsin. Kodu girmek için ~ tuşuna bas ve "HASGLOVES" yaz.
    • Mağazalardan Satın Alma: Eldivenleri aşağıdaki mağazalardan satın alabilirsin:
      • Ammu-Nation
      • Binco
      • Ponsonbys

Eldivenin Önemi:

Eldivenler, GTA 5'in hikaye modunda aşağıdaki nedenlerden dolayı önemlidir:

• Soygunlarda Parmak İzi Bırakmayı Engeller: Soygunlar sırasında eldiven takmak, parmak izinlerini gizlemene ve suç mahallinde iz bırakmamana yardımcı olur.
    • Güvenlik Kameralarını Atlatmanı Sağlar: Eldivenler, güvenlik kameralarını atlatmana yardımcı olabilir, çünkü parmak izlerini gizlerler.

Eldiven Nereden Bulunur?

GTA 5'te eldivenler aşağıdaki yerlerde bulunabilir:

• Ammu-Nation Mağazaları: Los Santos ve Blaine County'de bulunan tüm Ammu-Nation mağazalarında eldiven satın alabilirsin.
    • Binco: Eldivenler, bazı Binco mağazalarında da mevcuttur.
    • Ponsonbys: Ponsonbys mağazalarından da eldiven satın alabilirsin, ancak bunlar daha pahalı olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu yardımcı olur sanırım..

• çok tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kripoli

Bu yardımcı olur sanırım..

Bugün denedim olmadı sadece küpesi değişiyor eldiveni almıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 MOD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.