Şimdi Ara

GS formalarında niye ay-yıldız yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS'ın bununla ilgili alınmış bir kararı mı var?son 5-6 senedir resmi formalarda nedense ay-yıldız yok..Son olarak 100.yıl formalarında da bu eksikliği gördük..Sonuçta FB'ye de formaları adidas yapıyor..Ama FB'de ay-yıldız var..BJK'ın zaten ambleminde var...

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 21 Mayıs 2005, 19:20:09 >

• sanamı kalmış kulübe telefon aç söylesinler
  • rahatsız duyma ile bi ilgisi yoktur herhalde.garip aslında ama.bi sebebi wardır mutlaka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

sanamı kalmış kulübe telefon aç söylesinler

Değer mi vakit harcamaya?
  • benim 2 avea formamdada ay yıldız var gerisini bizim yöneticilerimiz düşünsün nede olsa gariban kulübüz
  • Futbol bir kardelik iken ortamı gerdirmenin ne anlamı var ve bu futbol kardeşliğini neden parçalamak istiyosun...
  • ya rahatsızlık duymakla ne alakası var.
    yani illa o gergınlestırıcı lafı sokucan araya rahatsızlık bılmemne!!!
    ama enteresan oldugu gercek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aaaa yapmayın arkadasLar oLurmu oyLe şey ? Gundeme getirmeniz biLe yanLıs hatta cok gereksiz bi konu Ay-Yıldız yani neki ? GS hem bi Avrupa Klübü nede oLsa , her LafLarında avrupada avrupa , Biz AvrupaLıyız diye diLe getiriyorLar zaten ne arar Ay-YıLdız'ımız onLarın formasında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 21 Mayıs 2005, 19:39:57 >
  • He bide Beşiktaş'LıLar Logosunda tek Türk Bayrağı oLan takım'ı tutuyorum diye gururLanırken , formasında tek bi Türk Bayrağı oLmayan takımın taraftarLarı ise bu durumu gayeet gereksiz gormeLeride iLginç tabii. Aradaki fark ortada. Artık bende Formasında bir Türk Bayrağı oLan takım'ı tuttuğum için gururLanıyorum nede oLsa oLmayanıda varmış.
  • Hayy Allahım yaaa şimdi Bayrak savaşımı yapalım...Kardeşilikmi bu
  • acaba fnerbahce o ay-yıldızlı formayla avrupada ulkemizi nasıl temsil etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 21 Mayıs 2005, 20:00:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

He bide Beşiktaş'LıLar Logosunda tek Türk Bayrağı oLan takım'ı tutuyorum diye gururLanırken , formasında tek bi Türk Bayrağı oLmayan takımın taraftarLarı ise bu durumu gayeet gereksiz gormeLeride iLginç tabii. Aradaki fark ortada. Artık bende Formasında bir Türk Bayrağı oLan takım'ı tuttuğum için gururLanıyorum nede oLsa oLmayanıda varmış.

bayrağı formanızda taşımakla övüneceğinize gidin birkaç avrupa takımını yenin. avrupa kupalarını alınca türk bayrağını avrupanın göbeğinde dalgalandıran fb yada bjk değildi. hey yavrum hey. türkiyeyi dünya galatasaraydan kelli tanımaya başladı.

• ..... amacımız türk olmayan takımları yenmektir... (Ali Sami YEN)
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

quote:

Orjinalden alıntı: xTraP

He bide Beşiktaş'LıLar Logosunda tek Türk Bayrağı oLan takım'ı tutuyorum diye gururLanırken , formasında tek bi Türk Bayrağı oLmayan takımın taraftarLarı ise bu durumu gayeet gereksiz gormeLeride iLginç tabii. Aradaki fark ortada. Artık bende Formasında bir Türk Bayrağı oLan takım'ı tuttuğum için gururLanıyorum nede oLsa oLmayanıda varmış.

bayrağı formanızda taşımakla övüneceğinize gidin birkaç avrupa takımını yenin. avrupa kupalarını alınca türk bayrağını avrupanın göbeğinde dalgalandıran fb yada bjk değildi. hey yavrum hey. türkiyeyi dünya galatasaraydan kelli tanımaya başladı.

hah gene başLadık Avrupa muhabbetine Avrupa Takımısınız zaten ben inkar mı etmişim yukardada ? Zaten inkar etsem ne yazar aLmışsanız aLmışsınızdır kupayı Türkiye'nin rekLamınıda yapmışsınızdır iyi güzeL bunLarda zaten Ay-Yıldız'ı formanıza koymamanız icin yeterLi seyLer değiLmi ? Evet öyLe bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 21 Mayıs 2005, 20:06:55 >

•  GS formalarında niye ay-yıldız yok
  • ay-yıldızı bulmak için o kadar geriye gtme abi..ben zaten son 5-6 senedr göremiyorum diyorum..Eskiden formalarda vardı..Son 5-6 senede ne değişti?
  • biz avrupalı takımız derken onlarla başa çıkabilecek olduğumuzu söylüyoruz. ayrıca türkiye de her kulübün formasında ay yıldız var mı? komik komik şeylerle zaman kaybetmeyin yav.
  • hocam lafı nereye getirmeye çalışıyorsunuz ben bir türlü anlamadım...
    konu dışındada başka bir mevzu atılmı ortaya,yok neymiş efendim "şehit analarına saygıdan küfürden vazgeçmiş FB taraftarı"
    sporun içinede soktunuz ya bu"biz daha iyi Türküz,siz böle bölesiniz"muhabbetlerini söyleyecek cümle bulmakta zorluk çekiyorum...
    nedir abi bu olaylar,bi izahını yapacak varmı bana?
    valla bildiğim tek şey,Nazi Almanyasının da bu şekilde başladığı olaylara,Allah sonumuzu hayıretsin...
  • orda şehit analarına saygıdan yazmıyo analara saygıdan yazıyo.neden yanlış yönlere cekiyosunuz? adamda nerak etmişl yazmış neden bayrak yok diyo onda bile hemen savunmaya gecti gs li arkadaşlar art niyet aramayın herşeyde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

..... amacımız türk olmayan takımları yenmektir... (Ali Sami YEN)

ne zaman soylemiş bu sozu yaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.