Yüzbaşı
07 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Microsoft bir yandan Sun ve Borland bir yandan sürekli yeni diller yeni arabirimler geliştiriyorlar yazılımcılar için. Aralarındaki en aklı başındaki firma Delphi ile çok iyi bir çizgi yakalayan Borland firması. Fakat ortada inanılmaz derecede diller var. .NET'in yaptığı veya yapmak istediği gerçekten de bu dilleri bir çatı altında toplamak mı ? Yoksa yeni standartlarla programcıların işini zorlaştırmak mı ? Kısacası nedir bu .NET, İyi midir ? Yenir Mi ? İçilir Mi ?
Lütfen birisi bana çıkıpta yahu kardeşim geçersen şu geçmezsen şu avantajın veya dezavantajın olacak desin yoksa bu kadar dil içerisinde kafayı yiyeceğim.....
JHook := SetWindowsHookEx(WH_JOURNALRECORD, @JournalProc, hInstance, 0);
if JHook > 0 then FHookStarted := True else ShowMessage('No Journal Hook availible');

Prosedürü tanımlıyorum ve işin ilginç yanı XP'de çalışıyor fakat Vista üzerinde çalışmıyor. Neden acaba bir bileniniz var mı ? Vistada program "No Journal Hook Availible" mesajını veriyor...
Bilgiyi paylaşan herkese teşekkür ederim....
2 Yıllık hosting paketi aldım. Daha bugüne kadar hiçbir problemim yoktu. Ama adamlar bana bugün aşağıdaki E-Mail'i gönderdiler. Bu herifler belirli aralıklarla bu parayı isteyeceklermi. Bunun anlamını bilen var mı ?
Delirtecekler beni.....

------------------
Account: FATIH's Account (271891)

balance: $0.80 (charges through today)
due: $0.80 (charges through your last rebill)

Hello FATIH MENTESE,

This is an electronic receipt to let you know that we have
deferred billing for the time being on your web hosting
account with DreamHost. The reason for this is you only currently
have $0.80 on your account, and we don't rebill for amounts
smaller than $9.24!

Keep in mind that your next rebill amount will probably be MORE than
your typical monthly charge, since we'll be adding the amount due now
($0.80) to it.

We have the last payment on this account to be $90.00 on 2007-01-26 07:21:49.
Since then the following charges have been made to the account:

2007-01-27 - $0.00 for "Domain Registrations" through 2008-01-26.

2007-01-27 - $190.80 for "My Crazy Domain Insane" through 2009-01-26.

For full information on your previous balance please visit:
https://panel.dreamhost.com/?tab=billing&subtab=invoice

Any questions you may have may be emailed to billing@dreamhost.com
or submitted throughhttps://panel.dreamhost.com/?tab=support&subtab=msg

As always, thank you for choosing DreamHost!

Sincerely,
The Happy DreamHost Billing Team
--
DreamHost Billing Department
"We host your dreams"
http://www.dreamhost.com/
FAX: +1-714-990-2600
---------------------
"FENERBAHÇE HAKKINDA BİLGİM YOK!.."
Teknik Direktör Louis van Gaal, "Rakibimiz hakkında fazla bilgim yok. Çünkü önce ligi düşünüyoruz. Pazar gününden sonra Fenerbahçe için planlarımızı yapacağız" dedi

Hollanda liginde geçtiğimiz hafta lider PSV Eindhoven'ı deplasmanda 3-2 yenerek formunun zirvesinde olduğunu kanıtlayan Alkmaar, sarı-lacivertli ekiple 14 Şubat'ta oynayacağı ilk maç için henüz ciddi bir hazırlık yapmış değil.

Teknik Direktör Louis van Gaal, Fenerbahçe maçı için henüz oyuncularıyla bir değerlendirme içine girmediklerini belirtirken, "Açıkcası şu an rakibimiz hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Sadece ligdeki son maçı kazandıklarını ve lider olduklarını biliyorum" dedi.

PSV galibiyetiyle ligde iddialı duruma geldiklerini kaydeden tecrübeli hoca, "Bizim için bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Willem maçı çok daha büyük önem taşıyor. Bu yüzden Fenerbahçe'yi pazar gününden sonra düşünmeye başlayacağız. Ancak teknik heyetimize rakibimizin birkaç maçını izlettirdik. Onların vereceği rapor doğrultusunda planlarımızı yapacağız. Türk futbolunun üst düzeyde olduğunun hepimiz farkındayız. Daha önce Kayserispor'u elememize rağmen büyük zorluk çekmiştik. Fenerbahçe ile oynayacağımız maçlar da kolay geçmeyecektir. Çünkü rakibimizde üst düzeyde futbolcular bulunuyor" dedi.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=218334

İkinci Vieri vakası

Listede Fenerbahçe neden yok....

GAYNAK
İnternet sürüm sürüm sürünüyor bende yoksa bendemi sorunvarsizde yavaşmı

Steve Chen ve Chad Hurley isimli iki gencin 2005 yılı Şubat ayında kurduğu YouTube, 1.5 yıllık sürede milyar dolarlık bir şirket oldu. YouTube’un kuruluş hikayesi Google’unkine benziyor. Kredi kartı alışveriş sitesi PayPal’da birlikte çalışan Steve Chen (28) ve Chad Hurley (29), 2005 yılının Ocak ayında garaj ofislerinde, bir ev partisinde çektikleri fotoğrafları ve video dosyalarını arkadaşlarıyla paylaşmak istedi.

Büyüklükleri nedeniyle, videoları e-posta ile göndermekte zorluk çeken ikili, dosyaları paylaşmak için daha iyi bir yöntem bulmak üzere kolları sıvadı. Böylece Mayıs ayında test videosunun yayınlanmasıyla hayata geçen YouTube.com, Aralık’ta yayına başladı.

20 MİLYON ZİYARETÇİ
Sitede günde ortalama 100 milyon kısa video kaydı izleniyor. Ayda 20 milyon kişinin siteyi ziyaret ettiği tahmin ediliyor. Google Yönetim Kurulu Başkanı Eric Schmidt, çalışanlarının kısa sürede YouTube'u heyecan verici ve güçlü bir medya platformu haline getirdiğini belirterek "Bu platform, Google'ın bilgi akışını düzenleme ve bu bilgiyi evrensel anlamda erişime sunma misyonuyla uyuşuyor" dedi. Schmidt, iki şirketi yapıları itibarıyla "doğal ortaklar" diye niteledi.

Google'un parçası olmasına rağmen YouTube bağımsız bir marka olarak varlığını sürdürecek. Anlaşmayla, şirketin 67 çalışanı da görevlerine devam edecek. Bu kişiler arasında şirketin kurucuları Steve Chen ve Chad Hurley da bulunuyor.

Hurley, YouTube sitesinin "insanların medyadan yararlanma biçiminin değişmesinde ve yeni bir klip kültürü yaratılması sürecinde önemli bir rol oynadığını" söyledi.

Chad Hurley, "Güçlerimizin birleştirerek Google'ın teknoloji liderliği ve küresel erişim olanaklarından yararlanıp, kullanıcılarımıza daha kapsamlı hizmet sunabileceğiz" dedi.

Google'la YouTube arasındaki anlaşma, iki şirketin de farklı dağıtım anlaşmaları yapmalarını izliyor. Universal Music Group, YouTube ile sanatçılarının haklarının korunmasına ilişkin bir anlaşma imzaladı. Youtube ayrıca CBS'le de anlaşmaya vardığını söylüyor. Bu anlaşma uyarınca CBS YouTube'a kısa haber, spor ve eğlence görüntüleri sağlayacak. Google da Sony BMG ve Warner Music'le anlaşma imzaladı. Bu şirketler, Google'a müzik klipleri verecek.

Google önümüzdeki aydan itibaren ABD'deki kullanıcılarının ücretsiz olarak sitesinden müzik klipleri, sanatçı röportajları ve diğer görüntüleri izleyebileceğini açıkladı. Şirket yetkilileri, ücretsiz görüntülere ek olarak kullanıcıların 1.99 dolara müzik klipleri indirebileceğini belirtti.

KAYNAK....

Burda videosu var adamlar milyarder olmanın sevincini yaşıyor....
http://www.youtube.com/watch?v=QCVxQ_3Ejkg&eurl=
Arkadaşlar Bildiğiniz Ücretsiz JavaScript Menü Programı Varmı ? Çıldıracağım ne kadar indirdiysem hepsi shareware
http://www.adsensewealthempire.com/default2a.aspx Böyle bi site gördüm adamlar milyon dolarlardan bahsediyo...Gerçi bana inandırıcı gelmedi...Ama benim pek iyi ingilizcem olmadığı için anlayamadım şu siteye girip nedemek istediklerini yazabilirmisiniz....
Hakkında
Forum İmzası:
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.....Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz....
Hakkımda:
Gece Yolcuları-Ölümde Var
Kalp Atışınızın arttığı Nokta SavaşWeb Tıklayınız... FoReVeR Crackbaba ve Savasay

Gâfil ne bilir neş’ve-i pür-şevk-i vegâyı
Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbir tekbirler alınca
Titretti yine, rû-yı zemin arş-ı semâyı.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 16 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 16 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.268
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 79.824 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.