Şimdi Ara

GS formalarında niye ay-yıldız yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hellmarch

GS formalarında niye ay-yıldız yok

photoshop

• quote:

Orjinalden alıntı: tylor

acaba fnerbahce o ay-yıldızlı formayla avrupada ulkemizi nasıl temsil etti

Cevap budur !!!

Ayrıca Hellmarch'ın koyduğu fotoğraf da yeter. Fenerlilere kapak olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

Orjinalden alıntı: somali

..... amacımız türk olmayan takımları yenmektir... (Ali Sami YEN)

ne zaman soylemiş bu sozu yaa

Galatasarayın kuruluş amacını açıklarken küçük.
  • ya beyler ne kadar gereksiz bişeyi tartışıyosunuz! bir takımın türklüğü oyuncularının formasında taşıdığı ay-yıldızla değil yüreğinde taşıdığı ay-yıldızla ölçülür. ne olmuş formalarında ay-yıldız yoksa, bizimkilerin (fenerbahçe) de geçen seneye kadar formasında ay-yıldız yoktu...hiç gerek yok böyle tartışmalar yaratıp ortamı germeye...
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

orda şehit analarına saygıdan yazmıyo analara saygıdan yazıyo.neden yanlış yönlere cekiyosunuz? adamda nerak etmişl yazmış neden bayrak yok diyo onda bile hemen savunmaya gecti gs li arkadaşlar art niyet aramayın herşeyde.

nasıl artniyet aramayalım kardeşim.
    neden soruyorsunuz GS formasında bayrak olup olmamasını?
    sizinle alakası ne bunun?
    dert etmesi gereken varsa GS lılar dert eder bunu...

kim neyi yanlış tarafa çekmeye çalışıyor biraz kendinize bakın öyle cevap verin.

sporda böyle şeyler olmaz,sporda millet olmaz,sporda milliyetçilik olmaz.
    ama nedense hep mevzuları dönüp dolaştırıp buna getiriyorsunuz...
    iki tarafta bunu yapıyor...hatta BJK lilerde yapıyor...
    hatta forumun en alakasız konusu bile dönüp dolaşıp bu milliyet,ırk,din mevzularına geliyor...

milli maçlar haricinde dünyada bir ülke daha varmıdır ya böyle "siz ermeni takımısınız,siz savaşta düşmana yardım ettiniz,siz gavursunuz başarımızı çekemiyorsunuz"muhabbeti olan bir ülke daha?

konu dışındaki pankart muhabbetine gelirsek

Biz ki şehit analarına yıldızları feda ettik...
    Biz ki analara saygıdan küfüre veda ettik...

bu cümlelerin altında ne gizli sence?
    sözüm ona akıllılık yapıyorsunuz...

Rıza Hocaya pankart açtınız,arkasında niye artniyet arıyorsunuz falan dediniz.Blow Job Klup yazdınız,tamda istiklal marşı okunurken açtınız bunu bizimkiler tepki gösterdi buna sonra biz"istiklal Marşında küfür eden taraftar"olduk...kim olursanız olun kardeşim 100 yıla malolmuş bir camiaya böyle yakıştırmalar yapamazsınız hemde bunu tamda İstiklal Marşı okunurken hiç yapamazsınız...

şimdi bunu yazıyorsunuz arkasında niye artniyet arıyormuşuz...

bence bu pankart olayının cılkını çıkardınız artık.ya adam gibi şeyler yazın insanları kışkırtmayan,rencide etmeyen şeyler yazın yada bırakın pankart mankart olmasın tribünlerinizde,küfür edin daha iyi...biz küfüre razıyız eğer böyle olacaksa...
    önce kışkırt,kızdır ondan sonrada "neden küfür ediliyor,bak biz ediyormuyuz" de..
    oh ne ala memleket ya...

ya gerçekten bu kadar safmısınız,bizde mi bir gariplik var anlamadım gitti.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

quote:

ne zaman soylemiş bu sozu yaa

Galatasarayın kuruluş amacını açıklarken küçük.

adam ol adam yerine koyalım..Turk olmayan takımları yenmekse amacınız neden kurtulus sawasında Turk olmayan insanların ewlatlarına eğitim wermişler? Fransızların ewlatlarına!!!!

• GS formasında ay-yıldız niye yok? Soru bu? Bununn mantıklı bir açıklamsaı varsa bilen yapar o akdar..Art niyetli olan adam işin cılkını çıakrtıp beşiktaş'ıda işin içine sokar, sonra saldırıdan taaruzdan bahseder..Kimsenin bölücülük falan yaptıgı yok..Herşeyi bu kadar ters anlamayın ya..Senin mesajın benimkinden daha çok bölücülük içeriyor ilker...
    Sporda milliyetçilik yoktur din yoktur eyvalla..Ama sporun içindeki pis ellerden bahsedenlerde hep sizlersiniz..Hem bırak allahasşkına biz Beşiktaş'o konuşmuyoruz..Her topic bir şekilde beşiktaşa uğramak zorunda değiL..

GS'a bir eleştiri topiği değil bu..Soru sordum sadece.. Ortalığı germeye gerek yok..Ben şehit analarından , yıldızlardan bahsetmedim , onları sormuyorum , rıza hoca ile ilgilenmiyorum burada..Konu belli..Kısa - net .Yorma kendini gözünü seveyim
    colgate,pantene ,beyaz don,siyah t-shirt,siyah pazar mali corap
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

GS formasında ay-yıldız niye yok? Soru bu? Bununn mantıklı bir açıklamsaı varsa bilen yapar o akdar..Art niyetli olan adam işin cılkını çıakrtıp beşiktaş'ıda işin içine sokar, sonra saldırıdan taaruzdan bahseder..Kimsenin bölücülük falan yaptıgı yok..Herşeyi bu kadar ters anlamayın ya..Senin mesajın benimkinden daha çok bölücülük içeriyor ilker...
    Sporda milliyetçilik yoktur din yoktur eyvalla..Ama sporun içindeki pis ellerden bahsedenlerde hep sizlersiniz..Hem bırak allahasşkına biz Beşiktaş'o konuşmuyoruz..Her topic bir şekilde beşiktaşa uğramak zorunda değiL..

GS'a bir eleştiri topiği değil bu..Soru sordum sadece.. Ortalığı germeye gerek yok..Ben şehit analarından , yıldızlardan bahsetmedim , onları sormuyorum , rıza hoca ile ilgilenmiyorum burada..Konu belli..Kısa - net .Yorma kendini gözünü seveyim

arkadaşım benimki genel bir serzeniş ve maalesef senin topiğine rastlamış,bu konuda kusura bakma.
    topicde diğer yazılanları okumadın sanırım.biri der kurulma amacı Türk olmayan takımı yenmek,öbürü der siz Fransızlara yardım ettiniz...birkaç mesaj sonra"siz Ermeni takımısınız,yok sizi İngilizler kurdu.biz var ya biz Kurtuluş Savaşında şu kadar şehit verdik,siz bilmemkilerle böle böle yapmışınız..."hatta birkaç mesaj daha vardı "bilmemnerenin generali ile GS şöyle demiş yok öyle değilmişte böyleymiş"yazıyordu,silinmiş onlar ben üstteki mesajı yazdıktan sonra...zaten bir eleştirimde bu yazıların editlenmeyip modlar veya yazıyı yazanlar tarafından direkt silinmesi..bi anda "neden böle yazmışki bu adam?" oluyor insanlar mesajları okurken...

aslında nereye gideceği belli değilmi bu konunun,neden demogoji yapıyorsun?
    ben senin bölcülük yaptığından falan bahsetmedim orada,iyi okuyup ona göre cevap ver...konunun nereye gittiğinden ve gideceğinden bahsettim,buna eleştiri yaptım...

BJK-FB-GS hangi takımdan olursa olsun mevzuları buralara getirenlere kızdım ben...
    pankartla ile ilgili açıklamada soran arkadaşa idi..

bu arada sporda pis ellerin olmasını da eleştiriyorum farkındaysan her seferinde,savunmuyorum...buna neden kızdığını anlamadım.olması hoşuna mı gidiyor?

neden merak ediyorsun anlat o zamanda insanlar yanlış anlamasın...yani GS formasında ay-yıldız olup olmaması seni neden ilgilendirdi bu kadar.bunu da ben merak ettim,soruyorum.cevap verip vermemek senin takdirin tabiki...

• Arkadaşlar bu ay-yıldız işin içine girerse GS'de daha çok pislik çıkar. Galatasarayı Fransızların kurdurduğu açık. Fransızların kurduğu takımda ay-yıldız ne gezer. Tartışmayalım bunu lütfen. Yani ay-yıldıza hakaret oluyor o anlamda söylüyorum.
  • Jeremy soruyu şöyle soralım. Ay-yıldız olmak zorunda mı? Bana göre hayır. Zaten takımların kadroları sayılırken Galatasaray-İstanbul TURKEY yazıyor genelde. Galatasaray' ın Türk takımı olduğunu bilmeyen yok şu dünyada sanırım. Bunun için ayrıca forsa, apolete, damgaya, mühre ihtiyaç yok gibi. Galatasaray bunu en güzel bir şekilde zamanında yaptı zaten. Ay-yıldız belki kendi formasında yok ama yabancıların kafalarında şekli şemali kazındı yıllarca. Ha bende merak ediyorum acaba niye koymuyorlar. Tek cevap bunun seçim meselesi olduğudur. Bana göre futbol takımlarının armalarında Türk bayrağını taşımamaları gerekir. Eskisi gibi sadece ulusal maçlarda kullanılmalı. Sonuçta bu tür polemiklerin önüne geçilebilir.
  • arkadaşlar formaya ay yıldız koymak şampiyon olmayan takımlar için yasaktır bunun nedeni şampiyon olan ve kupayı alan takımın avrupa kupalarında ülkeyi temsil etmesidir bjknınki ise daha mce savaşlarda gösterdiği başarınedeniyle verilmiş bir hediye
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....
  • quote:

I) 2003 – 2004 Sezonunda Türkiye Profesyonel Birinci Süper Ligi birincisi ve Türkiye Kupası Şampiyonu olan takımlar 2004 – 2005 Sezonu sonuna kadar bütün resmi müsabakalarında bu ünvanlarını simgeleyen Ay-yıldızlı amblemi formalarının üzerine takabilirler.

http://www.tff.org/baskan/yazilar/liglerstatusu.htm

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • Ya önce kendilerine bakmadan gelip burda niye ayyıldız yok diyorlar.Ağız dalaşına girmeyin bırakın Bişeyi iyice öğrenmeden bi dahaki sefere anlamsız topicler açmayın
  • GS avrupanın ortasına dikerken o şanlı bayrağı ben sana sordum mu niye sizde dikmiyosunuz diye. GS li arkadaşlar bunlar tamamen kışkırtmadır sakın tenezzül etmeyin. polemik yapmaya ne gerek var ya ortamı germeye. topic i açan arkadaşa soruyorum amacın ne kardeşim. eğer ortamı germekse zaten o yapılıyo her zaman. avrupalı birine sor bakalım fb hangi milletten bilemez tabi. önemli olan bayrağı yüreğimizde taşımamızdır. fb nin formasında bayrak var da noluyo. rezil etmekten ileriye gidiyo mu bu formanın yaptığı iş. lütfen mantıklı topicler açın. ortamı germeyelim doğru düzgün tartışlım. elmize sonuçta kin ve nefret dışında bişey geçmiyo bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arf* -- 23 Mayıs 2005, 0:36:46 >

alman askerleriyle neden FENERBAHÇE'ye karşı oynadınız.
  • çünkü türk takımı olduğumuzu tüm dünya biliyor o yüzden formaya koymaya gerek yok

Orjinalden alıntı: Hellmarch

GS formalarında niye ay-yıldız yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.