Şimdi Ara

GS formalarında niye ay-yıldız yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • formanın üstünde olmasının bir önemi yok önemli olan nerelerde kime dalgalandırdığın.galatasaray bunu en iyi şekilde yapmıştır.
    break 4 love
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

önce gidin o ay yıldızlı formalarınızla birkaç avrupalı takımı yenin sonra konuşuruz fbli dostlar..

hll olsun lafı gediğine oturtmuşsun üstüne bi de sıkıştırmışsın ki yalama yapmasın di mi

quote:

Rıza Hocaya pankart açtınız,arkasında niye artniyet arıyorsunuz falan dediniz.Blow Job Klup yazdınız,tamda istiklal marşı okunurken açtınız bunu bizimkiler tepki gösterdi buna sonra biz"istiklal Marşında küfür eden taraftar"olduk...kim olursanız olun kardeşim 100 yıla malolmuş bir camiaya böyle yakıştırmalar yapamazsınız hemde bunu tamda İstiklal Marşı okunurken hiç yapamazsınız...

şimdi bunu yazıyorsunuz arkasında niye artniyet arıyormuşuz...

bence bu pankart olayının cılkını çıkardınız artık.ya adam gibi şeyler yazın insanları kışkırtmayan,rencide etmeyen şeyler yazın yada bırakın pankart mankart olmasın tribünlerinizde,küfür edin daha iyi...biz küfüre razıyız eğer böyle olacaksa...
    önce kışkırt,kızdır ondan sonrada "neden küfür ediliyor,bak biz ediyormuyuz" de..
    oh ne ala memleket ya...

ya gerçekten bu kadar safmısınız,bizde mi bir gariplik var anlamadım gitti.

Bu olayları sadece Fenerbahcemi yapıyor?Siz kanlı carsaf acarken tahrik etmiyormuydunuz?Fener aleyhine kucultucu pankartlari siz hic acmadınızmı?Kendinizede igneyi batırmayı ögrenin yıllardır bunlar yapılıyor ama baskalarının yaptıgı yanlısı sizde yapıyorsanız konusmaya hakkınız olmaz!Ben sana daha aşşalayıcı pankartlar buluyum tüm takımlardan!!Yani hep biz acıyoruz pankartları hep biz kıskırtıyoruz ve küfürü hak ediyoruz oylemi?Bırak Allah Askın!Sizin stadta Hepiniz bilmem nesiniz diye pankart acılıyor,İstiklal marsı okunurken Japon bayragı acılıyor ama Fener taraftarı istiklal marsında küfür etmiyor, etmezde!Demek istedigim şu; her macta böyle pankartlar açılır dalga gecmeler küfürler olur ama duygu sömurusu yaparak bunların altına sıgınıp Fener küfürü hak ediyor diyemezsiniz!Bana deki Fener küfürü hak ediyor cünkü diger takımlara her alanda fark attı,stad yaptı,gelirleri cok ust duzeyde,yıldız oyuncuları getiriyor,baskanı gelmis gecmis en yetenekli ve başarılı başkan,az konusur öz konusur,diger takımlar kıskanıyor bu durumu de canımı ye!

• işte arkadaşım"biz yapmıyoz siz yapıyonuz"laflarınıza göndermeydi benim yazdıklarım.
    hep kendi tarafınıza yontuyorsunuz,nalıncı keseri gibi..
    ben burada ilk yazdığımdan beri aynı fikri savunuyorum"bu yapılanlar hoş değil,ama her takım yapıyor,sadece birilerine maletmeniz hoş değil"
    pankart mevzunuz bir değilki bin oldu.Ultraaslana travesti benzetmesi yaptınız,Rıza Hocayı alında sizin utanmanız gereken bir şekilde aşağılamaya çalıştınız hatta senelerdir aman dostluk bozulmasın"diye çaba harcadığımız Yunanlılar için "lan sizi 1453te nası becermiştik"demeye getiren pankart yaptınız adamların gözüne soktunuz...
    "Fenerbahçe Cumhuriyeti"diye bir kavram ortaya attınız,burada lafı geldimi bölücüye teröre lanet okuyan adamlar bu sloganı savundular her seferinde...
    bir değilki yüzlerce örnek var bu konuda...

kardeşim Beşiktaştada var bu olaylar,Fenerbahçedede,Galatasaraydada...
    nası küfür etmiyor FB taraftarı bu hafta GS maçında olanlar,haftalar önce GB maçında olanlar neydi?
    Trabzona gidip dayak yemedimi istisnasız her büyük takımın futbolcusu taraftarı...
    BJK takımın stadında bir insan ölmedimi devre arasında?
    bu insanlar uzaydanmı geldiler.aynı halkın insanı değilmi bu insanlar?

ama siz "sütten çıkma ak kaşık" rolü oynamaya bayılıyorsunuz nedense...
    iki senelik futbol seyircisi değilimki ben,hayatım maçlarda ve futbolla geçti son 5-6 sene hariç...kimi kandırıyorsunuz?
    "bizim statta küfür azaldı" deyin ok,bande katılıyorum buna...
    ama "FB taraftarı küfür etmez"lafı haddini aşıyor biraz...

• hakkaten yaw. onca küfür edildi başkana kafalara şişe yağdı haala bizim stadda küfür ve olay yok diyordu bazı yöneticiler hayret ediyorum. pişkinliğin bu kadarı. evet gsde de var küfür ama biz yok demiyoruz en azından.

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

işte arkadaşım"biz yapmıyoz siz yapıyonuz"laflarınıza göndermeydi benim yazdıklarım.
    hep kendi tarafınıza yontuyorsunuz,nalıncı keseri gibi..
    ben burada ilk yazdığımdan beri aynı fikri savunuyorum"bu yapılanlar hoş değil,ama her takım yapıyor,sadece birilerine maletmeniz hoş değil"
    pankart mevzunuz bir değilki bin oldu.Ultraaslana travesti benzetmesi yaptınız,Rıza Hocayı alında sizin utanmanız gereken bir şekilde aşağılamaya çalıştınız hatta senelerdir aman dostluk bozulmasın"diye çaba harcadığımız Yunanlılar için "lan sizi 1453te nası becermiştik"demeye getiren pankart yaptınız adamların gözüne soktunuz...
    "Fenerbahçe Cumhuriyeti"diye bir kavram ortaya attınız,burada lafı geldimi bölücüye teröre lanet okuyan adamlar bu sloganı savundular her seferinde...
    bir değilki yüzlerce örnek var bu konuda...

kardeşim Beşiktaştada var bu olaylar,Fenerbahçedede,Galatasaraydada...
    nası küfür etmiyor FB taraftarı bu hafta GS maçında olanlar,haftalar önce GB maçında olanlar neydi?
    Trabzona gidip dayak yemedimi istisnasız her büyük takımın futbolcusu taraftarı...
    BJK takımın stadında bir insan ölmedimi devre arasında?
    bu insanlar uzaydanmı geldiler.aynı halkın insanı değilmi bu insanlar?

ama siz "sütten çıkma ak kaşık" rolü oynamaya bayılıyorsunuz nedense...
    iki senelik futbol seyircisi değilimki ben,hayatım maçlarda ve futbolla geçti son 5-6 sene hariç...kimi kandırıyorsunuz?
    "bizim statta küfür azaldı" deyin ok,bande katılıyorum buna...
    ama "FB taraftarı küfür etmez"lafı haddini aşıyor biraz...

Fenrbahce bu sezon kendi stadında sadece GS macında kufur etti onun sorumlusuda canaydındır bunuda herkes biliyor!Tek tük küfür edenler cıkacaktır ama Aziz baskanı bu mucadelesinden oturu oturup alkıslamak gerekir!Olimpiyat stadında olanları gorduk neler yapıldı!Bunların sonucu bizim stadta da olaylar oldu hatta siz bizi yendiginiz zaman alkıslamasınıda bildik küfür edilmedi!!Ben genel olarak konusuyorum 50.000 icinden teroristte cıkar katilde ahlaksızda!1-2 terbiyesizin yaptıgı olayları dikkate bile almıyorum!Bu Turkiyenin heryerinde boyledir!Tekrar ediyorum GS macında FB taraftarı tahrik olmustur!Canaydın bana neden küfür edilmiyor demesi Fener taraftarını patlattı!Hele birde mac baslamadan Ergun Gursoyun stadın ortasından gecmesi tuz-biber ekti!

• ya evet öyle oldu böyle oldu...
    ama sonuçta oldu değilmi?
    benim anlatmaya çalıştığımda bu neden uzatıyorsunki boşyere?

bu arada benim küfürü savunan bi halimmi var,öylemi görünüyor ordan?

benim anlatmaya çalıştığımı es geçip söylemek istedikleriizi söylüyosunuz her seferinde.
    arkadaşlar büyük harfle yazayım isterseniz.

TÜRKİYEDE BU TÜR OLAYLAR HER STATTA OLUYOR.FB DE AZ OLUYOR ÇÜNKÜ İŞLER İYİ GİDİYOR.YARIN ÖBÜRGÜN OLAYLAR TERSİNE DÖNDÜĞÜNDE GENE OTURUR KONUŞURUZ.
    OLUYOR ÇÜNKÜ AYNI TOPLUMUN İNSANLARIYIZ.ÖNCE TOPLUM DÜZELECEK Kİ BU OLAYLAR OLMASIN...MENFİ ÇABALAR TABİKİ TAKDİR EDİLİR AMA TOPYEKÜN Bİ DÜZELME OLMADAN HİÇBİRŞEYİN ÖNÜNE GEÇEMEZSİN...

"bende var sende yok,ben yapmıyorum sen yapıyorsun,biz iyiyiz siz kötüsünüz"mantığıyla hareket edersekte bir karış yol alamayacağız bu biline...

• en büyük beşiktaş başka büyük yok

Ergun Gürsoy, taraftarı provoke ettiğini ileri sürenlere sert karşılık verdi: "Dangalaklar! Başka yol mu var ki, oradan gidelim!"
    24.05.2005

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Jeremy soruyu şöyle soralım. Ay-yıldız olmak zorunda mı? Bana göre hayır. Zaten takımların kadroları sayılırken Galatasaray-İstanbul TURKEY yazıyor genelde. Galatasaray' ın Türk takımı olduğunu bilmeyen yok şu dünyada sanırım. Bunun için ayrıca forsa, apolete, damgaya, mühre ihtiyaç yok gibi. Galatasaray bunu en güzel bir şekilde zamanında yaptı zaten. Ay-yıldız belki kendi formasında yok ama yabancıların kafalarında şekli şemali kazındı yıllarca. Ha bende merak ediyorum acaba niye koymuyorlar. Tek cevap bunun seçim meselesi olduğudur. Bana göre futbol takımlarının armalarında Türk bayrağını taşımamaları gerekir. Eskisi gibi sadece ulusal maçlarda kullanılmalı. Sonuçta bu tür polemiklerin önüne geçilebilir.
    + birde formalar zaman zaman soyunma odalarında yerlerde geziyor görüntü kötü oluyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.