Şimdi Ara

5 Kupayı Aynı Sezon Almış 1 Takım Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşünüyorum hiç bir takım gelmedi aklıma..

Bir sezonda ;

Lig Şampiyonluğu..
    Ülke Kupası (Ziraat TR Kupası gibi)
    Ülke Süper Kupası
    Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi
    Avrupa Süper Kupası..

Almış takım veya takımlar var mıdır acaba ?...

Bir de bir sorum daha olacak ?

Diyelim ki GS Lig'de ve kupada şampiyon oldu..
    Süper kupa maçını kimle yapacak ?
    Yoksa oynanmadan kupa GS'a mı veriliyor ???..

• 1. soruyu bilmiyorum

2. soru : lig ikincisi ile yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

1. soruyu bilmiyorum

Barcelona sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

1. soruyu bilmiyorum

Barcelona 1-2 sene önce almış olabilir belki bütün kupaları.

İkinci soru ise lig ikincisiyle değil kupanın finalistiyle yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Barcelona sanırım

Alıntıları Göster
    FM'de aldım gardaşşşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Káka

1. soruyu bilmiyorum

kupa finalisti ile yapıyor.

Hatta 2009 da bjk şampiyon oldu kupada da sizi yenip kazandı.Ama süper kupada yine sizle oynadı :) Lig 2. si olsa sivasla oynarlardı.Zaten süper kupanın esprisi 1 ligden 1 de kupadan takımı karşı karşıya getirmektir.

Geniş soruyasa başka arkadaş barca diye cevap vermiş o doğrudur adamlar 6-7 kupa almıştı hatta kıtalar arası falanda aldılar

Bizim ligdeyse ülke süper kupası hariç biz yaptık.Ozaman süper kupa yoktu cumhurbaşkanlığı kupası vardı ama kim aldı bilmiyorum yada oynandı mı diye.2000de yanlış hatırlamıyorsam hem lig, hem kupa hem uefa hemde avrupa süper kupasını kazanmıştık.Hatta ozamanlar düzenlenen tsyd yi de almıştık.Bi oynandıysa cumhurbaşkanlığı alamadık galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

FM'de aldım gardaşşşşşş

Alıntıları Göster
    2009'da barça 6da 6 yaptı. tüm koşturduğu kupaların peşinde mutlu sona ulaştı.

wikiden;
    quote:

Futbol takımı 2009 yılında mücadele ettiği 6 turnuvada da şampiyon olarak bir ilki gerçekleştirmiştir. Takım 2009 yılında Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, La Liga, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. Sorunun cevabi

2010 besiktas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

wikiden;
    quote:

Futbol takımı 2009 yılında mücadele ettiği 6 turnuvada da şampiyon olarak bir ilki gerçekleştirmiştir. Takım 2009 yılında Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, La Liga, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştır.

Alıntıları Göster
    Barcelona demek...

Galatasaray'ı da sayabilir miyiz o zaman ?
    O zamanlar Bizim lig'de Süper kupa yoktu çünkü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

wikiden;
    quote:

Alıntıları Göster
    aynı sezonda 5 kupayı alan takım var mıdır bilmiyorum ama aynı sezonda 2 defa şampiyonlar liginden, 1 defa uefa kupasından elenen takım var

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

aynı sezonda 5 kupayı alan takım var mıdır bilmiyorum ama aynı sezonda 2 defa şampiyonlar liginden, 1 defa uefa kupasından elenen takım var

Alıntıları Göster
    Aynı sezonda 5 kupa kaldırdık.. Yani 1. sorunun cevabı Galatasaray..

Lig şampiyonluğu

Türkiye kupası

TSYD kupası

UEFA Kupası

Süper Kupa

99-2000 sezonunda..

Uluslararası alanda ise bu rekor Barcelona'ya ait.. Bir sezonda 6 kupa kaldırdılar..

• Fenerbahce sanirim yanlis hatirlayabilirim yili. 60-70 yillari arasi faruk ilgaz doneminde sanirim lig+turkiye kupasi+cumhurbaskanligi+basbakanlik+bir kupa daha vardi unuttum arkadaslar. Tabi o zamanin sartlarina gore yaziyorum kupalari. Balkan kupasida olabilir son kupa

• quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör-Skor Taraftarı

Fenerbahce sanirim yanlis hatirlayabilirim yili. 60-70 yillari arasi faruk ilgaz doneminde sanirim lig+turkiye kupasi+cumhurbaskanligi+basbakanlik+bir kupa daha vardi unuttum arkadaslar. Tabi o zamanin sartlarina gore yaziyorum kupalari. Balkan kupasida olabilir son kupa
    2000 yılında 5 kupa kazandık o yıl dünyada yılın takımı euro 2000 de yarı finalde elenen hollanda seçilmişti..ilginç..
  • quote:

• Sao paulo olmasi lazim bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Sao paulo olmasi lazim bir de
    Fenerbahçe 67-68 sezonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

Fenerbahce sanirim yanlis hatirlayabilirim yili. 60-70 yillari arasi faruk ilgaz doneminde sanirim lig+turkiye kupasi+cumhurbaskanligi+basbakanlik+bir kupa daha vardi unuttum arkadaslar. Tabi o zamanin sartlarina gore yaziyorum kupalari. Balkan kupasida olabilir son kupa

Cumhurbaşkanlığı kupası Türkiye ligi şampiyonu ile Türkiye kupası şampiyonu arasında oynanır, yani şimdiki ismi ile Süper Kupa.

Başbakanlık kupası ise Türkiye ligi ikincisi ile Türkiye Kupası ikincisi arasında oynanır.

Yani Cumhurbaşkanlığı kupası ile Başbakanlık kupası aynı sezon alman imkansız.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

Alıntıları Göster
    Barcelona 1 sezonda 6kupa aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

Evet baştan aşağıya yanlış hatırlıyorsun

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.