Şimdi Ara

Bazıları kupalara bazıları şampiyonluğa Bizim bu büyük aşkımız, Sadece Beşiktaşımıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sevinmek için sevmedik.Biz hep kazanmadık.Olsun elinizden geleni yaptınız o formayı terlettiniz önemli olan bu.Pepe'nin alınmasını hiç istemedim karakter olarak sevmedim ama artık Beşiktaş futbolcusu ilk hatasında infaz etmemek lazım.Biz ne defans hataları gördük.Olan oldu buradan ders almak.Biraz şımarmıştık yönetim her futbolcuyu satıp yerini çok rahat dolduracağını düşünerek şımardı.Şenol Hoca istediği oyuncuyla oynasa bile kazanacağını düşünerek şımardı.Biz de tüm takımlardan üstün olduğumuzu düşünerek şımardık.Şimdi ders çıkartıp iyi bir stoper aldıktan sonra rakibe saygı duyup her maça ayrı önem vermek lazım.

• Musalla taşı bestesini girin abi gir gir gir ooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • Yav he he

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Musalla taşı bestesini girin abi gir gir gir ooo

Carsinin katili yapm... Ov pardon yanlis oldu

Georgie...Simply The Best
  • Kardeşim a'sı b'si yok çıkacaksın kimsenin diline düşmeden alacaksın o kupayı.Gevşek oynadık sonradan toparlandık bu tarz maçlarda(sezon başı hadi neyse) biraz daha odaklan al o kupayı.Beşiktaşsın sen konya falan dinlemeyeceksin.Yeniliriz problem yok yeter ki aynı hatalara düşüp tekrarlamayalım.

Bu beste aklımıza gelmemeli winner olmak bu yüzden önemli.
  • Beşiktaş bu maçı ölüsüyle kazanmalıydı.Bizim takım olsa yani Galatasaray rahat alırdı.Alması da lazım.Beşiktaş ta öyle Fener de öyle.3 büyüklerden hangi takım olursa olsun bir anadolu takımına finalde kaybetmek rezalet tir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 7 Ağustos 2017; 3:55:54 >

Orijinalden alıntı: largo21

Sizi 2 sene ezdik tribünlerde adam yoktu.Gidenlerde zaten Aziz Yıldırım paralıları.Git bak bakayım bizim şampiyon olmadığımız dönemlerde ne kadar seyircimiz vardı.Siz kupa ve başarı varsa varsınız

Ac bak bakayim 12-13 seneleri stad doluluk oranlarina transfermarkttan 10 puan fark yedik iki senede de bak bi.

Stadin son 2 sene bia olmasinin sebebi aziz yildirimin tutumu yuzundendir takim basarisiz diye degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 7 Ağustos 2017; 4:14:55 >

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    12-13 sezonu normal bir sezon yani?Başka bir anlamı olmadığından sadece futbol için oradalar değil mi taraftar?Hayır Aziz Yıldırım var diye gidilmiyor diyelim.Peki Neden Basketbol maçları full çekiyor?Aziz Yıldırım sadece futbol takımının mı başkanı?

12-13 sezonu normal bir sezon yani?Başka bir anlamı olmadığından sadece futbol için oradalar değil mi taraftar?Hayır Aziz Yıldırım var diye gidilmiyor diyelim.Peki Neden Basketbol maçları full çekiyor?Aziz Yıldırım sadece futbol takımının mı başkanı?

Aziz Yıldırım futbolun içini deştiği gibi basketbolun içini deşmedi çünkü orada Obra var. Bu sene Obra'yı kovup takımı kendi dizayn etsin, yine kimse gitmez maçlara.
    i7 4790 4.0 GHz / Asus H81M-D R2.0 / Zotac Geforce GTX 1660 6 GB / Kingston Hyperx 2x8 GB DDR3 1600 MHZ / FSP Hyper 700W / Seagate Barracuda 2TB ST2000DM008 / Samsung 860 Evo 500 GB SSD / Dark Freezer X120R
  • quote:

Ya bırakın bu lafları Galatasaray rahat alırmış alırdı alırdı.Östersunds dünya deviydi ondan aldı.Hayır bir de utanmadan gelip buraya yazıyorsunuz ya ne diyeyim.

Yemin ederim ibretliksiniz.Kendi hatalarınızı başkalarının hatalarıyla örtmeye çalışıyorsunuz.O da rezalet bu da rezalet.Ayrıca dddiğin maçla östersudinds maçının çok farkı var.Biri final diğeri eleme.

Fener ve Başakşehirinde bunu göz ardı etmemesi lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Musalla taşı bestesini girin abi gir gir gir ooo

Yahu durduk yere mi Östersunds demişim adam gelmiş Galatasaray olsaydı rahat kazanırdı diyor.Ben de o yüzden Östersunds'a elendi dedim.Sanki durduk yere Gs'a laf çakıyorum

O adam benim

Kendi takımımda östersunds a elenişini rezalet olarak görüyorum.

Süper kupa finalinde bir anadolu takımına kaybetsem de rezalet derdim.

Tüm 3 büyükler için geçerli bu.

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Yine Şampiyon olacağız inşallah.
    Bu sene anadolu takımlarının kalitesi daha artmış.
    Zevkli bir sezon olacak bizim açımızdan.
    Fener ve Başakşehirinde bunu göz ardı etmemesi lazım.

Ciddiye almadığın Galatasaray'da canınızı çok yakacak.
    i7 4790 4.0 GHz / Asus H81M-D R2.0 / Zotac Geforce GTX 1660 6 GB / Kingston Hyperx 2x8 GB DDR3 1600 MHZ / FSP Hyper 700W / Seagate Barracuda 2TB ST2000DM008 / Samsung 860 Evo 500 GB SSD / Dark Freezer X120R
  • Rezalet olarak görüyorsun ama 2 hafta önce bu rezaleti yaşayan takımın çok rahat eleyebileceğini söylüyorsun işte bu çok saçma.Sen ilk önce eleme maçında adını duymadığımız takımı yen sonra gel Seni eleyen takımı finalde elemiş Konyaspor'u rahat yenerdim de. ki bence eleme maçları daha risksizdir final maçına göre çünkü 2 maç vardır ve evinde oynayacaksın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.