Şimdi Ara

GS Bonus Card alma yolu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
23.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anlamadıgım bir mantıksızlık var geçen yıl başvurdum Denizbank GSBonus Kart'a Öğrenciyim herhangi bir yerde çalışmıyorumda çat diye kabul ettiler 2. Hafta evime gelip formu yetkili kişi doldurdu ve kartımı teslim etti. Neden siz veya başka kişiler alırken sorun yaşıyor sonradan mı çıktı bu zorluk yoksa ben mi o an için çok şanslıydım enteresan ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neuwenix

    Anlamadıgım bir mantıksızlık var geçen yıl başvurdum Denizbank GSBonus Kart'a Öğrenciyim herhangi bir yerde çalışmıyorumda çat diye kabul ettiler 2. Hafta evime gelip formu yetkili kişi doldurdu ve kartımı teslim etti. Neden siz veya başka kişiler alırken sorun yaşıyor sonradan mı çıktı bu zorluk yoksa ben mi o an için çok şanslıydım enteresan ..


    Üstteki yazımı destekleyen bir yazı senin durumun.Yazımda da belirttiğim gibi,her an herşey yaşanabilir,ümitsiz olmamak lazım,verilmez,bana vermezler diye bir saplantıya girmemek lazım.
    Kredi kartları konusunda devletin-bankacılık devlet denetleme kurulunun her ne kadar bazı şartları olsa da,bankalara risk alma yetkisi vermiş devlet.İsteyen banka benim işsiz müşteri ile işim olmaz diyebilir,isteyen banka riske girer,kredi kartıyla limitini aşıncaya kadar alışveriş yapan ve borcunu ödemeden ortadan kaybolandan hukuki yollarla-icra ve saire parasını alma riskini göze alır.Yalnız,son çıkan kanunlarla,artık her vatandaşın ikametkah bildirme mecburiyeti,ve yeni ikametkahını 3 ay içinde kayıt ettirme zorunluluğu,aksi takdirde cezai işlemler uygulanacak olması,Bankaları rahatlatan,dolayısıyle risk almasını kolaylaştıran bir gelişme.Eskiden adam bankaya borcu takıyordu,kayboluyordu ortalıktan,banka adama bildiri göndermek için,icra - mahkeme ve saire şeyler için girişimde bulunmak için adamın adresini bulamıyordu.Çok var bu şekilde 1999-2004 yılları arasında bankalara çok takan tanıdığım.

    Son not: Düzenli işi-düzenli maaşı olmayanlar,Deniz Bank'ı denesin,girin internetten başvurun,sizi arayacaklardır.Yalnız,kulüp takımı kredi kartlarında kart ücretini mutlaka alıyorlar ve ilk ekstrede geliyor 40 TL 50 TL arası bir ücret.Normal diğer kredi kartlarında genellikle ilk yıl dolunca gelir ilk aidat.

    Deniz Bank aracılığı ile GS Bonus kart almak için bugün itibariyle kullanılan linki yazıyorum,ister tıklayın açın ister kopyalayın açın,başvurunuzu yapın.

    http://www.denizbank.com/kartlar/deniz-bonus-card/gs-bonus-card


    GS Bonus Classic : Yıllık kart ücreti en düşük olanıdır.
    GS Bonus Gold: Yıllık Kart Ücreti Classic Karttan yaklaşık 5 TL fazladır,bu oran her yıl artabilir.
    GS Bonus Platinium:Yıllık kart ücreti en fazla olandır,tavsiye etmem,yalnız Galatasarylı iş adamları kulübe daha fazla destek olabilmek için ücreti en fazla olanı alıyorlar,almalılar.Çünkü yıllık kart ücretleri direk kulübe gidiyor diye bir bilgiye sahibim.

    Classic ile Gold arasında her ne kadar limit konusunda fark olur deselerde bence tamamen doğru değil,çünkü limitler belgelenen maaşa göre belirleniyor.İlk yıl maaşın 2 katını geçemez,2. yıl 4 katını geçemez.Limit,gelirinizle ve düzenli ödemelerinizle ve her ay yaptığınız alışverişe göre belirleniyor.Diyelimki siz her ay nerdeyse limiti dolduracak kadar alışveriş yapıyorsunuz,bu durum bankanın dikkatini çekiyor ve size limitinizi arttıralım diyorlar.Yada siz istiyorsunuz.

    Neden bu açıklamayı yazdım,ödeme zorluğu çeken biriyseniz Classic modelini alın,daha az yıllık kart bedeli ödeyin.Ben Gold olanını aldım çünkü Gold yazısı Galatasaray isminin yanında çok daha iyi duruyor.

    Dikey sarı kırmızı modelini seçtim,ama siyah arka fon modeli de iyi duruyor,ablemler logllar çok daha net görünüyor.

    Arkadaşlar,kasada GS Bonus kartı verince gerçekten çok dikkat çekiyor,öyle inceliyorlar,vay Galatasaraylısın ha diyorlar,buna çok şahit oldum.Çok karizma oluyor.
    Herkese tavsiye ederim GS Bonus kartları.


     GS Bonus Card alma yolu?


     GS Bonus Card alma yolu?




  • bendede platinium kart var kart ücreti kulube gittiği için hiç problem etmiyorum. zaten garantinin kalitesi ortada

    kasada ödeme yaparken şekil oluyor gsbonus :)
  • Keşke fb gibi direk kulüp çıkarsa taraftar kartını. Bankalara komisyon, hesap kullanım ücreti vs vs vermek zorunda kalmasak.
  • Babana aldırıcaksın, o da sana ek kart çıkarttırıcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d4ng3r

    Keşke fb gibi direk kulüp çıkarsa taraftar kartını. Bankalara komisyon, hesap kullanım ücreti vs vs vermek zorunda kalmasak.


    Fener Tarftar Kart kredi kartı gibi kullanılamıyor,pek sevdiğim bir kullanım deil benim için tarz olarak.Yalnız Fenerbahçenin Vakıfbank-YapıKredi-Finansbank-Garanti ile de hepsinde kredi kartı anlaşması var,Galatasaray da değişik birçok banka ile kart anlaşmaları yapmalı.Mesela ben değişik avantajlarından dolayı cardfinans kullanıyorum,GS Cardfinans olsa onu kullanırım.
    Kulübün yapacağı daha çok iş var kulüp markaları oluşturmak için.Hayatta yaşamda kullanılan her alanda marka üretmeli.
  • Arkadaşlar benim iki sorum olucak.

    Denizbank Bonus kartım olursa ona ek kart olarak GS Bonus çıkartabilir miyim ?
    Bir de babamın adına Gs Bonus çıkarttırsam kendime bilet alırken sıkıntı yaşar mıyım ?
  • konuyu hortlatıcam ama sorun yaşamazsın bilet alırken :D

    bende bir şey sorucam normal kartıma yıllık aidat ödemiyorum iptal etmislerdi. bunu gs bonus kart a çevirsem alırlarmı acaba yıllık ücreti :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gencgsli_81

    konuyu hortlatıcam ama sorun yaşamazsın bilet alırken :D

    bende bir şey sorucam normal kartıma yıllık aidat ödemiyorum iptal etmislerdi. bunu gs bonus kart a çevirsem alırlarmı acaba yıllık ücreti :S

    Dostum ben banka calisaniyin normalde bankamin kartindan personel oldugum icin kart ucreti alinmiyor ama gs bonustan aliniyor.Yani sendende alinacak ama bu aidatlarla klube katkimiz oluyor sonucta
  • Valla ben memur olmama ragmen alamadım.Yıllık kart ücreti adı altında Garanti Bankasına neden 40tl ödeyeyim ki?Yoldan geçene kart verildiği güzel ülkemde.Ha o paranın Gs'ye gidecegini bilsem yine bir nebze.
    Yıllık kart ücreti için almaktan vazgeçtiğimi söyleyince "tamam o zaman aylık 500tl alışverişin yapın,sizden 40tl almayalım dediler"telefonu suratlarına kapattım.

    Özetle Garanti Bankasından uzak durun.
  • hayret istedikten sonraki hafta kart geldi. dikey aslan figurlu karti aldim. gecen ay 65 tl kestiler
  • Akbank'da aidat alıyor 55 + 27,5 TL Asıl ve Ek Kart ücreti almışlar, aynı gün akşam aradık iade ettiler. Gelecek ay ekstre tutarından düşecekmiş.
  • Bu parayı almaları etik değil her yerde söyleniyor fakat yinede alıyorlar. Kısacası hakkını arayıp uğraşmayana ekmek vermiyorlar. Onu almak içinde faturaya baya bi ekleniyor zaten :)
  • Arkadaşlar mayıs ayında GS'nin trabzon veya beşiktaş maçlarına kardeşimle birlikte gitmek istiyoruz. Ben de bu kartı (malesef) almak istiyorum/zorundayım. Şu an memurluğu kazandım fakat işe başlamadım ve açıköğretim öğrencisiyim.

    Hangi bankadan başvurmamı ve başvuru bilgilerine ne yazmamı önerirsiniz? Bir de kart ortalama ne zamana çıkıyor?
  • Denizbanka internetten basvuru yaptim kabul ettiler. Ogrenciyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deep_water

    Denizbanka internetten basvuru yaptim kabul ettiler. Ogrenciyim

    kart başvurudan sonra ne zaman elinize geçti?
  • 10 gunde eger direk subeye yollatirsaniz daha cabuk gelebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deep_water

    Denizbanka internetten basvuru yaptim kabul ettiler. Ogrenciyim

    aynen bende 2 gün önce gece denizbanka başvurdum başvurumun yarın sabahına aradılar bende öğrenciyim doğum tarihimi vs. söylememe rağmen iş adresi sordu bende okulun adresini verdim iş yeri adınıda cafe yazdırdım part time çalışıomuş misali anladı heralde ama hiçbir şey söylemedi resmi gayri resmi gelir sordu bin tl dedim sonra 49 tl kart ücreti onaylıyor musunuz onaylıyorum dedim ve kabul edilirse 10 gün içinde kart adresinize gönderilecek dedi :)) sendede aynı durum mu söz konusu çalışma bilgilerine ne yazdırdın ?
  • Neden Bonus kart almak istiyorsun ki ?
    git gs paracard al.
    oda aynı işleri görüyor.
    2 haftada elinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

    Neden Bonus kart almak istiyorsun ki ?
    git gs paracard al.
    oda aynı işleri görüyor.
    2 haftada elinde.


    Gs paracard'a başvurdum garantiden 1 haftadır ses çıkmadı :S Kredi kartı olsun gsstore vs. harcamalarınıda ordan yaparız zaten daha mantıklı olur yani başka kredi kartı kullanıcağıma onu kullanırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.