Şimdi Ara

GS Bonus Card alma yolu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
23.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alsanız da kullanamıyorsunuz. "Ştres" yapmayın. 1,5 aydır şifresini aktive edemedim. Bankamatikten olmadı (hiç bir bankanınkinden). Çağrı merkezini aradım. "Kullandırmayacaksanız geri alın" dedim. Şimdi hallederiz dediler. Telefonda şifre belirledim. "ilk alışverişinizde aktif olacak" dediler. İlk ve müteakip 2 (toplam 3) alışverişte "hatalı şifre" uyarısı verip en sonuncusunda da "kart şifre ile kullanıma kapanmıştır" dedi.
    Alsınlar kartlarını......
  • haklısın hocam.

    ulan, bonus kart yapıyorsunuz iyi hoş da,
    bari bir de taraftar kart olayı çıksa, bonus alamayanlar parasını verip taraftar kartı alsa.
    ben de 2. sınıf taraftar konumundan kurtulsam.
  • 7 nisanda başvurmuşum.
    1 hafta geçti ne arayan var ne soran.
    heyecanla bekliyorum belki verirler kartı

    az önce telefonuma GARANTİ ismiyle bir mesaj geldi.
    turkcell hattıma extragenc-avea ile ilgili mesaj yollamışlar, alkollüler herhalde
  • yukarı
  • Arkadaslar bencede yalan söleyince oluyor sigortanıza baktığı yok...Ama yaş itibari var tabiki.Ben Unv'de okurken kredi kartı almıştım.Hem okuyor hemde bir yer söleyip orada calısıyorum demiştim...Bonus Şeffaf gelmişti.5 sene kullandım onu.Şimdi Gs BOnus istedim hemen sorgusuz sualsiz geldi.Sordular tekrar aynı yerdemi calısıyorsunuz die.Yok dedim işimi değiştirdim yeni işim burası tmm dediler.Gs Bonus kart geldi 1 hafta sonrada arda imzalı forma geldi :):):)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastfurious

    Arkadaslar bencede yalan söleyince oluyor sigortanıza baktığı yok...Ama yaş itibari var tabiki.Ben Unv'de okurken kredi kartı almıştım.Hem okuyor hemde bir yer söleyip orada calısıyorum demiştim...Bonus Şeffaf gelmişti.5 sene kullandım onu.Şimdi Gs BOnus istedim hemen sorgusuz sualsiz geldi.Sordular tekrar aynı yerdemi calısıyorsunuz die.Yok dedim işimi değiştirdim yeni işim burası tmm dediler.Gs Bonus kart geldi 1 hafta sonrada arda imzalı forma geldi :):):)




    almalıyım bu kartı!




  • Eğer almak istersen tanıdık bir dükkan işleten varsa ona söle..Abi ben GS Bonus kart başvurusu yapıcam.Burada çalıştığımı söliycem eğer ararlarsa evet calısıyor 1 ay oldu işe gireli desin...Kart 1 hafta sonra adresinde...
  • işte annemin işyerinde çalıştığımı gösterdim.
    6 nisanı 7 nisana bağlayan gece başvurdum. daha ne işyerini ne beni aramadılar.
    şu kartı bir an önce yollasalar da haftaya bursa maçına gitmek istiyorum.
  • insallah gelir kardeşim kart...Şanslı isende Arda Turan İmzalı forma gelir....Tabi 1000 kişi arasından bana nasıl geldi cok şaşırmış durumdayım.Hayatımda ilk defa bir başvuru yapıp hediye kazandım :) Oda Cok sevdiğim takımın forması extrası Arda TUran imzalı :)
  • forman hayırlı olsun.
    ya ben formasında değilim işin, sadece şu kart gelsin o bile bana mükemmel bir iyilik olacak.
    1000 lira maaş gösterdim ve pişmanım. keşke daha yüksek gösterseydim.
  • Aynen katılıyorum arkadaşlar. bende işin formasında değilim ama Adnan Polat hem çıkıp yeni stada girmek için bu kartı almalısınız diyor hemde 2 defa başvuru yapmamıza rağmen Garanti bankası akrtı vermiyor.

    Ben iki defa Garanti bankasına başvurdum. Yaşım 20, sigortalı olarak çalışıyorum maaşım 800 TL civarı ve sicilim tertemiz. Başka bankadan hem banka akrtım var maaşımın yattığı hemde kredi kartım var. Ama Garanti Bankası kıllık yapıp vermiyor.

    Denizbank'ı denememiştim birde onu deniycem. Olmadı Galatasaray yönetim kuruluna mail atıcam deli gibi. Limit mimit önemli değil ben sık maça giden biriyim ve maça gitmek için bu kartın çıkması şart maalesef.
  • up son gelişmeler nedir, alanlar hangi bankadan aldı ona göre gidip alıcam
  • bende almaya çalıştım ama öğrenci olduğum için başvuramadım bile. internetten başvurmaya çalıştım.bir tane bonus kartım zaten var. ama öğrenciler sadece üni karta başvurabilir diye uyarı çıkıyor.
  • hani ön ödemeli kart çıkacak diyorlardı banka gibi karta para yatırıp ondan alışveriş yapabilecektik herkes kullanabilecekti ne oldu o
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcuk_0606

    hani ön ödemeli kart çıkacak diyorlardı banka gibi karta para yatırıp ondan alışveriş yapabilecektik herkes kullanabilecekti ne oldu o


    bi ilhan irem vardı o nooldu

    geçen sene alamamışım, bu sene de alamadım

    neyse şujnun şurasında 1,5 sene kaldı mezuniyete. mezun olduktan sonra söke söke alırız.




  • Arkadaşlar bende üni ögrencisiyim.. hangi bankadan alıyım? çıkmama gibi bir durum olabilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dEsPeRaDo's

    Arkadaşlar bende üni ögrencisiyim.. hangi bankadan alıyım? çıkmama gibi bir durum olabilirmi?


    Kredi kartı değilde taraftar kart alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d4ng3r


    quote:

    Orijinalden alıntı: dEsPeRaDo's

    Arkadaşlar bende üni ögrencisiyim.. hangi bankadan alıyım? çıkmama gibi bir durum olabilirmi?


    Kredi kartı değilde taraftar kart alabilirsiniz.


    Yaşınız 18 ve üstüyse,öğrenci olsanız da GS Bonus kart alma şansınız var.Genellikle işi-düzenli maaşı olmayanlara vermiyor bankalar ama bazen şaşırdıkları da oluyor.Eğer bir tanıdığınızı ayarlayabilirseniz,iş yeri adresi ve telefonu olarak bir yeri yazabilirseniz,orayı aradıklarında sizin hakkınızda iyi bilgiler verilebilecekse işiniz kolaylaşır.Başta dediğim gibi,bazen şaşırabiliyorlar,işi-düzenli geliri olmayan ama üniversite öğrencisi olan 18 yaş ve üstü olanlara verebiliyorlar,örnekleri var.

    Eğer iş yeri olarak tanıdık birini ayarlayamıyacaksanız,iş yeri olarak ev adresini verin,şansınızı deneyin.Aradıklarında da burası evi,dersiniz açık sözlü olursunuz,bu şekilde de bir şansınızı denersiniz,dediğim gibi bazen belli olmuyor,veriyorlar.


    Duyduğuma göre Deniz Bank GS Bonus Galatasaray'a daha fazla kazanç sağlıyormuş,bilginize.

    GS Taraftar Kart bir kredi kartı değildir,banka hesap kartı gibidir,hesapta para oldukça harcama yapabilirsiniz,18 ve üstü yaşta olanlara işi gücü olup olmadığına bakılmaksızın verilir,yalnız harcama yaparken kartta para olmalı.Kredi kartında harcama yapıp daha sonra ödüyorsunuz,Taraftar Kartında ise kasaya yani karta para yüklüyorsunuz,ne kadar yatırdıysanız o kadar harcayabiliyorsunuz ki ben asla kredi kartı kullanmam ama kulübüme de destek olmak istiyorum diyenler için düşünüldü bu seçenek.




  • Sanırım ben bu konuda oldukça şanslıyım , kartın çıktığı ilk zamanlarda denizbanka başvuruda bulunmuştum. İş yeri adresi olarakta üniversite adresini verdim ve 1 hafta sonra kart elimdeydi.. 700 Lirada limit vermişlerdi. Hiç uğraştırmadılar beni. Garantiye buaşmayın , çok zor kart verir. Öncelikle şansınızı Denizbanktan yana kullanın ve internetten başvuru yapın..
  • cevaplar için sagolun... Sırf kulübe katkı olsun die alacagım.zaten erzurumda okuyorum senede 1 gs-fb maçına gidiyorum işte.. İnş denizbanktan çıkar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.