Şimdi Ara

GS Bonus Card alma yolu? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
23.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün mağazada çalışırken elinde garanti bankasının isimliği olan bir bayan geldi.Bonus kart vs.. diyince bende dedim GS Bonus düşünüyorum.O da tabi canına minnet hemen blackberrysini çıkardı ön başvuru yaptı.Kontör yükleyeyimde gelen mesajı onaylayayım.

Bugün bayan ile konuştuğum banka ve kart ile ilgili bazı bilgiler
    -Bilet muhabbeti
    -Gs store indirimi
    -Medical park indirimi
    -Bonus Card fırsatları kampanyaları
    -Bolca bonus
    -Yıllık aidat ücreti 49 TL. Ama 59 olabilirmiş ki bu yıllık ücretler klübümüze gidiyormuş.Taksitle ödeme imkanı var.
    -Ayrıca şu an hsbc advantage kredi kartım var ve borcum var. Bunu bayana söyledim dedi şöyle bir şey yapabiliriz kredi kartı borcu transferi. HSBC de ki borcumu GS bonusa eklicekler ben ordan ödücem.Benim yerime de HSBC ye Garanti ödüyormuş.Böyle de bir imkan varmış.
    -Ön başvuru yapıp merkeze gidiyormuş ordan onay gelirse olumlu ya da olumsuz sms ile dönüş yapıyorlarmış. En erken 3 gün en fazla 2 hafta içinde kart verdiğiniz adrese geliyormuş.
    -Bayanın demesine göre bana büyük ihtimal gelirmiş çalıştığım şirket (LCW) ve banka referansı falan bir şeyler dedi.

bildiklerim duyduklarım bunlar arkadaşlar gelişme olursa yazarım.

• arkadaşlar bende başvuracağım bu karta internetten. öğrenciyim ve çalışmıyorum. işyeri bilgilerini nasıl geçebiliriz? ya da işyeri bölümüne okuduğum üniversitenin adresini falan mı yazayım?
  • Eğer çalışıyorsanız ve denizbank müşterisisiyseniz hemen veriyorlar efendim.
  • gs bonus yıllık kart ücretinden muaf olmak için otomatik ödeme talimati vs verince ücretsiz olma gibi bir durum varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

gs bonus yıllık kart ücretinden muaf olmak için otomatik ödeme talimati vs verince ücretsiz olma gibi bir durum varmıdır?

Onu bilmiyorumda Garanti bankasında şöyle bir şey var, ücret her geldiğinde arıyorsun müşteri hizmetlerini, 1 sene daha kullanmaya söz veriyorsun ücreti bonus olarak yüklüyorlar. onuda istersen akar yakıt olarak kullanırsın istersende çevrende akar yakıt alacak birisi parayı sana verir akar yakıtı puanınla alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

gs bonus yıllık kart ücretinden muaf olmak için otomatik ödeme talimati vs verince ücretsiz olma gibi bir durum varmıdır?

bende denizbank'tan almayı düşünüyorum ama haybeye 40-50 TL aidat verme taraftarı değilim.
  • Alma hocam, Garantiye bulaşma. Bende alalı 4 sene oldu, alırken iyi ama sonrası mordorun zindanlarında geçen seneler gibi karanlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.