Şimdi Ara

GS Bonus Card alma yolu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
23.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZinharYasak

quote:

Orijinalden alıntı: deep_water

Denizbanka internetten basvuru yaptim kabul ettiler. Ogrenciyim

aynen bende 2 gün önce gece denizbanka başvurdum başvurumun yarın sabahına aradılar bende öğrenciyim doğum tarihimi vs. söylememe rağmen iş adresi sordu bende okulun adresini verdim iş yeri adınıda cafe yazdırdım part time çalışıomuş misali anladı heralde ama hiçbir şey söylemedi resmi gayri resmi gelir sordu bin tl dedim sonra 49 tl kart ücreti onaylıyor musunuz onaylıyorum dedim ve kabul edilirse 10 gün içinde kart adresinize gönderilecek dedi :)) sendede aynı durum mu söz konusu çalışma bilgilerine ne yazdırdın ?

kart ücreti 49 tl onaylıyormusunuz derken, yıllık kart aidat ücretimi?

yukarıda ben yıllık kart ücretini iptal ettirdim diyen arkadaş. nasıl iptal ettiriyorsun anlamadım? 1 defa bende iptal ettirdim yerine 5 tl zararla bonus verdiler, sonra yine yansımaya devam etti. fix card var bende aidatsız. eğer böyle gidecekse fix karttan devam edeceğim sadece. her sene neden 45-50 lira haybeden para ödeyelim? zaten senin yaptığın işlem üzerinden kazançları var...

GS bonus kartın aidatının klübe gittiğini kim söylüyor? resmi bir yazı varmı bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: yy2

quote:

quote:

aynen bende 2 gün önce gece denizbanka başvurdum başvurumun yarın sabahına aradılar bende öğrenciyim doğum tarihimi vs. söylememe rağmen iş adresi sordu bende okulun adresini verdim iş yeri adınıda cafe yazdırdım part time çalışıomuş misali anladı heralde ama hiçbir şey söylemedi resmi gayri resmi gelir sordu bin tl dedim sonra 49 tl kart ücreti onaylıyor musunuz onaylıyorum dedim ve kabul edilirse 10 gün içinde kart adresinize gönderilecek dedi :)) sendede aynı durum mu söz konusu çalışma bilgilerine ne yazdırdın ?

yukarıda ben yıllık kart ücretini iptal ettirdim diyen arkadaş. nasıl iptal ettiriyorsun anlamadım? 1 defa bende iptal ettirdim yerine 5 tl zararla bonus verdiler, sonra yine yansımaya devam etti. fix card var bende aidatsız. eğer böyle gidecekse fix karttan devam edeceğim sadece. her sene neden 45-50 lira haybeden para ödeyelim? zaten senin yaptığın işlem üzerinden kazançları var...

GS bonus kartın aidatının klübe gittiğini kim söylüyor? resmi bir yazı varmı bu konuda?

Evet yıllık kart aidatı 49 tl dedi ses kaydına aldılar onaylıyorumu yani iptal şansım yok ancak kartı kapattırırsın bundan sonra olayına bağladı beni :D
    Resmi bir yazı olmasa tamamı değil ama bir kısmının kulube gittiğini biliyoruz sanırım haklısın bu parayı ödemek istemeyebilirsin ama öğrenci olmayana her türlü ödettiriyorlar kart aidatı zaten o yüzden onların sıkıntı ediceğini düşünmüyorum.Ama ben öğrenci olmama ve iş bankası maximum kartı aidatsız kullanmama rağmen açtırdım bu kartı çünkü maçlara gitmek gerçekten sıkıntı oluyor bu kart olmadan napalım ödicez :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

Neden Bonus kart almak istiyorsun ki ?
    git gs paracard al.
    oda aynı işleri görüyor.
    2 haftada elinde.

gs para kart mı? o nasıl birşey? Bankamatik gibi hesapta para olunca mı çekiyor? bilet alabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yıllık kart aidatı 49 tl dedi ses kaydına aldılar onaylıyorumu yani iptal şansım yok ancak kartı kapattırırsın bundan sonra olayına bağladı beni :D
    Resmi bir yazı olmasa tamamı değil ama bir kısmının kulube gittiğini biliyoruz sanırım haklısın bu parayı ödemek istemeyebilirsin ama öğrenci olmayana her türlü ödettiriyorlar kart aidatı zaten o yüzden onların sıkıntı ediceğini düşünmüyorum.Ama ben öğrenci olmama ve iş bankası maximum kartı aidatsız kullanmama rağmen açtırdım bu kartı çünkü maçlara gitmek gerçekten sıkıntı oluyor bu kart olmadan napalım ödicez :)

evet ses kaydı alınınca itiraz hakkında kalmıyor. bilet için yapılacak başka bir yol olması lazım. klüp bassın taraftar kart, onla alınsın biletler. yani şöyle isteyen bonus alsın isteyen bankamatik olarak kullancağı paracard. bilet alırken taraftar karttaki taraftar numarsı girilsin, gs bonus veya türevleri ile alıyorsan 10 TL indirim olsun farklı kart kullanıyorsan normal fiyat olsun... kimsede mağdur olmasın. ben öğrenci değilim çalışıyorum yaş oldu 28. neyse kart aidatı iptal olmazsa kart iptal olur yapcak bişe yok . fix card sıkıntısız kullanmaya devam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet ses kaydı alınınca itiraz hakkında kalmıyor. bilet için yapılacak başka bir yol olması lazım. klüp bassın taraftar kart, onla alınsın biletler. yani şöyle isteyen bonus alsın isteyen bankamatik olarak kullancağı paracard. bilet alırken taraftar karttaki taraftar numarsı girilsin, gs bonus veya türevleri ile alıyorsan 10 TL indirim olsun farklı kart kullanıyorsan normal fiyat olsun... kimsede mağdur olmasın. ben öğrenci değilim çalışıyorum yaş oldu 28. neyse kart aidatı iptal olmazsa kart iptal olur yapcak bişe yok . fix card sıkıntısız kullanmaya devam

aynen kulübe mail attım kaç kere taraftar kart çıkarın yıllık aidatı olsun direk kulübe kalsın bu parada die ama büyük ihtimal bankalarla anlaşmaları nedeniyle çıkaramıyorlardır anlaşma tarihi sona erdiğinde belki yaparlarda bizde kurtuluruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

Neden Bonus kart almak istiyorsun ki ?
    git gs paracard al.
    oda aynı işleri görüyor.
    2 haftada elinde.

gs para kart mı? o nasıl birşey? Bankamatik gibi hesapta para olunca mı çekiyor? bilet alabiliyor muyuz?

garantinin hesap kartına verilen isim paracard.
    normal bir hesap açtırıp alacağın kartı gs paracard olarak istettiyorsun.
    aynı şekilde 60 tl ödüyorsun kart için.
    kredikartında kullandığın her özellik bundada var yhanlız bilet filan alırken içerisine para atmak zorundasın :)
  • beyler bu kartı çalışmayan alabilir mi şuan dershaneye gidiyorum 19 yaşındayım sanırım vermezler
  • garanti gs bonusda yıllık kart ücreti ilk yıl 5 Tl imiş.. diğer yıllarda 49 TL oluyor... ben alacağım bir tane.. yapacak birşey yok :)
  • veriyolar ben öğrenci oldugum halde gs bonusum var
  • Merhaba arkadaşlar. Öğrenciyim ve bu karttan almak istiyorum. Eğer öğrenciye veriyorlarsa Denizbank mı yoksa Garanti mi daha iyidir ve kaç günde elimize ulaşır? Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
  • Ben de kombine kartı merak ediyorum

Ön yüzünde
    En üstte "GS I (kalp) bonus TARAFTAR KART" yazıyor
    Ortada 16 haneli Kredi Kartı numarası yazıyor (altındaki 1905 ile başlayanı demiyorum)
    Geçerlilik tarihi mevcut
    Master Card logosu var
    Çipi var

Arka yüzünde
    En üstte Denizbank internet sitesi var
    Siyah Slip şeridi var
    CVV veya CVC numarası var ve yanına kart sahibi imza atıyor
    Master Card Debit Hologramı var
    Aşağıda da DenizBank logosu var

Bu kart para kart değil midir?
    Para kart olması için gerekli her türlü şey mevcut değil mi?
    Acaba Denizbank'a gidip vadesiz hesap açtırıp bu karta ilinti yapılamıyor mu?
    Nedir bu kartın olayı?
  • Öğrenciyim, çalışmıyorum, hem deniz hemde garanti GS Bonuslarım var, garanti 7000, deniz 4400 lira limitli
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Öğrenciyim, çalışmıyorum, hem deniz hemde garanti GS Bonuslarım var, garanti 7000, deniz 4400 lira limitli

Nasıl aldın hocam direk başvurdun mu internetten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMechanic

quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

Öğrenciyim, çalışmıyorum, hem deniz hemde garanti GS Bonuslarım var, garanti 7000, deniz 4400 lira limitli

Nasıl aldın hocam direk başvurdun mu internetten?

2005'de ilk k.kartıma netten başvurmuştum. Reşit olmamdan 2 yıl önceydi ve çıkartmışlardı.
  • benim şuan normal bonus cardım var onu değiştirip gsbonus card alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

benim şuan normal bonus cardım var onu değiştirip gsbonus card alabilirmiyim?

Değiştirme yapmazlar, " Biz size 2. kart olarak Gs Bonus yollayalım, siz ihtiyaç duymazsanız 1 tanesini iptal edersiniz" derler, ya da buna benzer şeyler. Çünkü telefondaki personel müşterisine çıkarttığı her kart için prim gibi birşey alıyor yanılmıyorsam.
  • Benim sormak istedigim ben gs bonus paracard aldim garantiden ancak daha elime ulasmadi. Bilet alirken uyelik kisminda classic gold platinum falan var paracard hangisi oluyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cuma günü babam benim için ekkarta başvuru yaptı, bankada onaylayacağımız mesaj gün içinde gelir demişler. Hala gelmedi, ne zaman gelir acaba? Manu maçına kadar kartımın gelmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Arkadaşlar cuma günü babam benim için ekkarta başvuru yaptı, bankada onaylayacağımız mesaj gün içinde gelir demişler. Hala gelmedi, ne zaman gelir acaba? Manu maçına kadar kartımın gelmesi lazım.

Onayin ne zaman gelecegini bekleme derim, babanin kartini al garantiyi ara Benim ek kart başvrum vardı hala onay gelmedi son durum nedir acaba diye sor, acil lazım felan diye sıkıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Arkadaşlar cuma günü babam benim için ekkarta başvuru yaptı, bankada onaylayacağımız mesaj gün içinde gelir demişler. Hala gelmedi, ne zaman gelir acaba? Manu maçına kadar kartımın gelmesi lazım.

Onayin ne zaman gelecegini bekleme derim, babanin kartini al garantiyi ara Benim ek kart başvrum vardı hala onay gelmedi son durum nedir acaba diye sor, acil lazım felan diye sıkıştır.

Babamla ayrı yaşıyoruz şimdi onu arayıp şöyle yap böyle yap dersem yapmaz, telefonla herhangi çağrı merkezi ile muhattap olmak en nefret ettiği şeylerden birisi. Yarın bankaya yollıyayım, atar yapsın belki yollarlar. Onayladıktan kaç gün sonra gelir peki kartım?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.