Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görsel açıdan güzel, bence belgesel çekseler daha doyurucu olurmuş.
  • Clooney varsa dusunmeden izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film vasat. Imax olmasa pek katlanılacak gibi değil açıkçası. Bu tarz filmlere merakı olan varsa, hikayesi gerçek olan Apollo 13'ü izlesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Film vasat. Imax olmasa pek katlanılacak gibi değil açıkçası. Bu tarz filmlere merakı olan varsa, hikayesi gerçek olan Apollo 13'ü izlesin.

Aynı benim gibi düşünen birisi. 3d olmasa salon uyurdu o derece sıkıcı bir film. Aldığı puan tamamen balon.
  • spoiler niye veriyorsun arkadaşım
  • 3d olmasa balon film oyunculuk guzel senaryo koca bir 0 gorsellik ve ses harkulade.Bu filme 8.6 verenlerin aklindan suphe ederim benden 7.0-7.5 arasi alir o da guzel goruntu,ses ve george reis icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Atlas gibi kişiye göre verdiği tat değişkenlik gösteren bir film.
    Film zevkinden emin olduğum arkadaşımın bile böyle durağan olacağını bilsem gelmezdim dediği bir film ki ben izlerken korkudan arkadaşı cırmalıyordum resmen ben nefesimi tuttum film boyunca.
    Düz aksiyon arayan empati yeteneği zayıf insanların gitmemesi gereken bir film gidip de burada saçma sapan yorumlar yapıp gitmeyenlerin aklını karıştırmasınlar rica ediyorum.
    Filmin sevmediğim tek yanı George clooney'nin o ortamda zorlama komik alfa erkeği diyalogları ya da monologları mı demeliyim bilmiyorum.
    Ne senaryosundan bahsediliyor hala anlamış değilim film durum filmiydi ne bekliyordunuz kötü adamlar lazer silahıyla baskın yapan rus kozmonotlar felan mı ?

Edit: Yorumları okuyunca aklıma geldi filmdeki talihsizlikler Half Life serisiyle yarışır vaziyette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 28 Ekim 2013; 22:18:15 >
  • keşke yorum yaparken "bunu sevenin aklından şüphe ederim" gibi öznel yorumlar yapmasak. eğer 8.6'lık olmadığını düşünüyorsan git kendin kaç puan etmesini istiyorsan onu ver. zaten o 8.6 puan binlerce insanın verdiği puanların matematiksel denklemler kullanılarak belirlenen ortalaması. kimisi 1 vermiş kimisi 10 ama sonuç olarak 8.6 çıkmış. ayrıca film sadece görsellikten veya sesten ibaret değil çok güzel metaforlar var, onları yakalayabilenler için filmi izlemesi daha zevkli olacaktır.
    kısaca filmi beğenip beğenmemeniz önemli değil ama sizinle aynı fikirde olmayanları yargılamayın.
  • Film tam anlamıyla görsel şölen sunuyor, verdiğim paraya değdi. Filmi beğenmeyenler elbette olacak ama körü körüne ya bu olmamış, vakit kaybı, bu filme gidilmez diye düşünülmemeli. Bu bir uzay filmi çekimler çok başarılı ya keşke şu şöyle olsaydı daha iyi olurdu denecek bir şey pek aklınıza gelmiyor çünkü imax sizi büyülüyor. Kaçırmayın gidin dev imax perdesinde izleyin ki zevki olsun, blu ray'i çıksa ne yazar küçücük 42 inç tv'de zevki olmaz hele hele minnacık monitörde film ziyan olur.
  • Az önce geldim filmden.Senaryo olarak çok vasattı, klişelerle doluydu.Kamera açıları ve Sandra Bullock'un oyunculuklarını beğendim.Hatay'da sadece Xpand 3D bulunduğundan dolayı filmin en iyi olduğunu görsel şölenden bile pek zevk alamadım.Puan vericek olursam bana göre 6.5/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

keşke yorum yaparken "bunu sevenin aklından şüphe ederim" gibi öznel yorumlar yapmasak. eğer 8.6'lık olmadığını düşünüyorsan git kendin kaç puan etmesini istiyorsan onu ver. zaten o 8.6 puan binlerce insanın verdiği puanların matematiksel denklemler kullanılarak belirlenen ortalaması. kimisi 1 vermiş kimisi 10 ama sonuç olarak 8.6 çıkmış. ayrıca film sadece görsellikten veya sesten ibaret değil çok güzel metaforlar var, onları yakalayabilenler için filmi izlemesi daha zevkli olacaktır.
    kısaca filmi beğenip beğenmemeniz önemli değil ama sizinle aynı fikirde olmayanları yargılamayın.

arkadan arkaya laf çarpacağınıza alıntı yapma cesareti gösterin.Bu filme 8.6 ortalaması tutturan kişiler cidden filmden anlamıyordur.Anlat metaforlarıda dinleyelim.Cloneyin ergence uzayda bok çukuruna düşerken kasıntı kasıntı espri yapmaya çalışması mı çok iyi?Klişe klişe klişe ruslar hep pis kötü kaka dünyaya ruslar zarar veriyor ama abd bunu hiç yapmıyor kazananan hep abd.Filmden 3d yi çıkarsan pek birşey kalmıyor

ayrıca metafor dediğin şeyler anarahmi kameraya bakış atması ise onu çözecek insan dahi yok.Kameraya attığı bakışın kadınsı forma geçiş olduğunu düşünen bir Allah'ın kulunu bulamazsın bana bulsanda inanmam zaten.Ama bu anarahmi ve kameraya bakış atması insanın dikkatini çekiyor ancak çıkarımda bulunamazsın.Filme 8.6 çok çok abartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 29 Ekim 2013; 1:23:21 >
  • Bu akşam 3D olarak izledim. Diyebilirim ki şimdiye kadar izlediğim en kaliteli 3D filmdi. Çok beğendim.
    2 kişiyle de gayet güzel film çekilebiliyor. Alfonso Cuarón ve Jonás Cuarón 'a teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

keşke yorum yaparken "bunu sevenin aklından şüphe ederim" gibi öznel yorumlar yapmasak. eğer 8.6'lık olmadığını düşünüyorsan git kendin kaç puan etmesini istiyorsan onu ver. zaten o 8.6 puan binlerce insanın verdiği puanların matematiksel denklemler kullanılarak belirlenen ortalaması. kimisi 1 vermiş kimisi 10 ama sonuç olarak 8.6 çıkmış. ayrıca film sadece görsellikten veya sesten ibaret değil çok güzel metaforlar var, onları yakalayabilenler için filmi izlemesi daha zevkli olacaktır.

arkadan arkaya laf çarpacağınıza alıntı yapma cesareti gösterin.Bu filme 8.6 ortalaması tutturan kişiler cidden filmden anlamıyordur.Anlat metaforlarıda dinleyelim.Cloneyin ergence uzayda bok çukuruna düşerken kasıntı kasıntı espri yapmaya çalışması mı çok iyi?Klişe klişe klişe ruslar hep pis kötü kaka dünyaya ruslar zarar veriyor ama abd bunu hiç yapmıyor kazananan hep abd.Filmden 3d yi çıkarsan koca bir hiç

arkadan laf çarpacak olsam onlarca-yüzlerce kişinin girdiği konuya neden yazayım.
    sana göre ergence başkasına göre değil. ben de bu filme 7 veren filmden anlamıyordur desem ne olacak. böyle saçma şey mi olur. filmden anlamak için herkes senle aynı fikirde mi olmak zorunda?

kadın karakterin evlilik sorunları, çocuğunu kaybetmesi, kocasıyla olan ilişkisinin kopması, intihara teşebbüs etmesi, tekrardan yabancılarla iletişime geçmeye çalışması uzayda kadının başına gelenlerin temsil ettiği durumlar.
    düyaya düşen kapsülle hayatın başlaması, cenin pozisyonu, sudan emekleyerek çıkması sonra iki ayak üzerinde yürümeye başlaması filan falan da var ayrıca.
    aynı şey oblivion'da da olmuştu, çok eleştiri almıştı. ama o film de gayet güzel tüketim toplumu eleştirisi barındırıyordu.

neyse bunlar zaten izlerken fark edilemese bile google'dan rahatça öğrenilebilecek şeyler benim itirazım kendi gibi düşünmeyeni bilmemekle, anlamamakla suçlamanın gereksiz olduğuydu.
    kısaca "aklından şüphe ederim" gibi yakışıksız üsluba gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

arkadan arkaya laf çarpacağınıza alıntı yapma cesareti gösterin.Bu filme 8.6 ortalaması tutturan kişiler cidden filmden anlamıyordur.Anlat metaforlarıda dinleyelim.Cloneyin ergence uzayda bok çukuruna düşerken kasıntı kasıntı espri yapmaya çalışması mı çok iyi?Klişe klişe klişe ruslar hep pis kötü kaka dünyaya ruslar zarar veriyor ama abd bunu hiç yapmıyor kazananan hep abd.Filmden 3d yi çıkarsan koca bir hiç

arkadan laf çarpacak olsam onlarca-yüzlerce kişinin girdiği konuya neden yazayım.
    sana göre ergence başkasına göre değil. ben de bu filme 7 veren filmden anlamıyordur desem ne olacak. böyle saçma şey mi olur. filmden anlamak için herkes senle aynı fikirde mi olmak zorunda?

kadın karakterin evlilik sorunları, çocuğunu kaybetmesi, kocasıyla olan ilişkisinin kopması, intihara teşebbüs etmesi, tekrardan yabancılarla iletişime geçmeye çalışması uzayda kadının başına gelenlerin temsil ettiği durumlar.
    düyaya düşen kapsülle hayatın başlaması, cenin pozisyonu, sudan emekleyerek çıkması sonra iki ayak üzerinde yürümeye başlaması filan falan da var ayrıca.
    aynı şey oblivion'da da olmuştu, çok eleştiri almıştı. ama o film de gayet güzel tüketim toplumu eleştirisi barındırıyordu.

neyse bunlar zaten izlerken fark edilemese bile google'dan rahatça öğrenilebilecek şeyler benim itirazım kendi gibi düşünmeyeni bilmemekle, anlamamakla suçlamanın gereksiz olduğuydu.
    kısaca "aklından şüphe ederim" gibi yakışıksız üsluba gerek yok.

yukarda kendince zekasını öven arkdaşa bakma sen..film gayet güzeldi broo..fakat sende fazla kurtlar vadisi izlemiş bir hava var..izlediğin sahnelere fazla anlam yüklemişsin anlayacağın bizim topluma özgü öküz altında buzağa aramak.. sandara bullock kapslle indiğinde emeklemeyip ne yapsın..aslında yurumesi bile saçmaydı..çunku astronotlar yeryuzune indirğinde emeklemekten beter olurlar..6 ay boyunca hastanede yerçekimine kaslar alışana kadar tutulur..yani sandra bullockun emeklemesi yürümeye çalışırken zorlanamsı bu..ama biz turkler her zaman paranoyak olacağımız için metaforları dayamışız yine..[

tek kelime film on numara.......sandra bullock gibi harika bir kadını izlemekte cabası..10 tl veriyorsun harika bir kadını izliyorsun daha ne olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

yukarda kendince zekasını öven arkdaşa bakma sen..film gayet güzeldi broo..fakat sende fazla kurtlar vadisi izlemiş bir hava var..izlediğin sahnelere fazla anlam yüklemişsin anlayacağın bizim topluma özgü öküz altında buzağa aramak.. sandara bullock kapslle indiğinde emeklemeyip ne yapsın..aslında yurumesi bile saçmaydı..çunku astronotlar yeryuzune indirğinde emeklemekten beter olurlar..6 ay boyunca hastanede yerçekimine kaslar alışana kadar tutulur..yani sandra bullockun emeklemesi yürümeye çalışırken zorlanamsı bu..ama biz turkler her zaman paranoyak olacağımız için metaforları dayamışız yine..[

tek kelime film on numara.......sandra bullock gibi harika bir kadını izlemekte cabası..10 tl veriyorsun harika bir kadını izliyorsun daha ne olacak..

bir laf söylüyorsunuz adam gibi alıntılayarak cevap verin arkadan arkaya artis cümleler kurmayın.6 ay boyunca yer çekimiymişmiş kaslar alışana kadarmışmış

1)Bu sürede uzayda kalınan süreyle orantılıdır
    2)Uzayda astronotlar kaslarını çalıştırmak için bisiklet aletinde vs. egzersizler yaparlar
    3)6 ay zırvalamasını nerenden uydurdun bilemiyoruz

Adamlar kaslar bitmesin diye uzayda spor yapıyorlar hiç okuma yok tabi sende.Ayrıca yönetmen rahim pozisyonuna neden sokmuş kadını?Bize birşeyler anlatmak istemiş ancak doğal olarak filmin akışında o pozisyona gelmesi gerekseydi ve aynı zamanda birşey anlatmak isteseydi güzel film derdim.Mesela o kameraya bakışı atmasa ne olacak?"Evre değiştiriyorum durun" diyor heralde.Yönetmen abuk subuk imgelemler kullanmaya çalışmış orda rahim pozisyonuna geçmesi gerekmiyordu kadının ama bize birşey anlatabilmek için o pozisyona sokmuş kadını yine kameraya bakış atmasıda aynı şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 29 Ekim 2013; 15:50:55 >
  • Az önce Dolby 3D olarak izledim ve şunu diyebilirim ki ; Film gerçekten türünün çok nadir örneklerinden. Kameranın kullanım tekiniği olsun, müzikleri ile sürükleyici ve tam bir görsel şölen sundu.
  • Film bayaa güzeldi, izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • kervancılar kullanıcısına yanıt
    baban yaşında adama dediklerine bak

senin yaşında burdan çıkıyor ortaya

senin gibi çocuklar muhattabım olamaz genç

http://forum.donanimhaber.com/m_76825780/mpage_25/f_//tm.htm#83037621
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Film güzel ancak gerilim için aralara serpiştirilen sesler açık ara rezalet. Kalite olarak emek verilmiş bir yapım ancak sesler baştan savma olmuş. Senaryosu birazcık yavan kalmış ama yinede yeterli. 7/10 derim.

sesler derken hangi sesler, çarpışma sesleri filan mı?

Evet deseydi uzayda ses yayılmaz dicektin değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

quote:

baban yaşında adama dediklerine bak

senin yaşında burdan çıkıyor ortaya

senin gibi çocuklar muhattabım olamaz genç

http://forum.donanimhaber.com/m_76825780/mpage_25/f_//tm.htm#83037621

bens ana boşuna embesil demiyorum yavrum..benim yaşım 30 3.üniverstie okumak için formda araştırma yaparken o gönderdiğin konu başlığında aklıma takılan bir konuyu sordum ya da mat soru soran arkadaşların sorularını çözdüm..senin gibi zeka küpüde oradan yaşaımı çıkardığını mı sandı.. baban yaşında diyorsunda ulan embesil yaşını madem almışsın nenden aptal gibi ona buna çatıyorsun..millete saldırıyrsun filmi beğenenlere yukske puan verenlerin aklını sorguluyorsun..çok mu zekisin..bana çocuk diyor yaa.. Allahım ya..formdaki gençlerin seviyesini düşürüyorsun genç..

yaşı 30 muş çocuğumuza bak sen

sen 4 gün bir ceza al kendine gel aklın başına gelsin 3.üniversiteymiş

sende ne olduğunu biliyorum sorgulamıyorum o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 29 Ekim 2013; 22:18:31 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.