Şimdi Ara

Gözlüğe son: Yaşlılıkla gelen yakını görememe sorununa FDA onaylı göz damlası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
4
Favori
5.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha pratik, hızlı ve kalıcı yöntemler ise seçkinler için sağlanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Numara numara olur herhalde damlalar.

• bkaakco kullanıcısına yanıt
    Göz içi multfokal lens ameliyatı yada göz kapaklarını tutup damla damlatma seçenekler belli.

• gidi G kullanıcısına yanıt
    19 yıl önce -5 miyop olarak ameliyatı oldum (abim ile o da -6 ve astigmat) Allah a şükür çok iyiyim şimdi yaşa bağlı okuma problemi var ve bu damla ile inşallah onuda ihtiyaç anında bu damlayı kullanarak gidereceğiz.
    Not olarak belirtmek isterim ki ameliyatı bizi yönlendiren sonra bizim yönlendirdiğimiz sayısız arkadaşta gözü ameliyata uygun olmayanlar hariç hiç kimsede bir problem olmadı.

• Flag SHİP Killer kullanıcısına yanıt
    Lazer hayatinizda 1 sefer uygulayabileceğiniz bir işlem. Başka bir sorun için ( katarakt) ileride ihtiyaç duyulursa hakkınızı kullandığınız için katarakt vb. İle yaşamaya mahkum oluyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırın..saglik tavsiyesi değildir ama kendim de kullandım şifa buldum. Kırlangıç otu yaprağıni koparinca çıkan turuncu renkli bir damlayı alt göz kapağı çizgisine sürünce gözler 3-5 dk yanıyor. Gözde uzak yakın netlik ve göz kuruluğunu gidermede etkili. Instagram ve YouTube de bolca video mevcut. Özellikle Konya daki öğretmen emeklisi amca ücretsiz uygulama yapıyor. İstanbul'da da var.. (tavsiye değildir araştırınız)

• Sırf bu sorun için progressive cam almak zorunda kaldım. Bu 2nci alışım çünkü yaş ilerledikçe numara artıyor. İlk 2022'de idi, şimdiki geçen Nisan'da. Bunun için çerçeve dahil ₺10.000 verdim. Dar koridor olan camlar var, inceltme daha az olabilir ancak bu şekilde görüş alanı düşmüş oluyor.

Bu gelişme benim için çok iyi oldu.

• tornado34 kullanıcısına yanıt
    Çoooooooook komik. Bir de şeytan çıkartmayı da ekleseydin.

• Jeeman J kullanıcısına yanıt
    Şeytan çıkarma ne alaka?? Metafizik mi konumuz..Komik olduğunu mu sanıyorsun...bir çok bitkisel tedavi yöntemi var dünyada kabul görmüş..şu an mantıksız gelebilir sana ama bilim de deneysel değil midir? Bu kadar insan iyileşme sağlamış ve yan etkisi yoksa sana ne bize ne ..tekrar ediyorum ben uyguladım olumlu sonuç aldım ...orta yaşlarda bir insanım neyi yazıp yazmayacagimi anlayacak yaştayim...eleştirinin bir düzeyi olmalı

• Damar otunu araştır...

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • göz içi kanayana da bi damlayla çözüm getirseler keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek Yol Erken Seçim kullanıcısına yanıt

Tam aksine karanlıkta göz bebeği büyür hocam daha fazla ışık alabilmek adına. Loş bir ortamda aynaya bakarken gözünüze ışık (el feneri vb.) tutarak bunu doğrulayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 10 Ağustos 2025; 14:38:16 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.