Digitürk Üyelik İptali
Merhaba uzun zamandır (10 yıl civarı) Digitürk üyesiyim ve geçen sene bir senelik taahhüt ile bir kampanyasına katılmıştım ve Haziran'ın 2'sinde kampanyanın taahhüt süresi doluyor. Üyeliğimi iptal edeceğim ama ne zaman e-devlet üzerinden başvuru yapmalıyım? Cayma bedeli çıkmasını istemiyorum. Taahhüt bitmeden yapsam olur mu? Bu arada Digitürk'te faturayı önceden ödüyoruz. Yani ben son ayın faturasını önce ödeyip hizmeti sonra alacağım. Her ay bu şekilde yaptım zaten.
Düzenleme :
Merak edenler için süreci aşağıdaki gibi sıkıntısız tamamladım :
Taahhüt bitiş tarihi 2 Haziran olan üyeliğim için iptal talebini 26 Mayıs'ta yani taahhüt bitişinden (yeni fatura oluşturulmadan) yedi gün önce akşam saat 18:00 civarı e-devlet üzerinden yaptım. Başvuru sırasında her hangi el ile doldurulan ek bir form göndermiyoruz. Sadece e-devlet üzerindeki form yeterli oluyor. E-devlet'e de internet bankacılığı ile girmek gerekiyor. Normal girişle yapılmıyor. Bir saat içinde talebiniz alındı mesajı geldi, takip eden yedi gün içinde üyeliğimin sonlandırılacağı söylendi ve tam son günüm olan ayın ikisinde de üyeliğim sonlandı. Hafta sonu ve bayram günleri de buna dahil ki benim bayrama denk gelmişti yani o günlerde de adamlar çalışıyor. Yeni fatura da çıkmadı ve her hangi bir ceza vs de olmadı zaten tam son güne denk getirmiştim. Yani bir hafta önceden başvurmak daha mantıklı. Son güne bırakmamak gerekiyor yoksa yeni fatura çıkıp onunla uğraşılabiliyor. Bu arada ayın ikisinde üyeliğim sonlandıktan sonra bile yayın alıyordum çünkü zaten hizmet bedelini peşin verdiğimiz için o hizmeti de sonuna kadar veriyor adamlar. Bugün de cihazı eksiksiz teslim ettim, bu teslim ile ilgili belgenin bayide fotoğrafını da çektim ve hemen sonra da zaten teslim ettiğime dair telefonuma sms geldi. Şu an digitürk aboneliğini bu şekilde sorunsuz kapattım. Merak edenler için de sürecim bu şekilde sıkıntısız işledi. Bu arada iptal talebinden sonra bir haftalık süreçte zaman zaman digitürk'ten aradılar ama hiç açmadım. Yani konuşmanıza gerek yok. E-devlet başvurusu en rahatı diyebilirim. Hatta digitürk harici garip garip numaralardan da arıyorlar. Bu süreçte tanımadığım hiç bir numarayı açmadım. Numaraları internet'te arattığımda da zaten digitürk bayi ve servisi olduğu yazıyordu. Büyük ihtimal geri dönmeye ikna için aradılar. Ama dediğim gibi açmanıza gerek yok. İptal sürecine bir etkisi olmuyor.
Digitürk iptali ile ilgili
Merhaba, biliyorsunuz Digitürk aylık ücreti peşin ödeniyor. Ben gelen son faturayı ödedim. Artık yenileme yapmayacağım. İptal başvurusunu ne zaman yapmam gerekiyor? Son günü mü beklemeliyim. Cayma bedeli, ceza vs ödemek istemiyorum.
Anakartım RX 6600 için yeterli mi?
Merhaba,
Elimde MSI H310M PRO-VD PLUS anakart var.
https://tr.msi.com/Motherboard/H310M-PRO-VD-PLUS/
Az önce Asus Dual RX 6600 ekran kartı aldım.
Anakartın uyumlu VGA'lar sayfasında bu kartı bulamadım. Sizce bir sıkıntı yaşar mıyım?
Son Giriş: 14 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 354
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 542)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 198 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
20 Yanıt
0