Şimdi Ara

Gözlüğe son: Yaşlılıkla gelen yakını görememe sorununa FDA onaylı göz damlası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
4
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ters yazdım anlaman lazımdı.

https://www.youtube.com/watch?v=ZMaHn82YOlw

Yıllardır şu egzersizi yaptım gözüm düzeldi numarası düştü yalanlarını görüyordum.
    Şimdi de başka bir şey çıkarmışlar hayret gerçekten.
    Biraz uzağa gidersek Hindistan da Meditasyon ile gözün düzeldiğini iddia edenler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhalei -- 10 Ağustos 2025; 19:26:19 >
  • kırlangıç otu kullanan dayı vardı, o aklıma geldi, chatGpt benzer etken maddeler değil diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 10 Ağustos 2025; 21:53:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fhalei kullanıcısına yanıt
    Medical Park resmi sitesi kırlangıç otu yazısı
    ...Fototerapi diye bir şey var dünyada kabul edilmiş.. meditasyondan bahsetmiyorum illa yapın da demiyorum ama doğrudan bitkisel tedaviyi küçümsemek yanlış.
    www.medicalpark.com.tr
    🌿 Kırlangıç Otu Nedir? Kırlangıç Otu Faydaları Nelerdir?
    https://www.medicalpark.com.tr/kirlangic-otu-nedir/hg-3273

• Harika,emeği geçenlere teşekkürler.

• tornado34 kullanıcısına yanıt
    Bitkisel tedaviye karşı değilim. Kendimde göz kuruluğu için bazı ürünler kullandım etkisini görmedim. Tabii kullandıklarımı yemeklere karıştırıp tüketiyordum.

Bu tarz alın özünü gözünüze sürün dediklerinde şok oluyorum. Yine bitkisel yollarla hastalıkları iyileştirebileceğini söyleyen bir kadın vardı. Gözünüze her gün 2 damla limon suyu sıkın diyordu. Ne yazık ki limon asidik bir madde o da gözü tahriş ediyor.

Ayrıca Web sitesi ne kadar güvenilir olmasa da onlar bile direkt gözünüze sürmeyin yemeklere ekleyin demiş.

Fda dışındaki kaynaklara pek itibar etmeyin sağlık konusunda.

• wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    ben yazacaktım sen yazmışın.bir fotoğraf makinasında gece çekimi yaparsan ışığı yakalamak için lens kapağı büyük açılır ve uzun süre durur aynı bu mantık. küçülmez

• Konya'da ünlü bir amca var kırlangıç otu ile göze damlatma işini yıllardır ücretsiz yapıyor. Arka arkaya 3-4 hafta birer kez damlatınca yakın görüşü düzelen çok duydum, yakınımdan da biliyorum. Bu ilaçta da aynı madde mi var acaba

• Bu konudaki fikrimi net bir şekilde belirteyim. 43 yaşındayım hayatımda hastalanmadım. İçkim ve sigaram yoktur. hayatımı dengeli beslenme, spor sayesinde mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşıyordum. Neden yaşıyordum dedim FDA onaylı lanet olası Covid aşılarını yaptırana kadar.

Aşı olduktan sonra nefes darlığı problemlerim başladı. Defalarca kez doktora gittim her seferinde hiçbir şeyim olmadı ve problem yaşamadığım söylendi. Aşı olmadan önce Doktora her sabah 5 km koştuğumu ve her akşam en az 6 km yürüdüğümü ve bunları yaparken hiç yorulmadığımı detaylı bir şekilde anlattım. Aşı olduktan sonra yolda yürümekte zorlandığımı, ciğerim’den Garip Garip ıslık seslerinin geldiğini eskisi nefesimin üçte birine dahi sahip olmadığımı anlattım.

Hayatımdaki tek değişkenin Covid aşısı olduğunu benim hayatımın Covid aşısı öncesi ve sonrası diye ikiye bölündüğünü anlatmaya çalıştım.

Belki bir rahatsızlığım vardır belki ben fark etmiyorumdur diye düşünürken aynı rahatsızlıkların kardeşimde eski eşimde yakın arkadaşım ve arkadaşımda da olduğunu tesadüfen öğrendim.

Sözün Özü FHA cennete bilet kesse dönüp bakmam insanları kobay yapmaktan utanmayacak kadar şerefsiz olduklarına kanaat getiriyorum.

Tahminim çok insan görme yetisini kalıcı olarak kaybedecek.

• Harbiden bu baya iyi haber; gözlük derdini 10 saatliğine ortadan kaldırır, presbiyopi yaşayanlar için büyük rahatlık olacak .

• Dilerim, bazı insanlar için faydalı olur. Bu yıl, gözlüğümün koruyucu özelliği, iki defa kızgın yağ sıçramasından beni korudu. Takmasına, temizlemesine üşendiğim gözlüğüm, bir anda kahramanım oldu.

• Yıllık toplamda 32.000 Tl gibi bir meblağ tuttuğundan şu anda üst gelir grubuna hitap etmekte. Fiyatları 1 aylık 25 doz 79 $ Türk lirası karşılığı ise 3.220 TL 3 aylık 75 doz ise 198 $ Türk lirası karşılığı ise 8.070 Tl olarak fiyatlandırılmış.
    www.vizz.com
    Access & Pricing
    https://www.vizz.com/access-and-pricing

• 10 saatte bir damla damlatacağıma gözlük takarım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben hastalanmadim. Ben eski esim ayni rahatsizliklari yasadik ve halen yasiyoruz. Esim hasta olsaydi oglumuza, kendi anne ve babasina bulasmazmiydi ?

Tesadüftür ki sadece asi olanlar bu rahatsizligi gosterdi. Asi olmayan genç yasli kimse bu durumu yasamadi ailemde ve cevremde.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.