Bildirim
Google Pixel Hepsiburada
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Şaka gibi bir fiyat. Google garantili olsa 2900 uygun olabilirdi ama ithalatçı garantisi ile maksimum 2500 olmalı. (yurtdışı fiyatlarını iPhone 7 ile kıyaslayıp söylüyorum.)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Appele eleştirmeyelim diye tüm fiyatları ona yaklaştırıyorlar.Yaşasın Mi5 kardeşliği :))) -
Fiyat iddialı, ben ikna oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun güvenli olduğunu düşünmüyorum,geçenlerde çinli bir hekır'ın 1 dakikada telefonu ele geçirmesini. İzlemiştim,almadan önce araştırmanızı öneririm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ele geçirilmeyecek bir telefon olduğunu düşünüyormusun? en zor ele geçirilen ios o da yarım saat sürüyor.
https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&url=search-alias%3Daps&field-keywords=google+pixel
Amazon almanyada 1200-1300 Euro civarı, HB yanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 22 Kasım 2016; 10:11:19 > -
Fiyat gayet normal.
Uk 600£
İ7 uk 600£
Ikisninde uk fiyati ayni 3-5 oynar o ayri.
Ha edermi etmezmi onu bilemem..
Sonucta bu ulkede cep tel, bozdurunca para etsin diye aliniyor ☺
çok tırt bi telefon ederi max 500 lira -
2770 mAH
2770 mAH
2770 mAH
2770 mAH
2770 mAH
Telefona bak bataryaya bak...
Ne kadar da çirkin bir telefon. -
üreticisi kim ola? nexuslar gibi farklı markalar mı yoksa hakkatten kendi tasarım ve üretimimi acep? -
Bu parayı hakedecek bir özelliğini göremedim.
Android alacaksam alternatif çok
Veya ip 7 - 6s alırım.
mi5, mi5s bunu havada karada pataklar. -
Tasarım leş, batarya leş, fiyat leş. Bunu alacağına git Xiaomi cihazlardan birini al, Galaxy A9 al, Huawei Mate 8 al, cebine para da kalsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy
Şaka gibi bir fiyat. Google garantili olsa 2900 uygun olabilirdi ama ithalatçı garantisi ile maksimum 2500 olmalı. (yurtdışı fiyatlarını iPhone 7 ile kıyaslayıp söylüyorum.)
Hepsiburadanın kendi ithalatı oluyormuş bu tip ithalatçı garantili telefonlar. Arıza anında hepsiburadaya vs gönderiyormuşuz. Sonrasında sanırın deltaya yaptırılıyor. Bir nevi güvenli yani komple çöp değil. Xiaomi mi4 alırken hb ye danışmıştım.
Bu fiyata bende almam fiyat uçmuş. Yeni seri, yeni işletim sistemi ve sınırsız google desteği diye geçiriyorlar.
2 sene sonra 1300-1500 bandına düşer.
gogle kendi ayagına sıkmış -
Birtek satan firmayı ve ürettiren firmayı dövmediğiniz kalmış la.
Bu fiyata satılmasının en önemli nedeni veya nedenlerinden biri de devletimizin telefon başına tonla vergi uygulaması ve bu sektörden iyi para kaldırmasıdır..Verginin vergisinin alındığı bir sektör, artı kuru da hesaba katın.. -
Fail, Fail , Fail !!!
Apple piyasayaya pahalı ise iyidir veya ucuza para vercek kadar zengin değilim mantığını aşıladı sanırım.
Benzer içerikler
- vodafone 1 gb hediye link
- türk telekom msb kampanyası
- büyük festival 60 gb
- turkcell 90 gb 470
- vodafone bahar fırsatı
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X