Şimdi Ara

Golden Retriever mi? Labrador Retriever mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
44.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nişanlım tutturdu köpek alalım diye. İlerde evlenince evde çocuğumuz olursa sorun çıkarmayacak köpek olsun istiyoruz. İki cinsi de methetmişler çok iyi sadık köpekler diye. Ben daha önce kangal besledim. Bu iki cins de iyidir diye biliyorum fakat büyütüp beslemedim. Sizce hangisini neden tercih etmeliyiz? Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

• Golden tabiki.

Sevimlidir daha uysaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 1 Eylül 2007; 20:56:30 >
  • golden
  • golden

bi kadının isteyebileceği en iyi köpek

ama favorim rottweilerler
  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Golden
  • biri golden mi dediiiii
    yerim ben onuu. pardon öperim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rottweiler vs doberman
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golden besledim, tek kelimeyle inanılmaz hayvan, karekter bakımından Labrador ile arasında fark olmadığını biliyorum, sadece Labrador tüyleri kısa oluyor, Goldenın tüyleri çok güzel olur, tarçın tonlarında renk bulabilirsen daha güzel oluyor, ama tabiki dış görünüşe göre değerlendirmek doğru olmaz, Golden ilerde çocuk için kesinlikle sorun çıkarmaz, uyurken üstü açılan bebeği bile örter o derece akıllı ve çocuklarla dosttur, tam bir aile köpeğidir, tüyleri çocuk için zararsızdır, giydiğin yün kazaktan farkı yoktur, aşısı ve hapları var tamamen zararsız,
  • @_uMaY_ golden besliyor

o bilir
  • Köpeklerden anlamam ama bu golden'lar cidden çok tatlı oluyorlar
  • şu evime bir çıkayım bi golden da ben alıcam çok şeker bir hayvan yaa
  • GSD
  • golden
  • balık olmaya hevesli golden yavruları

ayrıca şöyle de bir şey bu dünya tatlısı goldenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 1 Eylül 2007; 21:42:55 >

• Rotweillerlar da çocuklara karşı çok toleranslı oluyorlarmış,bizzat belgesel de izlemiştim..
  • bende 3 gün önce golden aldım.1.5 aylık o kdr tatlı ki anlatılmaz yaşamak lzm. ikisinin arasında karakter farkı çok yok. ama labrador daha hareketli die bilioruö biraz daha şımarık yani. goldenbana daha tatlı gelioo. hele tarşın renginde buldun büyüyünce altın gibi oluolar. :D
  • bunlar da Labradorlar
    hepsi de çok tatlı bence . seçim yapmak çok zor aslında

quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

Golden besledim, tek kelimeyle inanılmaz hayvan, karekter bakımından Labrador ile arasında fark olmadığını biliyorum, sadece Labrador tüyleri kısa oluyor, Goldenın tüyleri çok güzel olur, tarçın tonlarında renk bulabilirsen daha güzel oluyor, ama tabiki dış görünüşe göre değerlendirmek doğru olmaz, Golden ilerde çocuk için kesinlikle sorun çıkarmaz, uyurken üstü açılan bebeği bile örter o derece akıllı ve çocuklarla dosttur, tam bir aile köpeğidir, tüyleri çocuk için zararsızdır, giydiğin yün kazaktan farkı yoktur, aşısı ve hapları var tamamen zararsız,

quote:

Orjinalden alıntı: uffuk

bende 3 gün önce golden aldım.1.5 aylık o kdr tatlı ki anlatılmaz yaşamak lzm. ikisinin arasında karakter farkı çok yok. ama labrador daha hareketli die bilioruö biraz daha şımarık yani. goldenbana daha tatlı gelioo. hele tarşın renginde buldun büyüyünce altın gibi oluolar. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 1 Eylül 2007; 21:49:31 >

• Golden Retrieverlar çok tatlı köpekler fakat Labradorlar da çok iyi köpeklerdir. Labrador, Golden Retriever'dan biraz daha dominant ve bağımsızdır. Av, iz sürme, vurulan avı geri getirmek, bekçi köpekliği, narkotik, körler ve sakatlar için rehber köpek, arama & kurtarma, agility ve itaat yarışmalarında başarılıdır.
    http://www.evcilkopekler.com/kopek-irklari/labrador-retriever
  • Önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hepiniz de sağolun varolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

biri golden mi dediiiii
    yerim ben onuu. pardon öperim

hangisini ikiside çok tatlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 1 Eylül 2007; 23:55:36 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.