Bildirim
dershaneye gidiyorum öğrenci akbili alabilir miyim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
alabilirsin bizim dershanede arkadaş almıştı okul kısmında dershane ismi yazıyordu -
Dostum bende yapicam bir kaç güne, dershanenden öğrenci belgeni birde sigorta dan suan sigorta almadığına dair bir belge alicaksın onlarla gidersen yapiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Metnkaya
Dostum bende yapicam bir kaç güne, dershanenden öğrenci belgeni birde sigorta dan suan sigorta almadığına dair bir belge alicaksın onlarla gidersen yapiyorlar
nerde yaptırabilirim acaba bide online başvuru yapsam olur mu -
quote:
Orijinalden alıntı: montana çetesi
quote:
nerde yaptırabilirim acaba bide online başvuru yapsam olur mu
Tam yerini bilmiyorum gidicegim zaman sorucam arkadaşa online olmaz diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Tam yerini bilmiyorum gidicegim zaman sorucam arkadaşa online olmaz diye tahmin ediyorum
online yapmaya çalıştım okulu seçin diyo dershane diye bir seçenek yok yapılmıyo sanırım acaba karaköye gitsem ordan halledebilirmiyim
-
ben yapılmıyor diye biliyordum. -
şey bizim durumumuz yok dershaneye gidemiyorum. Abilere gidiyorum onlar imzalı kağıt verse öğrenci akbili alabilir miyim? -
Kent kart veriyolar mı ki Kent kart hakkında bilgisi olan alıntılayabilir mi ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
online yapmaya çalıştım okulu seçin diyo dershane diye bir seçenek yok yapılmıyo sanırım acaba karaköye gitsem ordan halledebilirmiyim
Aynen karakoyden yapılıyor galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X