Şimdi Ara

Golden Retriever mi? Labrador Retriever mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
44.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

biri golden mi dediiiii
    yerim ben onuu. pardon öperim

Golden Retriever mi? Labrador Retriever mi?

hangisini ikiside çok tatlı

goldeni kasdederek söylemiştim fakat haklısın minik kız da çok şeker. çocuklar yavru köpeklere bayılırlar yavru köpekler de minik çocukları çok severler tam uymuşlar birbilerine.

• her ikisi de aile köpeği olmaya çok uygun. ancak aklınızda olsun; eğer evde yalnız kalacak ise (süre pek de önemli değil) labradorlar eşya kemirmeye biraz daha meraklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

Nişanlım tutturdu köpek alalım diye. İlerde evlenince evde çocuğumuz olursa sorun çıkarmayacak köpek olsun istiyoruz. İki cinsi de methetmişler çok iyi sadık köpekler diye. Ben daha önce kangal besledim. Bu iki cins de iyidir diye biliyorum fakat büyütüp beslemedim. Sizce hangisini neden tercih etmeliyiz? Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

http://www.youtube.com/watch?v=qh-aFYbXNwQ

Evde koltuklardan tüy toplamak istemiyorsan labrador al derim.İkiside karakter olarak neredeyse aynı.Bu arada başka cins köpek almayı düşündün mü?Bahçeniz varsa akbaş güzel köpekdir

http://www.youtube.com/watch?v=W0fKeolkH00&mode=user&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 2 Eylül 2007; 8:44:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

biri golden mi dediiiii
    yerim ben onuu. pardon öperim

• quote:

Orjinalden alıntı: qtq
    http://www.youtube.com/watch?v=qh-aFYbXNwQ
    Evde koltuklardan tüy toplamak istemiyorsan labrador al derim.İkiside karakter olarak neredeyse aynı.Bu arada başka cins köpek almayı düşündün mü?Bahçeniz varsa akbaş güzel köpekdir
    http://www.youtube.com/watch?v=W0fKeolkH00&mode=user&search=

Bizim kangalımız vardı fakat şu anda apartman dairesinde yaşıyoruz evde sıkılmadan yaşayabilecek bir köpek tercih ediyoruz. Bana kalsa ben yine kangal alırım.

quote:

Orjinalden alıntı: mdcezir

her ikisi de aile köpeği olmaya çok uygun. ancak aklınızda olsun; eğer evde yalnız kalacak ise (süre pek de önemli değil) labradorlar eşya kemirmeye biraz daha meraklı.

Sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::aytuğ::: -- 2 Eylül 2007; 13:50:07 >

• her iki cins de çok iyi ama goldenlar bir başka oluyor nedense. melek gibiler

• golden çok güzel köpek keşke benim de olsa ama zaman ister bakmak.
  • bu köpekleri alırken golden yavrularının labrador yavrularının gerçek olduğunu nasıl anlayacağız ve kimden alacağız bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirman

golden

bi kadının isteyebileceği en iyi köpek

ama favorim rottweilerler

+ 30853*48753248075
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

bu köpekleri alırken golden yavrularının labrador yavrularının gerçek olduğunu nasıl anlayacağız ve kimden alacağız bilgisi olan var mı?

Köpeğin anne ve babasını görmen gerek.Ya da bir çiftlikten satın alman gerek.
  • 700 YTL'ye Satıyor Herkes Yoksa Bende Alcam. O kadar Para bi Köpeğe Fazla Gibi Ya, Ayrıca Bunun Aşısı, Kontrolü falanda var. Yani Dİyeceğim Maddi Güç istiyor Biraz..
  • demek ki bu işten bilen anlayan birini bulacağız onun yardımıyla almak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uffuk

bende 3 gün önce golden aldım.1.5 aylık o kdr tatlı ki anlatılmaz yaşamak lzm. ikisinin arasında karakter farkı çok yok. ama labrador daha hareketli die bilioruö biraz daha şımarık yani. goldenbana daha tatlı gelioo. hele tarşın renginde buldun büyüyünce altın gibi oluolar. :D

güle güle büyüt köpeğini. sen nereden nasıl aldın acaba @uffuk?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerseM.exe

700 YTL'ye Satıyor Herkes Yoksa Bende Alcam. O kadar Para bi Köpeğe Fazla Gibi Ya, Ayrıca Bunun Aşısı, Kontrolü falanda var. Yani Dİyeceğim Maddi Güç istiyor Biraz..

700 çok pahalı.Bir köpek çiftliğinin sitesinde gördüğüm fiyat listesi:

Golden Retriever 450 $
    Labrador Retriever 400 $
    German Shepherd 350 $
    Siberian Husky 250 $
    Cocker American 250 $
    Cocker Spaniel 200 $
    Akbas Kangal 200 $
    Karabas Kangal 200 $
    Boxer 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 2 Eylül 2007; 22:40:52 >
  • quote:

quote:

700 YTL'ye Satıyor Herkes Yoksa Bende Alcam. O kadar Para bi Köpeğe Fazla Gibi Ya, Ayrıca Bunun Aşısı, Kontrolü falanda var. Yani Dİyeceğim Maddi Güç istiyor Biraz..

700 çok pahalı.200-300 arası satan yerler görmüştüm.

"nerde gördün nerde?"derim ben şimdi
  • golden çok kötü kokuyo, tüyleri kısa ve bakımı daha kolay olucağından labrador bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Everlasting:.

quote:

quote:

700 çok pahalı.200-300 arası satan yerler görmüştüm.

"nerde gördün nerde?"derim ben şimdi

Bir arkadaşım çiftlikten rottweiler almıştı.Onun köpeğini aldığı yere mail attım.Cevap gelince buraya yazarım

@Chillout

Köpeğin düzenli temizliği yapılmazsa kokması anormal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 2 Eylül 2007; 22:47:10 >

• quote:

Bir arkadaşım çiftlikten rottweiler almıştı.Onun köpeğini aldığı yere mail attım.Cevap gelince buraya yazarım

ilgine çok teşekkür ederim çok naziksin sağol
  • qtq
    düzenli temizlik yapılmazsa kokucak tabiki ama goldenlar tüyleri fazla olduğundan buna daha yatkın
  • quote:

quote:

700 çok pahalı.Bir köpek çiftliğinin sitesinde gördüğüm fiyat listesi:

Golden Retriever 450 $
    Labrador Retriever 400 $
    German Shepherd 350 $
    Siberian Husky 250 $
    Cocker American 250 $
    Cocker Spaniel 200 $
    Akbas Kangal 200 $
    Karabas Kangal 200 $
    Boxer 200

hayvanseverler bedavaya asıları karsılıgında begendikleri kişiye ya da cok cüzi miktarlara hayvanlarının yavrularını veriyorlar hürriyet gazetesinin pazar ilanlarına bakınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.