arkadaşlar 4 aydır spor salonuna gidiyorum. vücuduma baktığımda sonuç almaya başladım yalnız bir bölgede sıkıntı var. GÖĞÜS !!! vücuduma oranla biraz şişik duruyor , öne doğru fazlaca bir çıkıntı var . gögüs hatlarını belirginleştirecek ve gögüsü daha yayvan bir şekle sokmak için önerileriniz nelerdir. örneğin brad pittin göğüslerine baktığımda vücuduna yapışık , hatları belirgin , fazla hacimli değil ama göğüs kası ben burdayım diyor resmen . bilgisi olan arkadaşlar hangi hareketleri önerebilirler yardımcı olursanız sevinirim
Kasın parçalı görünmesi için yağsız olması gerek, onun haricinde kasa yapabileceğin bir parçalama hareketi yok. Ancak hacim kazandırabilirsin, onun da hareketleri bellidir zaten, pressler, flylar, dips vs.
cardio.
Göğüsünün fotoğrafını atabilirsen at bir bakalım. Daha 4 ay olmuş ne kadar hacimli olabilir ki ? Birde herkesin göğüs yapısı farklı genetikten dolayı. Flyları yapabilirsin çeşitlendirerek. Birde sen göğüslerinin belli olmasını istiyorsan hacim kazandıracaksın hacim kazandıkça belli olur.
Bi foto at bakalım belki jinekomasti vardır.
Benim gibi göğüs kafesin öndeyse biraz gayet normal.
jinekomasti gibi bi sorunum yok . hocalara danıştım ve kendi yaptığım araştırmalara da göre benc prers , dambıl pres gibi gögüsün orta kas grunbuna hitap eden hareketleri ben bu güne kadar çok ağırlık az tekrar şeklinde giriyordum. bu sayede hacim kazanıyormuş. şimdiki durumda ise az ağırlık 15-20 arası tekrar yapmam lazımmış . tabi az ağırlık derken de işin suyunu çıkarmamamak lazım yine biraz ağır olsun .bu sayede kas deriye yapışıp şekilli bir görünüm kazanıyormuş. flayy hareketleri de işin cabası tabi. bunu mesajı yazmamdaki amaç ben bilgiliyim artislik yapıyorum gibi algılanmasın sadece benim gibi durumda olan varsa bilgilendirmek için yazdım .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme