Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
778
Cevap
10
Favori
47.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim güzel bilgiler 👍🏼😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En çok merak ettiğim şeylerden biri de Dünya Yılanının borusunu üfleyen kimdi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Kratos iki kez Hel'den kurtuldu ya bu adamı öldürmek imkansız bence. Öldürülemeyen adam bence Baldur değil Kratos'tur.
    Oyunu her oynadıkça başka bir ayrıntıyı farkediyorum efsane gerçekten. Hiç bir ayrıntıyı atlamamış adamlar. Hele ökseotu mevzusu yuh dedim resmen.
  • Ng+ da yeniden başladım. Oyunu yeniden oynadıkça yeni şeyler keşfediyorum. İlk kez Alfheim' a gittiğimizde ışığı almak için bir yere giriyorduk. Siyah beyaz olan yere. Orda oyunu baştan sona göstermişler farketmemişim. Giriş gelişme sonuç herşey var. Dikkatli bakarsanız. :) Faye'nin ölümü, Atresun Kratos'a alışması. Niflheimr'daki gemi yolculuğu ve finaldeki Jötunheimr a olan varış herşey var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun eski oyunlardan bağımsız şekilde ele alınırsa müthiş bir oyundu. Ancak eski gowları bitirmiş biri olarak, eski gowlarda olup bu oyunda olmayan ve 2. oyunda bulunmasını isteğim birkaç şey var.

    1 - Kratos'u çıldırtacak bir şeyin olması ve öfkesini daha sık görmemiz.

    2 - Yunan ve Nors arasındaki süreç ile ilgili birçok bilgi verilmesi, Yunan mitolojisinde hayatta kalmış tanrılar ile iletişime geçmemiz ve Athena'nın ruh halinin bizimle savaşması ( Hiçbir gowda Athena ile savaşmadık ) .

    3 - Aksiyon ve boss sayısı kesinlike artmalı.

    4 - Son olarak da, Kratos'un Spartalı olduğunun tüm Nors'lulara ifşa edilmesi ve savaş tanrısı olduğunun ortaya çıkması gerek.

    Bana göre yeni gow sonrasında seri, artik üçleme ile bitemeyecek hale gelmiştir. Kesinlikle ara oyun şarttır ve bu ara oyunun 2. maddede yazdığım kısmı işleyeceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Youtube linki varmı acaba bununla ilgili oyunu bitirdim ama merak ettim şuan görmedim bende çünkü :)
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/jAYxyOLGJEo

    Dk 2:18 ve 3.38 :)

    Daha oyunun başında herşeyi göstermişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 5 Eylül 2018; 17:24:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçlemenin nasıl biteceğine dair tahminler olmuş, bir tane de ben yapayım dedim.

    Bana göre ikinci oyunda yer yer Kratos, yer yer Atreus'la oynayacağız. Hatta ikinci oyunun sonunda Kratos öldürücü bir darbe alabilir. Üçüncü oyunda ise bir şekilde Atreus ile Kratos'u hayata döndürmeye çalışacağız, ama Kratos dönmek istemeyip ölümü tercih edecek.

    Bu çıkarımı ilk oyunda gördüklerime dayandırdığım kadar biraz da Cory Barlog'a bağlıyorum. Oyununu çok sevdiği aşikar. İlk üçlemenin oyunları arasında 2şer - 3er yıl varken, son oyunla yenisi arasında 8 yıllık bir fark oldu. Tahminimce yaklaşık 5 yıl sonra ikinci, bir 5 yıl kadar sonra üçüncüyü yapar, kendisi de 50li yaşların üzerine çıkar, bunu kendi jübilesi olarak görür ve bu işi bırakır. Ondan sonra hikayedeki boşlukların farklı kişilerce sütü sağılırsa (ghost of sparta gibi) bilemem tabi.




  • Peki Thor bizim neden peşimize takıldı, bizden ne denli güçlüdür veya güçlü müdür? Kratosun ölümünü gördüğü resimdeki detaylar nedir tam göremedim bi kaç sefer daha denesem de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vezhack2

    Peki Thor bizim neden peşimize takıldı, bizden ne denli güçlüdür veya güçlü müdür? Kratosun ölümünü gördüğü resimdeki detaylar nedir tam göremedim bi kaç sefer daha denesem de.
    Kardeşini öldürdüğümüz için takıldı doğal olarak, Hatta babası Odin emir vermiş olabilir. Thor, Kratos'dan güçlü olabilir hatta Kratos'u öldürebilir bir dahaki oyunun başında ve biz Loki olarak oynarız, Loki de bir dahaki oyunda küçük değil büyümüş bir yetişkin olur artık bundan sonraki God of War oyunlarını Loki ile oynayabiliriz.

    AMA! Böyle olacağına pek ihtimal vermiyorum bu noktaya iyi dikkat edin kilit nokta ve herkes bilmiyor:

    Oyunda Dünya yılanı ile ilk karşılaştığımız da Baltayı fırlatıyoruz ve Daha sonra Yılan, ağzından Baltayı geri bize gönderiyor. İŞTE TAM O SIRADA BİR YAZI BELİRİYOR ÜSTTE, EITR IMBUED yani Thor u ve tüm tanrıları öldürebilecek güçte olan dünyayı yaratan titan ın zehri ve bu zehir sadece Jormungandr(Dünya yılanı) da var. Bu yüzden Jormungandr uzun savaş sonrası Thor'u zehirleyerek öldürüyor.

    Şimdi Kratos'un Baltasıda bu zehire sahip olduğu için tüm Nors Tanrılarını öldürebilir, Hatta oğlumuzda büyür bize yardım eder hem de çocukları Jormungandr ve Fenrir de yardım eder tüm Kuzey Tanrılarını öldürürüz.


    Sonra Mısıra geçer orayı da dağıtırız




  • Peki oyunun açılış menüsündeki tek gözlü Kratos ve Atreus'un figürlerini açıklayacak olan var mı?
  • Güzide cevabınız için teşekkürler,

    Devam oyunu ne zaman gelir sizce?

    En son infinity war part 1den çıkınca bu denli heyecanlı bir merak kuşatmıştı beni. Ama onun devamı 2019da gelecek GoW ise 3-4 sene sürer galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun her şeyi çok güzeldi. Devler diyarında birkaç dev öldürürüz diye ummuştum lakin dev öldürmeyi bırakın dev görmemek hayal kırıklığına uğrattı beni. Dünya Yılanı'nı tokatlamak da baya eğlenceli olur. Keşke Dünya Yılanı ya da başka bir devle savaşabilsek. Şahsen onca teoriden, onca ayrıntıdan sadece beni devlerin yok oluşu merak uyandırdı. Yapımcılara buradan sesleniyorum: Gelecek oyunlarda dev istiyorum, dev! Gelecek oyun da PS5 çıktıktan sonra çıkar herhalde. 3 yıl PS5'e saysak, 2 yılda oyunun yapımı desek, aşağı yukarı 5 yıl vardır çıkmasına.
  • Odin bile, Jotunheim'a gidemiyorsa o devleri kim öldürdü ?
    Ayrıca oyunun adı GOD OF WAR artık şu Loki ile oynarız muhabbeti bitsin ya bu oyunun tek bir karakteri var o da Kratos, adamlar altın yumurtlayan tavuğu kesmez.
    Bir diğer şey Kratos hala tanrı ise neden eski gücünde değil ? Sonuçta yaşlı bile olsa tanrı, Zeus da yaşlıydı ama kök söktürdü bize. Başka bir şey var gibi onda sanki kendine engel olmaya çalışıyor gibi. Cinnet anlarında gerçek gücü ortaya çıkıyor gibi geldi bana. 2. oyunda Atreus'un başına bir şey gelecek ve Kratos eski nefret ve intikam dolu haline dönecek bence.
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Ben Kratos'la devam edeceğimize özellikle Kratos'daki değişimden dolayı inanmıyorum. Üzerinde bariz bir bıkkınlık var. Günahlarından ne olursa olsun kurtulamayacağını anlamış, ölümü bekliyor gibi. Nitekim Jotunheim'da ölümünü gördükten sonra sükunetle kabullendi, orada dedim zaten Kratos gidici.

    ProjektRed'in Geralt'ın hikayesini sonlandırması gibi, God of War'ın yapımcısı Kratos'un suyunu çıkarttırmayacak gibi geliyor bana. Altın yumurtlayan tavuk bile olsa her fani ölümü tadacak hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reach61

    Ben Kratos'la devam edeceğimize özellikle Kratos'daki değişimden dolayı inanmıyorum. Üzerinde bariz bir bıkkınlık var. Günahlarından ne olursa olsun kurtulamayacağını anlamış, ölümü bekliyor gibi. Nitekim Jotunheim'da ölümünü gördükten sonra sükunetle kabullendi, orada dedim zaten Kratos gidici.

    ProjektRed'in Geralt'ın hikayesini sonlandırması gibi, God of War'ın yapımcısı Kratos'un suyunu çıkarttırmayacak gibi geliyor bana. Altın yumurtlayan tavuk bile olsa her fani ölümü tadacak hocam
    Valla ben bu oyunu Kratos var diye seviyorum o giderse alıp oynayacağımı sanmıyorum. Bu oyun DMC gibi değil. Orada her oyunu farklı karakterlerle yapıyorlar 4 farklı karakter sırıtmıyor. Ama bu oyunda tek karakter var. Yerine kimi koyacaklar ? Hadi diyelim Loki-Atreus geldi o Nors mitolojisi tanrısı, Mısır mitolojisinde kim olacak ? Zincirli Kılıçlar gelmeyecek dendiğinde bile ortalık karıştı adamlar mecbur kalıp kılıcı oyuna koymak zorunda kaldılar. Kratos'u değiştirmezler değişirse zaten çok büyük risk almış olurlar. Benim gibi tutucu oyunseverler oyunu protesto edip almayacaklardır.




  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Şimdi olayın birkaç boyutu var. Birincisi oyun devam etmek zorunda değil, seri olarak God of War son bulabilir. Geralt'ı hepimiz çok sevdik ama CDProjekt Red şimdi Cyberpunk ile gelecek ki oyun için önizlenimler oldukça olumlu. Ki devam edip Assassin's Creed'e bağlamasındansa bitmesini tercih edenler de olacaktır.

    İkincisi, Kratos giderse ne olacağı ikinci oyunu nasıl yapacaklarına bağlı. İlk oyunda bile hikaye anlatımından mütemevellit Atreus ile bir bağ hissetmeye başladım. Özellikle yeni jenerasyon Atreus'un çocukluğundan itibaren olanlara şahit olur ve yeni bir oyun serisi doğarsa neden olmasın. Luke Skywalker ve Anakin misali, yeter ki hikaye güzel anlatılsın.
  • Bazı konularda kafam karıştı arkadaşlar örneğin;

    1- Oyunun en başında kratos atreus a “annen sana avlanmayı ögrettimi” diyor. Yani kratos onlarla beraber yaşamıyordu avlanmayı bilip bilmediğinden bile habersiz gibi bir durum var. Sanki karısı ölmüş kratosa haber vermişler oraya gelmiş gibi bir havada başlıyor oyun böylemi düşünmeliyim ?

    2- Ana menude sağ alttaki kratos ve atreus heykellerinin (heykelmi bunlar bilemiyorum tahtadan oyma gibi) bir anlamı varmı ?

    3- Atreus ve annesi madem bir dev neden normal insan boyutundalar burasınıda anlamadım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 10 Eylül 2018; 19:26:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu oyunda gow 3 deki gibi müstehcenlik varmı. Çocuklar için uygunmu. Geçen plus da gow 3 verdi indirdik pişman olduk. Resmen sevişme görevleri vermişler. Bu 4. Oyunda boylemi.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kugutex kullanıcısına yanıt
    açık saçık şeyler yok hocam fakat çok fazla şiddet var oyunda, yani çocuklar için uygun mu orası tartışılır (:
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.