Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
10
Favori
46.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıkışı yaklaşan God of War'ın Oyunu bitiren üyeler için rahatça oyunu bitirdikten sonra sadece Spoiler vererek konuşabilecekleri, Teori üretebilecekleri ve Spoiler İçerikli Resimlerini paylaşabilecekleri konudur.

    DİKKAT!: Oyun hakkında Genel bilgiler, Haberler ve Genel Sohbet oyunun ANA KONUSUNDA yapılacaktır. GOD OF WAR ANA KONU linki:https://forum.donanimhaber.com/god-of-war-ps4-ana-konu-goty-2018--47883161

    Bu konunun amacı oyunu erkenden bitiren kullanıcıların, oyunu bitirmemiş kullanıcıları rahatsız etmeden kendi aralarında sadece Spoiler olarak konuşabilmesi içindir.

    Ve Aradan yıllar geçse bile oyunu almamış, bitirmemiş veya işinden gücünden, okulundan dolayı oyunu geç bitirenler olacağı içindir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 10 Mart 2018; 15:33:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Oyunu oynayamayıp bir haftadır videolarını izleyen biri olarak konuşacağım. Kesinlikle mükemmel bir yapıttı. Oyun olarak ayrı, hikaye olarak ayrı bir güzeldi. Oyun mekanikleri, komboları, efektleri mükemmel. Hikayesi, tekne yolculukları, karakter işleyişleri mükemmel. Cidden gerçekten bir God of War olmuş ayrıca. Kamera açısı değişmeseydi birçok duyguyu bu şekilde veremezdi büyük ihtimal. Ve karakterlerin bize bağlanma şekli çok güzeldi. Birkaç yerde gözüm dolmak üzereydi hatta. Fazla spoiler vermeden konuşayım. Çocuk rahatsızlandığında ve beraberinde Kratos'un tekne yolculuğunda olan o atmosfer.. Ve Freya'nın final savaşında bize yalvarması. O ses tonu. Gerçekten mükemmeldi. Ayrıca hikayeleri, yazıtları Atreus'a okutup, onun defterine not alması. Notları Atreus'un ağzıyla okumamız. Böyle bir oyun bir daha ancak devam oyununda gelir.

    Her şey bir yana Jörmungandr'ın sesi beni apayrı etkiledi desem yalan olmaz.Mükemmeldi her şey be..
    Resimlerden sonra birkaç kelam daha edeyim.

    Öncelikle Magni ve Modi savaşında Kratos baltasını Magni'nin suratının tam ortasına geçirip o şekilde öldürüyor. Eğer Thor Mimir'in anlattığı kadar psikopat, eli kanlı bir katilse Kratos'un Magni'ye yaptığı şeyin aynısını ona yapacağını düşünüyorum. Başka bir şey ise Kronos bu zamana kadar Kratos'un karşılaşıp alt ettiği en devasa düşman durumunda. Kratos Kronos'u sırtında zincirli durumda koca bir tapınakla birlikte alt ediyor. Thor ise Kronos'tan cüsse olarak daha büyük birini kendisine ait keskisini kafasına saplayarak öldürüyor. Kratos artık Prime durumunda değil, Thor ise görünüşe bakılırsa hala Prime durumunu koruyor gibi. Teke tek bir savaşta Thor muhtemelen Kratos'u öldürür.

    Kratos Jotunheim'daki kabartmalarda Farbauti olarak adlandırılıyor. Farbauti asıl İskandinav mitolojisinde Loki'nin babası. Oyun burada Farbauti ismini bir lakap olarak almış gibi görünüyor. İngilizce karşılığı: "cruel striker" olarak geçiyor, bunu Türkçe'ye yorumlarsak "amansız darbeler indiren kişi" olarak düşünebiliriz. Bu tam da Rage modundaki Kratos'u betimliyor. Anlayacağınız üzere Kratos baya baya mitolojiye yedirilmiş durumda.
    Neil Gaiman - The Norse Mythlogy kitabını okudum. Tabi ki God of War'da bu mitolojiyi kılıfına uydurmak için değiştirmişler.

    Öncelikle Baldur'un Ölümü şu şekilde.



    Baldur bir gün korkunç rüyalar görüyor ve bunu Aesir'deki tanrılara anlatıyor ve Annesi Freya(Kitaptaki ismi (Freya değil, Frigg bu arada) bu durumun yaşanmaması, Baldur'u koruması için bütün herkese yemin ettiriyor. Bir tek savunmasız, küçük, genç olan Ökseotu'nu es geçiyor, onu önemsiz görüyor. Loki de şekil değiştirerek bu büyünün, bu yeminin Öksotuyla bozulacağını öğreniyor ve Baldur için yapılan kutlamalarda (ki bu birçok tanrı Baldur'a karşı ok atıyorlar, mızrak atıyorlar, bir şey olmadığını anlayınca seviniyorlar bu duruma) Loki de ökseotuyla yapılmış dartı Baldur'un kardeşi ve tanrı Blind the Hod'a (Kör Hod) vererek bu yeminin bozulmasını ve Baldur'un ölmesini sağlıyor. Baldur'un ölümü bu şekilde. Olayın ilginç yanı Frigg, Balduru tekrar geri getirmek için Hel'e gidebilecek var mı diye sorunca, Hermond da ben giderim diyor. Odin'e bağlı görevli. Hel de Loki'nin kızı, savaşta ölmeyen kişilerin ruhu gidiyor, yani Vallahala'ya gitmeyenlerin ruhu burada. Hel'le konuşuyor Hermond ve Hel bir tek şartla Balduru tekrar size veririm diyor, Herkesin Baldur için üzülmesi ve göz yaşını dökmesini istiyorum diyor, Bir tek eski giant olan Thokk onun için gözyaşı dökmüyor fakat Thokk'un aslında şekil değiştirerek Loki olduğu anlaşıyor ve Loki nin son günlerinin başlangıçı oluyor. Baldur'un ölüşüyle de Güneş'in ışığı sönüyor, parlaklığı çok azalıyor.

    Bir de teorilerden biri Jormungandr (Dünya yılanın) Kratos olduğu konuşuluyor. Ama öyle değil bence. Çünkü Loki'nin üç çocuğundan biridir. Diğeri yukarıda bahsettiğim kızı Hel, diğeri de kurt olan Fenrir. Aslında bu çocuklarının olduğunu kimse bilmiyor, Odin bu çocuklarını rüyalarında görüyor. Sonra Odin, Thor ve Tyr'e Loki'nin çocuklarını getirmelerini istiyor. Odin Hel'i görerek, bu çocuk karanlık yerlerin ve dokuz diyardaki ölülerin yönetmeli diyor. Yani savaşta ölmeyenlerin dışındakiler Valhalla'ya değil onnun halkı olmadlı diyor. Jormungundr'a görüyor ve sürekli büyüyeyn bu çocuğun kimseye zarar vermemesi için onu götürmeliyiz diyor ve Odin Midgard'a bırakıyor ve buraya bıraktığı için şüpheye düşse de buraya bırakıyor.Bir müddet sonra Midgardaki okyanusunun gri sularında dünyayı kapsayacak şekilde büyüyor. Halk ona artık Jormungdr Dünya Yılanı diye sesleniyor. Fenrir'in hikayesi çok ilginç ve burada Tyr'e ne olduğunu anlıyoruz. Fenrir Tyr tarafından büyütülüyor. Tyr dışındaki tanrılar Fenrir'i pek sevmediler. Gün geçtikçe büyüyen Fenrir'i teste tabi tutuyorlar. Gücünü test etmek için getirdiği bütün zencirleri ağzıyla kırıyor, Fenrir. En sonunda Odin cücelere hiçbir şey tarafından kopmayacak kurdele (ribbon) yaptırılmasını istiyor. ismi de Gleipnir. Odin Fenrir'e seni bunla bağlayacağız, eğer koparamazsana seni serbet bırakacağız diyor. Fenrir bir şartla kabul ediyor, içinizden birinin elini ağzıma koyacağım, kabul ederseniz beni bağlayın diyor. Tyr öne çıkıyor ve kabul ediyor. Fenrir ne yaparsa bağı kopartamıyor ve Tanrılar gülerek Fenrir serbest bırakmıyorlar. Bu durumda Tyr, Fenrir'e yap diyerek, Fenrir kolunu ısırmasını istiyor. Bu şekilde Tyr'in kolu kopuyor. Odin'e fena halde kızan Fenrir, Bana yalan söylemesseydin, tanrılarla arkadaş olmazdım. Fakat korkun sana ihanet etti. Seni Öldüreceğim, Tanrıların Babası. Bütün şeylerin bitmesini bekleyeceğim ve Güneş ve Ayı yiyeceğim. Fakat senin öldürmekle en büyük zevki tadacağım.

    Bunun gibi birçok hikaye var. Thor'un mjolniri nasıl yapıldığı, Odin'in bilgelik için gözüne nasıl kaybettiği anlatılıyor. En sonunda Ragnarok'u anlatmış fakat okumadım o kısmı daha. Ayrıca kitapta iki cücdeden de bahsetmiş. Brokk'un ismi aynı iken Sindri'ye Eitri denmiş. Ragnarok'u bölümü bitirince yazarım.
    Kardeşini öldürdüğümüz için takıldı doğal olarak, Hatta babası Odin emir vermiş olabilir. Thor, Kratos'dan güçlü olabilir hatta Kratos'u öldürebilir bir dahaki oyunun başında ve biz Loki olarak oynarız, Loki de bir dahaki oyunda küçük değil büyümüş bir yetişkin olur artık bundan sonraki God of War oyunlarını Loki ile oynayabiliriz.

    AMA! Böyle olacağına pek ihtimal vermiyorum bu noktaya iyi dikkat edin kilit nokta ve herkes bilmiyor:

    Oyunda Dünya yılanı ile ilk karşılaştığımız da Baltayı fırlatıyoruz ve Daha sonra Yılan, ağzından Baltayı geri bize gönderiyor. İŞTE TAM O SIRADA BİR YAZI BELİRİYOR ÜSTTE, EITR IMBUED yani Thor u ve tüm tanrıları öldürebilecek güçte olan dünyayı yaratan titan ın zehri ve bu zehir sadece Jormungandr(Dünya yılanı) da var. Bu yüzden Jormungandr uzun savaş sonrası Thor'u zehirleyerek öldürüyor.

    Şimdi Kratos'un Baltasıda bu zehire sahip olduğu için tüm Nors Tanrılarını öldürebilir, Hatta oğlumuzda büyür bize yardım eder hem de çocukları Jormungandr ve Fenrir de yardım eder tüm Kuzey Tanrılarını öldürürüz.


    Sonra Mısıra geçer orayı da dağıtırız
    Great War'dan sonra ortaya çıkan kötülüklerin kaynağından pek bahsedilmedi bu gidişle bahsedilecegini de pek düşünmüyorum. Kötülüklerin tanrılara ne derece etki ettigi de muamma. Su anda kesin olan bir sey var o da döngünün hala devam edebilecegi Kratos bile icten ice kendi sonunun oglunun ellerinden olabilecegini dusunuyor bana göre.



    Kötülüklerin iyi olan tanrıları kötüye çevirdiğini pek düşünmüyorum. Bunun yerine tanrilarin mevcuttaki kötü düşüncelerini daha da perçinleyerek dışa vurmalarını sagladiklarini saniyorum. Uranostan beri gelen bir döngü var bu döngünün devam edecegini düşünüp Zeus'un endise etmesi cok dogal bir sey.



    Bunun dışında Marked One kehaneti var ki evlere senlik. Zeus'un endise edip korkuya kapilmasi cok olagan bu durumda.
    Oyunla ilgili keşfettiğim ilginç bir şey ise şu şekilde;

    God of War serisinde Kratos Olympos'u alaşağı etmek için Titanlardan yardım alıyor.

    İskandinav mitolojisi savaş tanrısı Tyr ise her ne kadar Aesir'li olsa da Devler'in Midgard'da Thor tarafından katlinde Devlerden taraf oluyor ve Jotnar muhafızı Faye'ye Jotunheim'a gidiş kapısını saklamak için yardımda bulunuyor. Bunun sonucunda Odin bu durumundan ötürü Tyr'i kendisine ve gücüne tehdit olarak görüyor ve ya Tyr'i bir yere hapsediyor veya öldürüyor. Oyunda geçen bilgide Tyr halihazırda ölmüş durumda

    İki savaş tanrısının da kaderlerindeki bu benzerlik oldukça garip.
  • Şimdiden hayırlısı olsun, ana konuda spoiler olmamasını çok istiyordum, böyle çok daha iyi oldu, oynamayan kişiye de saygı gösterdikten sonra sıkıntı olmaz. Burası da oyunu bitirdikten sonra oyun hakkında konuşacağımız bol bol ve teori üreteceğimiz bir başlık olması iyi oldu. İnşallah diğer gelecek oyunlarda böyle başlıklar görürüz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 10 Mart 2018; 16:37:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi hayırlı olsun umarım gereken önemi gösterir herkes ve sadece burada tartışır spoiler içeeren konuları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen umarım ana konuda kimse spoiler mağduru olmaz, burada ise biz ve bizim gibi oyunu erkenden bitirenler güzelce gönül rahatlığı ile paylaşımlarımızı muhabbetimizi yapabiliriz.

    En basitinden oyun bittikten sonra çektiğimiz güzel resimleri paylaşmak bile, oyunu bitirmeyen insanlar için büyük sıkıntı oluşturur ama oyunu bitirmeyen bu konuya girmez ve sıkıntı ortadan kalkar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun bu konunun açılması iyi oldu ana konuda spoiler özenini göstermeyen kişiler olacaktır illaki ama genel olarak oyunu bitiren arkadaşlar burada toplanırsak oyunu oynamayan arkadaşların zevkini bitirmeyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu iyi oldu ama spoiler yemek yine hiç zor olmayacaktır öbür konuda çünkü bu konudan haberdar olmayan kişiler yine muhabbeti o diğer ana konuda başlatacak sonra orada laf yiyecekler "gidin bu konudan diğer spoiler konusunda tartışın" diyecekler sonra onlar da diyecek "ne saçmalık bu 2 tane konu mu olur bununla mı uğraşıcaz istediğim yerde konuşurum" vs vs diyecek

    kısacası, şimdiden görebiliyorum çıkacak kavgaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 10 Mart 2018; 21:22:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    emretor23 kullanıcısına yanıt
    Onu yapanlar seviyesiz insanlardır hocam, kendini bilen adam spoiler vermez hiç bir zaman burayı da bu yüzden açıldı zaten oyunu bitirmiş olanlar, burada oyun hakkında konuşsun, eleştirsin diye. Tabi ki dediğiniz gibi kendini bilmez 2-3 kişi çıkar, ortalığı illa bozucaktır görücez artık.

    God of War, Ana konunun sahibi @emretor23 arkadaşımız başlığa mutlaka, bu spoiler başlığın linkini koyacaktır zaten. Detaylı açıklama yapar oyun çıkmadan önce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun cikar cikmaz ne yapip yapip Atreusun annesini ogrenmemiz lazım. Direk youtube onerilenlerde gorunecek cunku spoilerlar kol gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ediyorum, görüyorsunuz işte mükemmel bir düşünce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynarken manzara fotoğrafları sık sık atıcağım beyler, az görsel şölen yaşayalım pro'muz da

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resim manyağı olacak buralar Share butonuna basmaktan oyunu oynayamayacağız gibime geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oo karlı mekana hastayım atmosfer şahane orada bol bol fotoğraf çekilir



    Kratos'un mimikleri, bakışları felan of diyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.Az kaldı az sabır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Oo karlı mekana hastayım atmosfer şahane orada bol bol fotoğraf çekilir



    Kratos'un mimikleri, bakışları felan of diyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.Az kaldı az sabır

    En çok da şu aşağıdaki yerde yürümek istiyorum, karları eze eze. Bu bölümden video atacağımız zamanları iple çekiyorum.

    GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Oo karlı mekana hastayım atmosfer şahane orada bol bol fotoğraf çekilir



    Kratos'un mimikleri, bakışları felan of diyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.Az kaldı az sabır

    En çok da şu aşağıdaki yerde yürümek istiyorum, karları eze eze. Bu bölümden video atacağımız zamanları iple çekiyorum.

    GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]




    şurada durup yarım saat manzara izlerim, ben bu oyunu bitirene kadar 20 gün geçer. 10 günde bitiremem gibi, sağa solu kurcalamam lazım didik didik.En ufak detayı bile kaçırmamak lazım her mekan'da gelecek diğer oyun için teori olucak çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Oo karlı mekana hastayım atmosfer şahane orada bol bol fotoğraf çekilir



    Kratos'un mimikleri, bakışları felan of diyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.Az kaldı az sabır

    En çok da şu aşağıdaki yerde yürümek istiyorum, karları eze eze. Bu bölümden video atacağımız zamanları iple çekiyorum.

    GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]




    şurada durup yarım saat manzara izlerim, ben bu oyunu bitirene kadar 20 gün geçer. 10 günde bitiremem gibi, sağa solu kurcalamam lazım didik didik.En ufak detayı bile kaçırmamak lazım her mekan'da gelecek diğer oyun için teori olucak çünkü

    Şu gevurlardan önce bu sefer bizim bir şeyleri keşfetmemiz lazım. Örneğin adamlar Uncharted 3'ün başında ki bar kavgasında last of us'ın fungus virüsü ile ilgili ipucunu keşfetmişlerdi gazetede.

    Didik didik etmemiz lazım bizim de God of War'ı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Oo karlı mekana hastayım atmosfer şahane orada bol bol fotoğraf çekilir



    Kratos'un mimikleri, bakışları felan of diyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.Az kaldı az sabır

    En çok da şu aşağıdaki yerde yürümek istiyorum, karları eze eze. Bu bölümden video atacağımız zamanları iple çekiyorum.

    GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]




    şurada durup yarım saat manzara izlerim, ben bu oyunu bitirene kadar 20 gün geçer. 10 günde bitiremem gibi, sağa solu kurcalamam lazım didik didik.En ufak detayı bile kaçırmamak lazım her mekan'da gelecek diğer oyun için teori olucak çünkü

    Şu gevurlardan önce bu sefer bizim bir şeyleri keşfetmemiz lazım. Örneğin adamlar Uncharted 3'ün başında ki bar kavgasında last of us'ın fungus virüsü ile ilgili ipucunu keşfetmişlerdi gazetede.

    Didik didik etmemiz lazım bizim de God of War'ı.

    Hiç dikkatimi çekmedi, o kadar yavaş oynadığım halde gözden kaçıyoruz demek ki. :) gevurlara bak hele nelere dikkat etmişler. O zaman dağı taşı bile bakmak lazım hocam sindire sindire oynamak şart, 1 kere kesmez 3 defa oynanılır rahat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Oo karlı mekana hastayım atmosfer şahane orada bol bol fotoğraf çekilir



    Kratos'un mimikleri, bakışları felan of diyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.Az kaldı az sabır

    En çok da şu aşağıdaki yerde yürümek istiyorum, karları eze eze. Bu bölümden video atacağımız zamanları iple çekiyorum.

    GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]




    şurada durup yarım saat manzara izlerim, ben bu oyunu bitirene kadar 20 gün geçer. 10 günde bitiremem gibi, sağa solu kurcalamam lazım didik didik.En ufak detayı bile kaçırmamak lazım her mekan'da gelecek diğer oyun için teori olucak çünkü

    Şu gevurlardan önce bu sefer bizim bir şeyleri keşfetmemiz lazım. Örneğin adamlar Uncharted 3'ün başında ki bar kavgasında last of us'ın fungus virüsü ile ilgili ipucunu keşfetmişlerdi gazetede.

    Didik didik etmemiz lazım bizim de God of War'ı.

    Hiç dikkatimi çekmedi, o kadar yavaş oynadığım halde gözden kaçıyoruz demek ki. :) gevurlara bak hele nelere dikkat etmişler. O zaman dağı taşı bile bakmak lazım hocam sindire sindire oynamak şart, 1 kere kesmez 3 defa oynanılır rahat

    ilkte normal oynarım, ağır ağır geze geze. Sonra ise detayları bulmak için bosslar için bir daha oynanır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    Oo karlı mekana hastayım atmosfer şahane orada bol bol fotoğraf çekilir



    Kratos'un mimikleri, bakışları felan of diyorum görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.Az kaldı az sabır

    En çok da şu aşağıdaki yerde yürümek istiyorum, karları eze eze. Bu bölümden video atacağımız zamanları iple çekiyorum.

    GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI]




    şurada durup yarım saat manzara izlerim, ben bu oyunu bitirene kadar 20 gün geçer. 10 günde bitiremem gibi, sağa solu kurcalamam lazım didik didik.En ufak detayı bile kaçırmamak lazım her mekan'da gelecek diğer oyun için teori olucak çünkü

    Şu gevurlardan önce bu sefer bizim bir şeyleri keşfetmemiz lazım. Örneğin adamlar Uncharted 3'ün başında ki bar kavgasında last of us'ın fungus virüsü ile ilgili ipucunu keşfetmişlerdi gazetede.

    Didik didik etmemiz lazım bizim de God of War'ı.

    Hiç dikkatimi çekmedi, o kadar yavaş oynadığım halde gözden kaçıyoruz demek ki. :) gevurlara bak hele nelere dikkat etmişler. O zaman dağı taşı bile bakmak lazım hocam sindire sindire oynamak şart, 1 kere kesmez 3 defa oynanılır rahat

    ilkte normal oynarım, ağır ağır geze geze. Sonra ise detayları bulmak için bosslar için bir daha oynanır.

    %100 mü bitiriceksiniz hocam? ben bir türlü %100 bitiremiyorum, nasıl bitiriyorlar hayret ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.