Şimdi Ara

göbekten zayıflamak için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 73 kg civarıyım. vücudumda göbek dışında bi şişkinlik, yağ depolanması falan yok.

bira göbeği diye tabir ettikleri bir göbeğim var ama biradan değil sağlıksız beslenmekten. gece yiyip yatardım eskiden. son 6 aydır yapmıyorum.

diyete başladım. 80 kgdan 73'e indim fakat göbek istediğim düzeye inmedi. çok fazla spor yapan biri değildim fakat son 1 haftadır yürüyüş yapıyorum. bugün de eliptik bisiklet ve koşu bandına başladım. günde yarım saat eliptik bisiklet ve yarım saat de koşu bandında koşcam. bunun dışında yapmam gereken bir şey var mı?

mekik çekme diyenler var. günde 50 civarında mekik çekiyorum 1 haftadır. size bırakayım mı? ya da koşu, bisiklet göbek eritmez mi? var mı göbek eritmek üzerine tavsiyesi olan?

• koşmak acıktırır yürümen lazım
  • acıkma problem değil. diyetime sadık kalıyorum acıksam da. kesinlikle bozmuyorum. benim merak ettiğim koşu, yürüyüş, eliptip bisiklet, mekik gibi şeyler göbeği eritmemi sağlar mı? yani 65 kiloya düştüğümde hala bu göbek duracak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deccal?

acıkma problem değil. diyetime sadık kalıyorum acıksam da. kesinlikle bozmuyorum. benim merak ettiğim koşu, yürüyüş, eliptip bisiklet, mekik gibi şeyler göbeği eritmemi sağlar mı? yani 65 kiloya düştüğümde hala bu göbek duracak mı?

illaki sağlar. ama edindiğim bilgilerde sunu gördüm tamamen gitmesi çok zormuş.

ayrıca şınav ve barfixde çekebilirsin. hatta şuda çok iyi gelir. ip atlama kesnlikle tavsiye ederim. ip atlamayı beceremıyorsan. sanal bi ip oldgunu düşün ve aynı şekilde zıpla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 25 Nisan 2013; 11:04:09 >
  • quote:

acıkma problem değil. diyetime sadık kalıyorum acıksam da. kesinlikle bozmuyorum. benim merak ettiğim koşu, yürüyüş, eliptip bisiklet, mekik gibi şeyler göbeği eritmemi sağlar mı? yani 65 kiloya düştüğümde hala bu göbek duracak mı?

göbek eritmez onun için estetik ameliyatı olman lazım doktorlara, ama mekik vb çalışırsan kas olduğu için gerilir buda göbeğinin olmamasını sağlar, evet duracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: serverous2013

quote:

göbek eritmez onun için estetik ameliyatı olman lazım doktorlara, ama mekik vb çalışırsan kas olduğu için gerilir buda göbeğinin olmamasını sağlar, evet duracak

ne estetiği yahu :s göbek eriten yok mu dünyada. öyle şey mi olur... ne adamlar var 120 kilodan 70 kiloya düşüyor, göbekten eser kalmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serverous2013

quote:

ne estetiği yahu :s göbek eriten yok mu dünyada. öyle şey mi olur... ne adamlar var 120 kilodan 70 kiloya düşüyor, göbekten eser kalmıyor.

gobek gider dostum takma kafana yanlız tam olarak erimesi çok cok zor yag orani ile alakali ameliyat falan duyunca çok güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölgesel yağ eritmek diye bir şey yok öncelikli. Yağ yakımı üzerine koşu bandı - bisiklet yapabilirsiniz. Ekstradan karın hareketleride yapın tabikide.

Aç kalmayın , yağsız beslenin (tamamen değil , zeytinyağı kullanın).
  • aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum eliptik bisiklet dehşet faydalı oldu. daha başlayalı 1 hafta olmasına rağmen farkı hissediyorum.

1 saat koşu, 15-30 dk eliptik çalışıyorum düzenli olarak her gün. kaslarım alıştıktan sonra eliptiğin zamanını arttırıp koşununkini kısaltıcam.
  • kardiyo ve bol protein alımı

yıl 2013 olmuş hala mı bölgesel kilo vermeye calışma
  • Biyoloji derslerinden hatırladığım kadarıyla uzun süre kalmış yağ dokularının sıkı olmasından dolayı araya kan gidemiyor ve yağlar yakılamıyor. Ancak bunun bir çözümü sauna yöntemi. Bir poşeti al, göbeğinin yağları yakmasını istediğin yere bağla ve günde 2 saat yürü, kısa zamanda erir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.