Şimdi Ara

Kolay-hızlı kilo almak için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlıklı-sağlıksız hiç önemli değil.Böyle 1 ayda 10-15 kilo almak için ne yapılabilir?Koca karı ilacı,kanserojen ilaç hepsi olur

Boy:1.83
    kilo:55

• kahvaltıda waffle yap nutella al bandıra bandıra ye kahvaltıda 1 kavanoz nutellayı bitir öğlene kadar cips kola falan öğlen kola pilav falan akşama kadar cips kola çikolata falan akşam kola patates kızartması falan yemekten sonra yine waffle yap nutellaya bandıra bandıra ye televizyonda gördüğüm tüm obezler böyle beslendiklerini söylüyorlar sen bu yöntemle kilo almassan gel yüzüme tükür
  • Aldıgın Kilolar Kalıcı Olmaz Bu Yöntemlerle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

kahvaltıda waffle yap nutella al bandıra bandıra ye kahvaltıda 1 kavanoz nutellayı bitir öğlene kadar cips kola falan öğlen kola pilav falan akşama kadar cips kola çikolata falan akşam kola patates kızartması falan yemekten sonra yine waffle yap nutellaya bandıra bandıra ye televizyonda gördüğüm tüm obezler böyle beslendiklerini söylüyorlar sen bu yöntemle kilo almassan gel yüzüme tükür

İyi hoşta bunların onda birini yiyemem..Sabah kahvaltı:yok,Öğle yemeği:Tost,Döner,Akşam yemeği ne varsa 1 tabak 1-2 dilim ekmek
    Halsizlik yapıyo diye Praktene ara verniştim geri başladım..

• sınırsız yeme şansı olan insanların nasıl kilo alırım demelerini garipsiyorum ben. ha tadına vara vara değil çok hızlı alacağım diyorsan internette bak en fazla kalori nelerde var. her şeyi mayonezli yersen sanırım hızlıca kilo alırsın. benim bildiğim mayonezsiz hamburger mayonezlinin yarısı kadar bile kaloriye sahip değil. her şeyin başı mayonez yani. kilo vermek isteyenlere de bir öneri: mayonez yemeyin.
  • Gece yatmadan önce un kurabiyesi ye.
  • boy ve kilomuz ayni hocam anliyorum seni ama kilo nasil alinir bulamadim cokta yemek yiyorum ama yok alamiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • osbiri bırak, düzenli uyku saatlerini ayarla, belirli saatlerde yemek ye. biyolojik olarak saatini düzene koymassan hayatta alamassın. sigara içiyosan içme. bide önüne ne kdar yemek konduysa bırakma hepsini yemeye çalış. gersisi kendiliğinden gelicek.
  • beyler kurt var mı
  • Mayonez işini denicem...
    @Manyetizma
    Prakten şurup iştah açıyo ama inanılmaz bi yorgunluk veriyo..İş\Okul sorun olmazsa işe yarar..
  • öncelikle kendinle barışık olmayı dene ben bunca zaman zayıf olmak kötüdür diye düşündüm ama sonra bir öneminin olmadığını böyle mutlu olduğumu farkettim
  • 16 yaş

1.70 boy
    45 kilo falandım. body'e gidiyordum düzgün beslenmiyordum, düzgün beslendim düzgün antrenman yapmadım ara verdim falan. son 1 ay iyi beslenme - düzgün çalışmayla 47yi aştım 48 olmama da az kaldı.

yalnız ben bu halimle şunu yiyorum ancak aldım ve vücut biraz şekillendi ( bacaklar baya ince çalışmıyorum ona seneye çalışıcam yazı bi atlatalım )

sabah 4 beyaz 2 sarı kibrit kutusu kadar peynirden omlet. ( beyazını bugün itibariyle 5e çıkardım)
    öğlen okulda, tavuk döner nugget veya kumru vs.
    okul çıkışı bodyden sonra genelde dışarda yemek istersem bi tam tost alırım yanında ayran.
    evde de makarnaya ağırlık veririm, ve her gün süt.

arkadaşlar demeyin şimdi ya abi naptın sen nasıl kilo alamıyosun falan, yapı meselesi bu gerçekten siz nasıl veremiyorsanız biz de alamıyoruz. zayıflık ayrı bi sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

osbiri bırak, düzenli uyku saatlerini ayarla, belirli saatlerde yemek ye. biyolojik olarak saatini düzene koymassan hayatta alamassın. sigara içiyosan içme. bide önüne ne kdar yemek konduysa bırakma hepsini yemeye çalış. gersisi kendiliğinden gelicek.

Uyku saatleri,yemek saatleri düzenli,sigaranın tadını bilmem,yemek ve diğeri büyük sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Sağlıklı-sağlıksız hiç önemli değil.Böyle 1 ayda 10-15 kilo almak için ne yapılabilir?Koca karı ilacı,kanserojen ilaç hepsi olur

Boy:1.83
    kilo:55

Kilo almanın ilk yolu akşam saat 21:00 dan sonra yemek yemektir.Kaymaklı ekmek kadayıfı ye, arkasından maraş dondurmasının üstüne fındık ezmesi koy,halâ şeker komasına girmediysen üstüne içebildiğin kadar Le cola iç. Hergün bir kilo alırsın.

• Hiç dedikleriyle alakası yok. Düzgün beslenmeymiş, düzenli uykuymuş, sigaraymış hikaye. Sigaradan öncede sonrada hiçbirşey değişmedi, düzenli 3-4 ay geçirdim beslenmesiyle, uykusuyla yine kilo falan almadım. Geçen yaz ne kadar düzensizlik varsa bendeydi yine bişe değişmedi bu bence yapı meselesi. Yazın body e gitmeyi düşünüyorum, orada kas olarak kilo almak bence daha mantıklı.
  • beyler kurt varsa hayatta alamazsınız bırakın yorum yapanı sizin halinizden ben anlarım
    boy:185cm
    kilo:50
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekao

beyler kurt varsa hayatta alamazsınız bırakın yorum yapanı sizin halinizden ben anlarım

Kurt yok 10 kez doktora gittim her türlü kan testi-tahlil yaptırdım sonuç 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Orijinalden alıntı: nekao

beyler kurt varsa hayatta alamazsınız bırakın yorum yapanı sizin halinizden ben anlarım

Kurt yok 10 kez doktora gittim her türlü kan testi-tahlil yaptırdım sonuç 0.

o zaman tiroid bezin çok çalışıyo hormonal yani
  • boy 192
    Kılo 75
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

16 yaş

1.70 boy
    45 kilo falandım. body'e gidiyordum düzgün beslenmiyordum, düzgün beslendim düzgün antrenman yapmadım ara verdim falan. son 1 ay iyi beslenme - düzgün çalışmayla 47yi aştım 48 olmama da az kaldı.

yalnız ben bu halimle şunu yiyorum ancak aldım ve vücut biraz şekillendi ( bacaklar baya ince çalışmıyorum ona seneye çalışıcam yazı bi atlatalım )

sabah 4 beyaz 2 sarı kibrit kutusu kadar peynirden omlet. ( beyazını bugün itibariyle 5e çıkardım)
    öğlen okulda, tavuk döner nugget veya kumru vs.
    okul çıkışı bodyden sonra genelde dışarda yemek istersem bi tam tost alırım yanında ayran.
    evde de makarnaya ağırlık veririm, ve her gün süt.

arkadaşlar demeyin şimdi ya abi naptın sen nasıl kilo alamıyosun falan, yapı meselesi bu gerçekten siz nasıl veremiyorsanız biz de alamıyoruz. zayıflık ayrı bi sorun.

uğraştık yazdık ipleyen yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.