Şimdi Ara

Powerplus L'Carnitine DOLANDIRICILIĞI SAKIN BULAŞMAYIN-İÇERİ GELİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar,uzun zamandır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum,gaza geldim ve bu Powerplus L'Carnitine inden aldım.Arkadaşımda bana özendi ona da sipariş verdim.
    Şimdi olanlara bakın,ve lütfen dikkatli okuyun;

Kendime sipariş ettiğim ilaç sorunsuz geldi.Arkadaşım için sipariş verdiğim ilacın gönderileceği adresi üst kata kuzenimin adına istedim,çünki arkadaşım evdekiler öğrenirse bunun bir utanç kaynağı olacağını düşünüyordu.

Her neyse ben kendi ilacımı aldım,kuzenimin adına 2 kutuluk bir sipariş daha verdim.O gün şehir dışına çıkmam gerekti kuzenimi aradım kargo geldimi? diye sordum "evet abi geldi,hiç poşetini açmadan raf da duruyor" dedi.Ertesi gün eve geri döndüm,sabah saat 10 gibi bir baktım bir postacı elinde sipariş ettiğim ilaç,kuzenim de yanımda dedim bune? "abi vallahi ben aldım ilacı yukarda duruyor " dedi hemen gittim baktım o ilaca 4 TANE UFAK CAM ŞİŞESİNE ZEHİR GİBİ BİŞEY KOYMUŞLAR. Aras kargo poşetinin içinde,poşetin üstünde gönderici yerinde çakma bir firma adı çakma bir telefon numarası,alıcı yerinde ise benim tüm bilgilerim.

Sözün özü bu adi insanlar sizin bilgilerinizi başkalarıyla paylaşıp,önceden bir dolandırma evresine giriyorlar "yerse tabi" şayet o gün orada ben olacaktım o verdiği çöpü o kargo görevlisin müsait bir yerine tıkardım,ensesinden tutup direk şirket hakkında şlikayette bulunurdum ama çok geç kalmıştım,kuzenim bilmeden dolandırılmış...LÜTFEN ÇOK DİKKAT EDİN BÖYLE ADİ KURUMLARA!..

GELELİM KENDİ SİPARİŞ ETTİĞİM Powerplus L'Carnitine NE...

İlacı aldım aldığım sabah dan itibaren kullanmaya başladım,sabah öğle akşam öğünlerinden 45 dk önce az az yiyerek,onların söylediğine bakılırsa böyle yaparsam anında kilo vericekmişim...

Fakat bir kaç gün sonra basenlerimde şişmeler ve şu zamana kadar kilolu olmama rağmen hiç olmayan göbeğim çıkmaya başladı,faturanın üstünde 1 hafta içinde koşulsuz şartsız iade hakkına sahip olduğum yazıyordu,bende bu hakkımı kullanayım dedim ve çağrı merkezini aradım.

NE YAPTILAR BİLİYORMUSUNUZ?

Şu gün sizi arayacağız,aramıyorlar tekrar ben arıyorum "Kaydınız oluşturuldu beyfendi şu gün sizi arayacaklar" yine aramadılar ben aradım,öyle öyle iade süresini geçirdiler sonra neden aramadınız iade etmek istiyorum dediğimde de beyfendi iade süreniz geçmiş iade alamam dediler.Deliye döndüm ama ben öyle akılsız bir insan değilim...

Gün be gün kayıt tuttum,en son yaptığım telefon görüşmesini kayıt altına aldım.En son Eylül ayının 4. günü telefon görüşmesi yaptım. Gürcistandaydım burda tüketici hakları mahkemesine zamanım olmadı ama onada gideceğim.Günbegün neler olduğunu buraya yazacağım not tuttuğum kağıt evde duruyor şu anda,ilaçlara da devam etmedim hiç bir işe yaramadıkları için.

KISACA SİZ SİZ OLUN SAKIN AMA SAKIN BU TÜR İŞLERE BULAŞMAYIN BENİ 220TL ZARARA SOKTULAR,ARKADAŞIMA REZİLLİKDE CABASI YAPTIKLARI ADİLİK KALİTESİZLİK BİR YANA... Adam akıllı diyetinizi ve sporunuzu yapın sağlıklı yaşayın sakın bu tür şeylere bulaşmayın hele de Powerplus L'Carnitin ne ...

Çağrı merkezlerinin telefon numarası şuydu : (0216) 600 20 13
    Metin ilaç pazarlama şirketine bağlı
    http://www.powerpluslcarnitine.co/ bu siteden sipariş vermiştim.

• Geçmiş olsun
  • L carnitinle falan ne işiniz var kardeşim.Hepsi pazarlama beslenmenize dikkat edin spor yapın yeter.L carnitine ve yeşil çay kullanmış biri olarak yeşil çayın zayıflamaya etkisi carnitinden fersah fersah önde.
  • Takviye ürünlere ilaç demek pek sağlıklı gelmiyor. Bu konuda bilgisiz olduğun o siteden alışveriş yapmandan belli. Adamların sitesi gelin sizi kandıralım diye bağırıyor.

Neyse geçmiş olsun umarım bu yaptıklarını onlara ödetirsin ve daha fazla kişi madur olmaz.

Ama lcarnitine nin bi espirisi olmadıgını forumda bas bas bağırdı arkadaşlar.
  • Weider,multipower,hardline gibi markalar varken neden powerplus gibi adi sani duyulmamis bir sirketi sectiniz burayida ben anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteyi facebook üzerindeki reklamda görmüştüm. Görür görmez iyi kandırıyolar milleti deyip küfür ettim ve kapadım sayfayı. Biraz da bilinçli olmak lazım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Geçmiş olsun

Allah Razı Olsun Eyvallah...

quote:

Orijinalden alıntı: groll

L carnitinle falan ne işiniz var kardeşim.Hepsi pazarlama beslenmenize dikkat edin spor yapın yeter.L carnitine ve yeşil çay kullanmış biri olarak yeşil çayın zayıflamaya etkisi carnitinden fersah fersah önde.

Sorma hocam,gaza geldik kandık ya,kimse hele de PowerPlus dan hiç birşey almasın.

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Takviye ürünlere ilaç demek pek sağlıklı gelmiyor. Bu konuda bilgisiz olduğun o siteden alışveriş yapmandan belli. Adamların sitesi gelin sizi kandıralım diye bağırıyor.

Neyse geçmiş olsun umarım bu yaptıklarını onlara ödetirsin ve daha fazla kişi madur olmaz.

Ama lcarnitine nin bi espirisi olmadıgını forumda bas bas bağırdı arkadaşlar.

Hiç okumadıkki valla ya,sözde Facebok dna yorum yapmışlar iyi iyi diye, iyi olan sadece kazığı başka bişey değil...

quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Weider,multipower,hardline gibi markalar varken neden powerplus gibi adi sani duyulmamis bir sirketi sectiniz burayida ben anlamadim

Facebook reklamları hocam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Powerplus L-Carnitine meşhur Metin İlaç firmasına ait, VUR KAÇ taktiği ile yönetilen ve her 3-4 ayda bir yenisi çıkan ürün sayfasıdır.
    Ne yazık ki bu markalar ve ürünler yüzünden normalde gerçekten etkili ve işe yarayan ürünlerin önü kesiliyor.

Bir arkadaşın belirttiği gibi Multipower, Weider ya Hardline'ın ürünleri gerçekten başarılı.

Hala takviye ile forma girmek gibi bir niyetin varsa aşağıda belirttiğim ürünleri incelemeni öneririm:

http://www.supplementler.com/urun/multipower-l-carnitine-liquid-forte-1800-mg-20-ampul-679
    http://www.supplementler.com/urun/weider-l-carnitine-liquid-1800-mg-20-ampul-699
    http://www.supplementler.com/urun/hardline-l-karnitin-sivi-1000-ml-1-adet-hediye-carnifit-348

Saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Devoboi

Powerplus L-Carnitine meşhur Metin İlaç firmasına ait, VUR KAÇ taktiği ile yönetilen ve her 3-4 ayda bir yenisi çıkan ürün sayfasıdır.
    Ne yazık ki bu markalar ve ürünler yüzünden normalde gerçekten etkili ve işe yarayan ürünlerin önü kesiliyor.

Bir arkadaşın belirttiği gibi Multipower, Weider ya Hardline'ın ürünleri gerçekten başarılı.

Hala takviye ile forma girmek gibi bir niyetin varsa aşağıda belirttiğim ürünleri incelemeni öneririm:

http://www.supplementler.com/urun/multipower-l-carnitine-liquid-forte-1800-mg-20-ampul-679
    http://www.supplementler.com/urun/weider-l-carnitine-liquid-1800-mg-20-ampul-699
    http://www.supplementler.com/urun/hardline-l-karnitin-sivi-1000-ml-1-adet-hediye-carnifit-348

Saygılar,

Yok hocam kalsın,ben aldım alıcağımı malesef...

• quote:

Powerplus L-Carnitine meşhur Metin İlaç firmasına ait, VUR KAÇ taktiği ile yönetilen ve her 3-4 ayda bir yenisi çıkan ürün sayfasıdır.

Saygılar,

L Carnitine'in verdiği enerji dışında bir işe yaradığı yok o enerjiyede 1 haftada alışıyorsunuz zaten. Yeşil çay için daha iyi yada çok istiyorsanız termojenik yağ yakıcı alın.

• Sitede direk ben dolandırıcıyım diye bağırmış be. Keşke araştırsaydın almadan önce
  • Aslında bu cümle ile biraz kendi yanlışını ortaya çıkarttın :) sebebi ise karnitin'in ortaya enerji çıkartabilmesi için bir şeyleri yakmasıdır. Yakabildiği en önemli şeyde yağdır. Aslında karnitin yağı yakıp enerjiye çevirir diye lanse edilir, kısmen doğrudur ama orada gelen enerji öyle insanı coşturacak bir enerji değildir. Karnitin kullanmış biri olarak işe yaradığını söyleyebilirim ama her zaman olduğu gibi yemek ve spora önem vermek şart.
  • quote:

Aslında bu cümle ile biraz kendi yanlışını ortaya çıkarttın :) sebebi ise karnitin'in ortaya enerji çıkartabilmesi için bir şeyleri yakmasıdır. Yakabildiği en önemli şeyde yağdır. Aslında karnitin yağı yakıp enerjiye çevirir diye lanse edilir, kısmen doğrudur ama orada gelen enerji öyle insanı coşturacak bir enerji değildir. Karnitin kullanmış biri olarak işe yaradığını söyleyebilirim ama her zaman olduğu gibi yemek ve spora önem vermek şart.

Carnitine'in verdiği enerjiyi kafein ve taurin de veriyor. Zaten çoğu carnitine de bu dediklerim içeriğinde mevcut. Bende kullandım diyet ve sporla birlikte ki benim kadar önem veren disiplinle yapan yoktur. İşe yaramıyor, zaten vücut fazlasını kullanmıyor yapılan araştırmalar var. Yeşil çay için, kahve için daha çok işe yarar.

• şu yazılanlardan bir şey anlayan var mı;

"Her neyse ben kendi ilacımı aldım,kuzenimin adına 2 kutuluk bir sipariş daha verdim.O gün şehir dışına çıkmam gerekti kuzenimi aradım kargo geldimi? diye sordum "evet abi geldi,hiç poşetini açmadan raf da duruyor" dedi.Ertesi gün eve geri döndüm,sabah saat 10 gibi bir baktım bir postacı elinde sipariş ettiğim ilaç,kuzenim de yanımda dedim bune? "abi vallahi ben aldım ilacı yukarda duruyor " dedi hemen gittim baktım o ilaca 4 TANE UFAK CAM ŞİŞESİNE ZEHİR GİBİ BİŞEY KOYMUŞLAR. Aras kargo poşetinin içinde,poşetin üstünde gönderici yerinde çakma bir firma adı çakma bir telefon numarası,alıcı yerinde ise benim tüm bilgilerim.

Sözün özü bu adi insanlar sizin bilgilerinizi başkalarıyla paylaşıp,önceden bir dolandırma evresine giriyorlar "yerse tabi" şayet o gün orada ben olacaktım o verdiği çöpü o kargo görevlisin müsait bir yerine tıkardım,ensesinden tutup direk şirket hakkında şlikayette bulunurdum ama çok geç kalmıştım,kuzenim bilmeden dolandırılmış...LÜTFEN ÇOK DİKKAT EDİN BÖYLE ADİ KURUMLARA!.."

• Kendimden biliyorum l-carnitini 2 ay kullandım verdiğim kilo ile,1 sene sonra aynı dönemde aynı programla l carnitinsiz verdiğim kilo arasında hiçbir fark yok.Hergün düzenli yeşil çay(şekersiz-poşet değil) içmeye başladğımdan beri yağ alımım ciddi yavaşladı.Kesinlikle hergün 1-2 bardak yeşil çay için faydasını göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

şu yazılanlardan bir şey anlayan var mı;

"Her neyse ben kendi ilacımı aldım,kuzenimin adına 2 kutuluk bir sipariş daha verdim.O gün şehir dışına çıkmam gerekti kuzenimi aradım kargo geldimi? diye sordum "evet abi geldi,hiç poşetini açmadan raf da duruyor" dedi.Ertesi gün eve geri döndüm,sabah saat 10 gibi bir baktım bir postacı elinde sipariş ettiğim ilaç,kuzenim de yanımda dedim bune? "abi vallahi ben aldım ilacı yukarda duruyor " dedi hemen gittim baktım o ilaca 4 TANE UFAK CAM ŞİŞESİNE ZEHİR GİBİ BİŞEY KOYMUŞLAR. Aras kargo poşetinin içinde,poşetin üstünde gönderici yerinde çakma bir firma adı çakma bir telefon numarası,alıcı yerinde ise benim tüm bilgilerim.

Sözün özü bu adi insanlar sizin bilgilerinizi başkalarıyla paylaşıp,önceden bir dolandırma evresine giriyorlar "yerse tabi" şayet o gün orada ben olacaktım o verdiği çöpü o kargo görevlisin müsait bir yerine tıkardım,ensesinden tutup direk şirket hakkında şlikayette bulunurdum ama çok geç kalmıştım,kuzenim bilmeden dolandırılmış...LÜTFEN ÇOK DİKKAT EDİN BÖYLE ADİ KURUMLARA!.."

Aynı firma ile alakali baska bir olay,yani bu adilere ilac gonderin diye verdigim adresi gidip baskasina veriyorlar.Onlarda daha siparis ettigim kargo elime gelmeden bana baska bisey getiriyorlar(siparis ettigim ilacin geldigini soyluyorlar fakat siparis ettigim ilacla yakindan uzakdan alakasi yok!) Ondan sonra bu sahte ilaci aldikdan sonra gercek kargoyu gonderiyorlar. Yani bilgilerinizi kendileri gibi dolandiricilarla paylasiyorlar kisaca ozet bu ,kuzenimde bu tezgahi yemis ilacin nasil bisey oldugunu bilmedigi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

bende ürün aldım ve artık bu firmaya ulaşamıyorum. Bütün siteleri kapalı. Fakat sadece bir adres var.
    metinilac.tumblr.com

telefonunu bilen varmı?
  • geçmiş olsun.bende lcarnitin kullandım ve yağ yakma ile ilgili kesin bi durumu yok.bünyeye göre değişiyor oaly.gün içinde hareketli olmamız yeterli.akşama kadar maabaşı işte tabiki yağ veremiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.