Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.418
Cevap
86
Favori
171.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Web sitesi üzerinden başvuru yaptım. 3 martta TT taahhüt bitiyor. Hızlandırabilirseniz çok sevinirim. Durduk yere hayvan gibi para ödemeyelim tt'e

• S.A.

bir yakınımın telekomdan 50mbitlik taahüt bitmiş 700tl fatura gelecek taahhütü yenileyin denmiş.. Online işlemlerden de taahüt bitimini görmüş ocakta bitmiş.

Bu firmaya geçiş hızlı oluyormu. Gibirde whatsapp dan hızlı geçiş oluyordu evrak larıda arkasından gönderiyorduk..

Yada e-devlet den hızlı geçiş mümkünmü?

• SmilingArtichoke S kullanıcısına yanıt

1) Evet devrediliyor; aynı cihazları kullanmaya devam ediliyor.

2)Olmayacak.

3)Gigaspeed'e.

4)Faturada yazıyor.

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

E-devlet'ten şu an geçiş yok; evrakları mailden atıyorsunuz.

• Hizmet taşımada kurulum, aktivasyon gibi ücret yada herhangi bir ücret olayı varmı?

Geçiş ücretsiz; pm den Gigaspeed'e yazarsanız merak ettiğiniz konular hakkında daha net cevaplar alabilirsiniz.

Merhaba,

Geçişlerde herhangi bir ücret bulunmamaktadır. İnternet sitemizdeki formları doldurarak veya 0850 860 00 06 numaralı iletişim merkezimize kayıt bırakarak, sizi aramamızı sağlayabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Bugün itibariyle gigaspeede geçiş yaptık,

100Mbps üstü engelli tarifeler açılacak mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibari ile geçiş tamamlandı 200mhps fiber ama ping biraz yüksek gibi geldi bana 100 kullanırken 5 geçmiyordu

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

• Superonline fiber kullanıyorum beni deli ettiler acayip sorunlar yaşıyorum. İptal edip farklı bir servise geçeceğim. Gigaspeed Kullananlar bilgi verebilir misiniz acaba? Nasıl memnunmusunuz..

• hontey H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aboneliğiniz için teşekkür ederiz. Şu anda bu doğrultuda bir çalışamamız bulunmamaktadır. Eğer böyle bir çalışma gerçekleşirse internet sitemiz, forumlar ve diğer araçlar üzerinden bilgilendirmelerini sağlayacağız.

Saygılarımızla
  • Şu ana kadar kullanan arkadaşların yorumu nedir? Mevcut ISS firması beni dolandırmaya çalıştığı için şikayet ettim hatlarımdan bir tanesini bu firmaya taşımayı düşünüyorum. Yorumlarınız ve özellikle müşteri hizmetleri önemli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt
    @BlackTower_35 Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok uzun süre netspeed kullandım fiyat çok arttığı için geçiş yaptım gigaspeed.
    Bağlantım daire içine kadar fiber netspeed te ne alıyorsam aynısı hatta daha iyi hız ve ping alıyorum
    Geçiş süreci çok hızlı oldu müşteri hizmetlerine bağlanmak sorun değil bazı ufak tefek acemilikler var çok önemli değil.
    Bir sefer kopma oldu oda bir süre sonra geldi altyapıyla ilgiliydi sanırım.
    Ben tavsiye ederim türk telekom altyapısını kullanıyor zaten alt yapınızda sorun yoksa iyi fiyata aynı hizmeti alırsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kara duman kullanıcısına yanıt

hocam VPN kullanımlarında sorun yaşanıyor mu tecrübeniz oldu mu?

• Broon kullanıcısına yanıt
    VPN ile işim yok ama sizin için opera mobil tarayıcının dahili vpn açtım her yere girdi sorunsuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kara duman kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bazı firmaların engellediğine dair bir yorum okumuştum. Sitede de aksi bir ibare göremedim ama yine de teyit etmek istedim hocam.

• 2 haftadır kullanıyorum türnette fifa da 52ms alırken şuan gigaspeed de 68 ms alıyorum internet hızında bi problem yok ama ping kötü malesef başka internete geçmeyi düşünüyorum.

• FIRTINA_07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Dilerseniz konuyla ilgili kayıt oluşturup, sizi aramamızı sağlayabilirsiniz. Gigaspeed'ten ayrılmak, aboneliğinizi başlatmak kadar kolay. Sorununuzun çözümü ve memnuniyetiniz için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Engelli kartım fotokopisi olur mu ..Sağlık raporumu göndermek gerekiyor.Birde .Ödemeyi evrakları gönderirken mi yapacağım..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.