< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (17. sayfa)

-
-
Eski firmanız geçişe onay vermediyse ondan olabilir; araya haftasonu da girince uzama olabilir.
-
3 ayi geçtim. Onay vermemesi için ne sebep olabilir ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firma uzatabiliyor; fatura otomatik ödemede ise iptal edin, bir arkadaş da bundan dolayı onay geçikmişti.
Bazen de dosya uzantısından dolayı sistem de gözükmedi diyebiliyorlar. Firmaya sorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok ön ödemeli zaten önceki operatör netgsm. Yeni fatura kestiler acaba ondan mıdır. Neyse güç bela ulastim netgsm e bana dönüş yapılacakmış Red sebebi hakkında. Bekliyorum bakalım
Olabilir; son faturayı ödedikten sonra geçişi onaylarlar.
-
Aklima o da geliyor Ama o zamanda kullanmadığım günlerin parasını geri vermezlerse. Zaten zor ulaşılıyor firmaya.
Aklıma o da geliyor. Ama kullanmadığım günlerin ücretini iade ederler mi acep.
Etmezlerse etmesinler hocam; cana geleceğine mala gelsin. İnsana paradan çok huzur lazım.
İnşallah ederler; etmezlerse Show Tv'ye yaz.
-
Fixnet ten geçiş yaptım, fixnet bizde aboneliğiniz görünmüyor onayı verdik diyor, gigaspeed onay bekliyoruz diyor. Kaldık internetsiz
Edit Geçiş tamamlanıp bağlantı sağlandı. İlk testler olumlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 6 Mart 2024; 19:29:17 >
Fixnet'te ki hizmet numaranı şuraya yazıp kontrol eder misin?
https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3521/84271-84274/13-14/0
-
Evrakları gönderdim. Odemeyide yaptım. 11 marta Superonline taahhüt bitiyor taşınmasını bekliyorum.
Merhaba,
Aboneliğiniz için teşekkür ederiz. Karşı firmanın onayına göre süreçleriniz uzayabilmektedir. En kısa sürede geçişinizi tamamlayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Saygılarımızla -
-
Arkadaş, herkes jet hızıyla geçiyor biz cattik netgsm firmasına 1 haftadır onay vermelerini bekliyoruz.. gigaspeed firmasında sıkıntı yok. Onlar istiyor karşı firma eften püften sebeplerle reddediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 7 Mart 2024; 19:48:59 >
valla boş port yok deyip iptal ettiler taşınmayı.
hiçbirşey anlamadım. evde zaten superonline kullanıyorum. ödemeyide yaptık oldumu şimdi. ?????
-
Superonline dan gigaspeede geçmeniz mümkün değil zaten diye biliyorum. Sadece türk telekom altyapısında kullanıyorsanız geçiş işlemi sağlanabiliyor. Yeni başvuru yapmanız lazım bu durumda da port yoksa olmaz. Dedikleri doğru olabilir.
-
Pazartesi onay verdim hala taşınmasını bekliyorum. IK'nın bu işleri uzattığını telefonda söylemişlerdi, bu sürecin hızlı geçmesi için öneri var mı?
-
Şimdi ben süperonline dan gigaspeede geçeceğim fakat aradığımda telefondaki arkadaş apartmandaki fiber kutusundan daireye kabloyu benim çekmem gerektiğini belirtti. Normalde Türk telekom kendisi çekmiyor muydu şimdi değişti mi?
Geçiş derken, yeni abonelik mi?
Telekom da çekebiliyor; ya da kablo bırakıyorlar elektrikçiye siz çektiriyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X