Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.411
Cevap
86
Favori
170.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1 martta mail attım 2 martta onay verdim ama halen Geçiş olmadı. Ne Netgsm den iptal mesajı geldi ne de gigaspeed ten abonelik. Bu kadar uzun sürmesi normal mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski firmanız geçişe onay vermediyse ondan olabilir; araya haftasonu da girince uzama olabilir.

• 3 ayi geçtim. Onay vermemesi için ne sebep olabilir ki.

• volkanadana V kullanıcısına yanıt

Firma uzatabiliyor; fatura otomatik ödemede ise iptal edin, bir arkadaş da bundan dolayı onay geçikmişti.

Bazen de dosya uzantısından dolayı sistem de gözükmedi diyebiliyorlar. Firmaya sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ön ödemeli zaten önceki operatör netgsm. Yeni fatura kestiler acaba ondan mıdır. Neyse güç bela ulastim netgsm e bana dönüş yapılacakmış Red sebebi hakkında. Bekliyorum bakalım

• Olabilir; son faturayı ödedikten sonra geçişi onaylarlar.

• Aklima o da geliyor Ama o zamanda kullanmadığım günlerin parasını geri vermezlerse. Zaten zor ulaşılıyor firmaya.

• Aklıma o da geliyor. Ama kullanmadığım günlerin ücretini iade ederler mi acep.

• Etmezlerse etmesinler hocam; cana geleceğine mala gelsin. İnsana paradan çok huzur lazım.GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

İnşallah ederler; etmezlerse Show Tv'ye yaz.GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ 

• Fixnet ten geçiş yaptım, fixnet bizde aboneliğiniz görünmüyor onayı verdik diyor, gigaspeed onay bekliyoruz diyor. Kaldık internetsiz
    Edit Geçiş tamamlanıp bağlantı sağlandı. İlk testler olumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 6 Mart 2024; 19:29:17 >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Fixnet'te ki hizmet numaranı şuraya yazıp kontrol eder misin?

https://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3521/84271-84274/13-14/0

• Evrakları gönderdim. Odemeyide yaptım. 11 marta Superonline taahhüt bitiyor taşınmasını bekliyorum.

• vedatdalkali V kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aboneliğiniz için teşekkür ederiz. Karşı firmanın onayına göre süreçleriniz uzayabilmektedir. En kısa sürede geçişinizi tamamlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Ben geçtim çok hızlı oldu.. memnunum. Teşekkürler..

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ

• Arkadaş, herkes jet hızıyla geçiyor biz cattik netgsm firmasına 1 haftadır onay vermelerini bekliyoruz.. gigaspeed firmasında sıkıntı yok. Onlar istiyor karşı firma eften püften sebeplerle reddediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 7 Mart 2024; 19:48:59 >
  • gigaspeed kullanıcısına yanıt

valla boş port yok deyip iptal ettiler taşınmayı.

hiçbirşey anlamadım. evde zaten superonline kullanıyorum. ödemeyide yaptık oldumu şimdi. ?????

• vedatdalkali V kullanıcısına yanıt

Superonline dan gigaspeede geçmeniz mümkün değil zaten diye biliyorum. Sadece türk telekom altyapısında kullanıyorsanız geçiş işlemi sağlanabiliyor. Yeni başvuru yapmanız lazım bu durumda da port yoksa olmaz. Dedikleri doğru olabilir.

• Pazartesi onay verdim hala taşınmasını bekliyorum. IK'nın bu işleri uzattığını telefonda söylemişlerdi, bu sürecin hızlı geçmesi için öneri var mı?

• Şimdi ben süperonline dan gigaspeede geçeceğim fakat aradığımda telefondaki arkadaş apartmandaki fiber kutusundan daireye kabloyu benim çekmem gerektiğini belirtti. Normalde Türk telekom kendisi çekmiyor muydu şimdi değişti mi?

• zibartan kullanıcısına yanıt

Geçiş derken, yeni abonelik mi?

Telekom da çekebiliyor; ya da kablo bırakıyorlar elektrikçiye siz çektiriyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.