Evet süperonline altyapılı millenicom kullanıyorum. Onu sonlandırıp, telekom fiber altyapılı gigaspeede geçeceğim. Fakat ben fiber için gerekli kabloyu daireye nasıl çekeceğim, normalde süperonline kendisi çekti. Türk telekom da kendi kutusundan çekmesi gerekmiyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (18. sayfa)

-
-
6 gün netgsm in ayak diremesinden ve ugrasmalarim sonucunda bugün nihayet gecisim sağlandı. Adamlar göndermemek için kırk takla attılar. Kaç defa aradım onay verin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 8 Mart 2024; 12:50:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IK telefonları bile açmıyor hocam
-
Size kolay gelsin hakikaten uğraşmak zor ben yaşadım biliyorum
teşekkür ederim hocam, üç hat taşıyacağım onun içinde ekstradan zora koşabilirler. Bir tane de resmi tarzda mail attım, bakalım konu nerede patlayacak.
-
Değişiyor; forumda da bazı arkadaşlar yazmıştı, kablo bırakıyorlarmış. Bazısında eve kadar çekiyorlarmış.
-
Pana net olan ikinci aboneligimi bu sabah 11:00 de gigaspeed icin tasima talebinde bulundum ve pana net destekten de tasima yapacağımı sorun yaşamamı kolaylık göstermelerini rica ettim ve 15 dk İçinde geçişime onay verdiler saat 12:00 da gigaspeed aradi sozlu onayimin ardindan kullanici adimi ve sifremi yolladi hat aktif 1.5 saat gibi kisa surede sorunsuz sekilde islem bitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 8 Mart 2024; 13:56:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Kurulum talep ederseniz, 500TL kurulum ücreti mevcuttur. 12 ay kalma sözünüze aylık 30TL olarak tarafınıza toplamda 360TL yansıtılacaktır. Yeni abonelik olduğu için, kurulum gereksinimi duyulmaktadır. Dilerseniz bu şekilde aboneliğinizi başlatabilirsiniz.
Saygılarımızla -
Merhaba sabit ip ücretiniz nedir ? İstanbulda kaç tane pop noktanız var ? Edevlet üzerinden abonelik yada transfer işlemi gelecek mi ? Teşekkürler
39.90- İstanbul'da yok- Gelecek, çalışmalar devam ediyor ama bitmiyor.
-
Tüh şu anda netinternet kullanıyorum pop yok.Denizli üzeri gözüküyor ping yüksek.Demek ki fixnet geçeceğim.
Netinternet 200/30 329 TL modem dahil değil
Ben de netgsm ile problem yaşadım, onay vermiyorlardi sudan sebeplerle, mail attım aradım sonunda inattan vaz geçtiler onay verdiler. Bu arada gigaspeed firmasi her aşamada yardımcı oldu, ulaşmakta hiç sıkıntı yaşamadım. Forumda bulunan firma yetkilisi ise özel ilgilendi . Bu süreçte hep yanımda oldu. Teşekkür ediyorum. 2 gündür kullanıyorum şu anlık sıkıntı yaşamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 9 Mart 2024; 17:28:24 >
Hayırlı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
Bu arada firma yetkilisine sormak istiyorum.
Faturanızı hangi kanallar ile odeyebiliyoruz . Bankalarla anlaşmanız var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanadana -- 9 Mart 2024; 17:41:42 >
Hayırlı olsun 2-3 aydır kullanıyorum gayet başarılılar hız ve ping konusunda hiç sorun yaşamadım, hattım fiber
geçmişte benim de sorularım olmuştu firma yetkilisi çözüm odaklı yardımcı oluyor
bu kalite ve ekonomikliğin devamını sürmesini temenni ediyorum
-
Aynen. Ben de fiber kullanıyorum. Normal.kullanici için fark etmiyor hangi firma olduğu. Sonuçta alt yapı, modem hep aynı. Fazla para vermenin mantığı yok. Daha ne isteriz. Bize düz İnternet yeter. Ping veya diğer teknik şeylerle işimiz yok. 😀
Hızdan memnunmusun tam hız geliyor mu denedin mi
Fiber olması yetmeyebiliyor
Firmaların bağzılarında 100 alıyorsun yoğun saatlerde 30 40 geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 9 Mart 2024; 17:52:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İş bankası; Online, mobil, atm
Faturamatik
-
Memnunum. 100 tam alıyorum. Upload muhteşem 60 larda. Önceki firmada sanki.bazen İnternet olsa bile sitelere girmiyordu..WhatsApp ta sorun oluyordu. 2 gün oldu şimdilik.sorun yok gibi
Senin adına sevindim ben pop noktası ile aynı ildeyim çok mükemmel kullanıyorum.
Hız testi paylaşabilirmisin değerleri merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X