Şimdi Ara

GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.411
Cevap
86
Favori
170.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #25
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar, Antalya merkezde ev değiştireceğim gigaspeed altyapı var diyor sorguladığım zaman. Kullanan arkadaşlar memnun musunuz?

• byadr kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben 9-10 aydır 100 fiber kullanıyorum,1yada 2 kez küçük,1-2 dk kesinti dışında bir sorun yaşamadım..
    Wifi 91-92 download,20-21upload hız alıyorum...
    Ev Eskişehir merkez, 80 metrekare.......

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk mesajda olası internet kesintilerinizin sağlayıcı kaynaklı olup olmadığını anlamak adına bir servis monitör linki paylaştım.

Linkte bulunan sayfada 3 tane farklı lokasyonda konumlanmış TBTNET/Gigaspeed abonelikleri var. Eğer internet bağlantınız kesildi ise ve bu sayfadaki aboneliklerde problem yok ise muhtemelen bölgesel bir arıza/kesinti durumu vardır. Sağlayıcı ile alakalı genel bir sorun olduğunda bu 3 abonelikte offline görünecektir.

Önemli Not: Servis sayfasındaki abonelik istatistikleri TBTNET/Gigaspeed'in servis kalitesi için bir çıkarım yapmaz. Bu aboneliklerde de bölgesel arıza / elektrik kesintisi / KeeneticOS güncellemesi sırasında reboot gibi durumlar olacaktır. Tamamen tarafımca hazırlanmış amatör bir çalışma.

stats.uptimerobot.com
    TBTNET / Gigaspeed
    https://stats.uptimerobot.com/ajDy8Murmx

• Eriond kullanıcısına yanıt

Dosyayı silin; Tc no, telefon, ad-soyadı, imzanız var.  

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriond -- 28 Temmuz 2025; 13:49:13 >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

Amme hizmeti valla, gigaspeed kullanıcıları için gerçekten çok faydalı olur. Bende birbaşka kaynak ileteyim.

https://gibir.net.tr/planli-calisma-duyurulari

TT altyapısında bölgenizde çalışma varsa bu bilgileri tt'den çekiyorlar. Bölgesel arızalarda gigaspeed'ten haber yoksa buradanda check edebilirsiniz.

• Modem kira bedeliyle 550 oluyor. Max 100 oynuyor büyük ISS'lere nazaran. Maceraya gerek var mı?

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Fiyat listesi yanlış değil mi?

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

O kadar çok aynı ekrana baktım ki hatayı fark etmemişim. Teşekkürler uyarınız için.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.