Selamlar, Antalya merkezde ev değiştireceğim gigaspeed altyapı var diyor sorguladığım zaman. Kullanan arkadaşlar memnun musunuz? |
GİGASPEED YENİ ALTERNATİFİMİZ (221. sayfa)

-
-
Merhaba,
Ben 9-10 aydır 100 fiber kullanıyorum,1yada 2 kez küçük,1-2 dk kesinti dışında bir sorun yaşamadım..
Wifi 91-92 download,20-21upload hız alıyorum...
Ev Eskişehir merkez, 80 metrekare.......
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk mesajda olası internet kesintilerinizin sağlayıcı kaynaklı olup olmadığını anlamak adına bir servis monitör linki paylaştım.
Linkte bulunan sayfada 3 tane farklı lokasyonda konumlanmış TBTNET/Gigaspeed abonelikleri var. Eğer internet bağlantınız kesildi ise ve bu sayfadaki aboneliklerde problem yok ise muhtemelen bölgesel bir arıza/kesinti durumu vardır. Sağlayıcı ile alakalı genel bir sorun olduğunda bu 3 abonelikte offline görünecektir.
Önemli Not: Servis sayfasındaki abonelik istatistikleri TBTNET/Gigaspeed'in servis kalitesi için bir çıkarım yapmaz. Bu aboneliklerde de bölgesel arıza / elektrik kesintisi / KeeneticOS güncellemesi sırasında reboot gibi durumlar olacaktır. Tamamen tarafımca hazırlanmış amatör bir çalışma.
-
Dosyayı silin; Tc no, telefon, ad-soyadı, imzanız var.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriond -- 28 Temmuz 2025; 13:49:13 > -
Amme hizmeti valla, gigaspeed kullanıcıları için gerçekten çok faydalı olur. Bende birbaşka kaynak ileteyim.
https://gibir.net.tr/planli-calisma-duyurulari
TT altyapısında bölgenizde çalışma varsa bu bilgileri tt'den çekiyorlar. Bölgesel arızalarda gigaspeed'ten haber yoksa buradanda check edebilirsiniz.
-
Modem kira bedeliyle 550 oluyor. Max 100 oynuyor büyük ISS'lere nazaran. Maceraya gerek var mı?
Fiyat listesi yanlış değil mi?
O kadar çok aynı ekrana baktım ki hatayı fark etmemişim. Teşekkürler uyarınız için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X