Şimdi Ara

Gıda Dedektifini de savcıya rüşvetle kapattırdılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkeye bak çay demle... O kadar eminim ki rüşvetle kapattıklarından var öyle kanallar. Ahlakı düzgün savcılara saygılarımı sunarım ama adaletin içinde çürük savcılar da var ondan da eminim. İyi ki ülkeyi terk etmişim. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Tüm herkes zehirleniyor. Zehirletiliyor.

Gıda Dedektifini de savcıya rüşvetle kapattırdılar.Gıda Dedektifiyoutube
    00:00 Açılış ve genel değerlendirme 07:42 Murat Ülker'in Basın ve Spor Hukuku Savcılığı'na sunduğu ve hesaplarımızın kapatılmasına sebep olan dilekçenin detayları 25:04 Dilekçenin savcılık ve hakimlikler tarafından kabul edilmesinin ardından Gıda Dedektifi hesaplarının kapatılmasının detayları 35:35 Kapanış ve son değerlendirme İçeriklerimizi geliştirmemize yardımcı olmak ve Youtube kanalımıza düzenli katkı sağlamak için Gıda Dedektifi'ne Katıl: https://www.youtube.com/channel/UCLMlZMw7vP9JlA76nIeTkdQ/join
    https://www.youtube.com/watch?v=PxDbObYj1ag

Ziyaaaa

Lan git gör Holladanın kolası bile Türkiyedekinden daha kaliteli

Her yerde durumuna göre diye birşey yok oralarda daja fazls denetim var insan gibi yaşıyorsun insan burada insan yerine koymuyor firmalar seni

Geçen gün kankini çağırmıştın ne komikti ya
  • bu ülkede insanlara hamamböcegi muamelesi yapılıyor çogu kişi memnun bu durumdan

hayat heryerde çapına göredir al o zaman isveçin en pahalı çikolata markasını kalite saflık düşkünüysen ,%100 saf mükemmel kaliteli çikolata et ürünleri ab abd varoşları içinde ulaşılabilir değil pahalı.

ünlü bir zeytinyağ markasını kardeşim tatmak için ispanyadan küçücük bir şişeyle getirmişti kız bu ne dedim parfüm kutusu kadar,abi büyüğü 150 euro zenginleri yiyor demişti eee güzeldi tabi.

avrupa çiklolatalarını beğenmiyorum aşırı şekerli kremelli şekerleme gibi bizimkiler daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ekim 2025; 20:3:4 >

Ziyaaaa

Lan git gör Holladanın kolası bile Türkiyedekinden daha kaliteli

Her yerde durumuna göre diye birşey yok oralarda daja fazls denetim var insan gibi yaşıyorsun insan burada insan yerine koymuyor firmalar seni

Geçen gün kankini çağırmıştın ne komikti ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Rotterdam dükünün torunu hakkında böyle konuşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

çok yedim yakınımda dolu beğenmezler özellikle hollandadakiler instagramda bir çoğu hepsi türk markaları tercih ediyorlar ,türk marketlerinden alışveriş yaparlar

kalitesiz demedik şekerleme gibi dedik şeker tipleri farklı gırtlağı yakıyor bir belçika ve isviçreden getirilenleri sevdim hollanda almanya böğğğ.

şeker bombası gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ekim 2025; 22:13:52 >

Gıda Dedektifini de savcıya rüşvetle kapattırdılar. 

• Her konuya aynı gifi koyucağına ayda 2000 euroyu alıp cenneti yaşasana orada headçım, yakışıklı üstün ırk Türkler gelsede masa başlarında ceo, üst düzey memur yapalım ,2.80 yatırarak çalıştıralım paraya,refaha boğalım diye sıraya girmişler sizi bekliyorlar durduğunuz kabahat niye işkence çekiyorsunuz bu ülkede düzeleceğide yok yani anlamıyorum sizi acı çekmetenmi hoşlanıyorsunuz kurtulun bu cehennemdenGıda Dedektifini de savcıya rüşvetle kapattırdılar. Gıda Dedektifini de savcıya rüşvetle kapattırdılar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ekim 2025; 22:22:44 >
  • Tamamen tarafsız olmadığını düşündüğüm birisi. Parasını verdiğin x ürünün hemen reklamını yaptırabilirsin. Züber marka soğuk çayda çay oranı hakkında pek yorum yapmamıştı. Züber çayı koklatmıştı :) c marka yapsaydı hesaplar başlarda. Yüzde değil, binde değil

(Ülk*r olayında yüzde yüz haklı)
    Bu adam sayesinde çoğu kişi ülk*rin kalitesiz ürünlerini almamaya başladı. Reklam yıldızı ülk*rin hesaplarını kapatması üzücü. Aynı zamanda Eti firmasına da iyi giydiriyor.

Kısacası bu ülkede paketli gıda risk saçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 28 Ekim 2025; 0:10:10 >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Bu konuda sonuna kadar haklı ama kendisi de sütten çıkmış ak kaşık değil, son dönemde Coco Cola satan yerleri ifşalamak gibi saçma işlere girişmişti, alakasız şeyler yapıyordu

Ülker başta olmak üzere paketli şeylerden uzak durmak lazım, mümkün olduğunca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Aslında bir yandan doğru. Ben de Almanya'da yaşıyorum fakat dediğinize ilaveten şunu diyebilirim ki Türkiye'de içine glukoz şurubu katılmış bir ürün burada şeker ile tatlandırılmış oluyor veya türkiyede en bilinen bisküvilerin içinde palm yağı varken burada ayçiçek yağı bulunmakta. Tabii bu şekilde olunca türkiyeden gelen gıdalar daha güzel oluyor fakat deneyimlediğim kadarıyla buradan atıyorum bir tane petibör bisküvi aldığımda o güzel tadını alabiliyorken aynı bisküvi türkiyede kömür gibi oluyor. Aslında dediğiniz doğru fakat eksik olan şey ise içeriği farklı. Aynısını algida dondurmada yaşadım. Ben sürekli burada dondurma alıyorum içinde şeker var tat olarak ama türkiyede yaz ayında istanbuldaydım aynı dondurmayı aldığımda resmen boğazım yandı. İçeriği sonradan dikkatimi çekti fruktoz glikoz şurubu ve emilgatörler kullanılmış. Dondurmayı yemeden çöpe attım.

Aynı ürünler almanyada da var ama ucuzlar tabii ki fakat pek tutulmuyorlar. Çikolatalarda bile çeşit fazladır en ucuz çikolata içinde bile şeker kullanılır fakat palm yağlı ürünler de var hindistan menşeili mesela. Onlar mide yakıyor ve genelde pek tutulmuyor. Zaten burada çoğunlukla etiket okuma bilinci var. Aynı şekilde türkiyede asıl eksik olan şey ise etiket okuma bilinci yok. reyondan alırken veya raflardan alırken direk alıp sepete atıyorlar. Zaten burada da genelde yaşlılar ürün içeriğini pek okumazlar.

Son olarak ise türkiyede şuan ürünler ne durumda bilmiyorum ama en son markette gezeyim dediğim tüm bisküvi çikolata gofret ne varsa içine basmışlar palm yağlarını. Avrupada birçok yerde yasaklanmıştır o yağ. Amerika da ise serbesttir. Aslında amerikada çoğu yiyecek resmen zehirdir. amerikaya gittiğimde öğrendim. Türkiye de bu yolda ilerlemeye başlamış diyebilirim.

• Gıda Dedektifini de savcıya rüşvetle kapattırdılar.

Bizimki Çankırı Haberleşme bölümünü zar zor bitirmiş. Bunun zamanında meslek lisesi mezunları meslek yüksek okullarına bedava giriyordu. Kendisi bu bölüme bedavaya girmiş. Şimdi kalkmış millete eğitim dersi veriyor. Bunu en az 4-5 kere falan yazmışımdır. Geçende evde tek yaşıyorum diyordu bu kero bu seferde eve 350 gr sucuk alıyoruz yazmış. Bunun tanıdığım ve akrabam var yalanı bitmez.

Bizim kero ipsala sınır kapısından bile geçmemiştir. Geçecek parası yok. Gıda Dedektifini de savcıya rüşvetle kapattırdılar. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 27 Ekim 2025; 23:31:1 >

• Dostum gir bir markete dondurma olarak bildiğin şeyin üstünü oku bir yerinde dondurma yazıyor mu bak bakalım. Hiç biri dondurma diye satılmıyor, üzerini ok bitkisel "bitkisel yağlı sütlü buz" yazar, TV de dönen reklamlardın da "dondurma" kelimesini bile kullanmıyorlar, hayat çapına göre değil filan zırvalamışsın Amerika da onu satamasın burada senin gibiler sayesinde insan muamelesi görmediğimiz için burada o zehri satar senin gibiler de bunu savunur.

Alışveriş yaptığım kişiler Liquido02 / Unborn / Sahapo / Umut Aşkın / Nicolae / fbastan / blackcold1907 / osman13 / alperekrem / pepe7115 / murat708 / van doom / Ocondrion / BERATTAN / oguzmete / ghostofsparta / intikad / nevzatcan21 / tammel / selman159
  • abd ucuz varoş tipi dondurmalarını koyda görelim o zaman %90 nı saf sütmüymüş first class kalitemiymiş?

dondurmanın hasını yapan yerler var oradan ye,alma ucuzunu bende almıyorum zaten hatta ara sıra evde kendim yaparım.

aynı muhabbetler batıda yokmu sanıyorsunuz siz? kanser niye çok arttı sanıyorsunuz siz dünyada? abd bu konuda zirvede sağlıksız kanser yapan ürünlerde , abd obez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ekim 2025; 23:58:24 >

• buradada parası çok olana her şey var senin haberin yoksa senin fakirliğin o, köyden organik pazar bile var ,nette doğal köyden eve site dolu.Gıda Dedektifini de savcıya rüşvetle kapattırdılar. datça köy ürünleri ailcecek favorimiz mesala hataydanda has zetinyağ sabun alırız.

heriflerin %60+ işlenmiş sağlıklsız gıdalardan obez olup şişmiş dana gibi, kanser zirve yapmış,damar kalp hastalıklları zirvede, head hayali cennetlerde yaşamakta bir avrupalı hurileri eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ekim 2025; 0:17:13 >

herşey statüdür sınıftır kültürdür eğitimdir batıda canın istiyorsa gayet sağlıksız çöp kanserojen beslenmek istersen gayet beslenirsin küresel bir olay şu an bu.

hükümet umrum değil ,erken ölmek istiyorsan ye kimse size zorla yedirmiyor onları löp löp vahşi kapitalizmin kölesi olmayın bir zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ekim 2025; 0:27:56 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.