Şimdi Ara

Gerçek Problem Selçuk mu Burak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce temel problem kimde ? Selçuk buraksız ilk sezon hakkaten çok üstdüzeydi sonra burak geldi adam yavaş yavaş önce %80 sonra %60 sonra %20'lere kadar geriledi.

Burak mı selçuğu bozdu selçuk bu burağı bozdu ben gerçekten anlayamıyorum ?

Bütün zaferler gökyüzüne...
  • Selçuk'u bilmem de Burak'ın sorunu Drogba. Drogba geldi, ulan forvet böyle bir şeymiş dedik. Drogba geldi gitti ama çıtayı yükseltti bir kere. Türkiye'de ne milli takımda ne ligde adam gibi forvet yok zaten, Burak en iyilerinden biri. Drogba gelene kadar çoğunluk beğeniyordu Burak'ı.

Temennim Drogba taktiği ile 34 yaşına gelince Ibrayı almamız. Drogbayı aratmayacak az sayıda yaşayan futbolcudan biri kendisi.
    Hala Umut Var Mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisinden biri zorunlu olarak oynayacaksa Selçuk oynasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Righteousness is not that you turn your faces toward the east or the west, but [true] righteousness is [in] one who believes in Allah , the Last Day, the angels, the Book, and the prophets and gives wealth, in spite of love for it, to relatives, orphans, the needy, the traveler, those who ask [for help], and for freeing slaves; [and who] establishes prayer and gives zakah; [those who] fulfill their promise when they promise; and [those who] are patient in poverty and hardship and during battle. Those are the ones who have been true, and it is those who are the righteous.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FürelHonatis18

Selçuk'ta hiçbir sıkıntı yok.
    Selçuk bu ligin en zeki orta sahası.
    Ama burak için aynı şeyi söyleyemeyecegim.

Selçöp ligin en zeki orta sahası ha

• dalga mı geçiyorsunuz selçuk gibi kaliteli bir ismin formsuz hatta çok formsuz olduğu olur bunun örnekleri çoktur.Her futbolcunun formsuz dönemleri olur selçuk biraz abarttı ve artık gitmesi gerek.Lakin burakla kıyaslamak nedir?

Burak'ı düğünümde oynatmam be! pas atamayan forvet gördüm. kaleye şut çekemeyeni gördüm fakat top sürememek , topa 90 dakika boyunca hiç değmemek nedir ?

Şu burak yılmazı savunanları gerçekte bir karşıma çıksa varya....

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

quote:

Orijinalden alıntı: FürelHonatis18

Selçuk'ta hiçbir sıkıntı yok.
    Selçuk bu ligin en zeki orta sahası.
    Ama burak için aynı şeyi söyleyemeyecegim.

Selçöp ligin en zeki orta sahası ha

Selçuk'u " çöp " olarak görmek mükemmel bir hareket olsa gerek!

Galatasaray'daki sorunun selçuk olduğunu sanan futbol musveddelerine,dünkü skor ve oynanan oyunu yüzüne çarpasi geliyor insanın!

Righteousness is not that you turn your faces toward the east or the west, but [true] righteousness is [in] one who believes in Allah , the Last Day, the angels, the Book, and the prophets and gives wealth, in spite of love for it, to relatives, orphans, the needy, the traveler, those who ask [for help], and for freeing slaves; [and who] establishes prayer and gives zakah; [those who] fulfill their promise when they promise; and [those who] are patient in poverty and hardship and during battle. Those are the ones who have been true, and it is those who are the righteous.

• quote:

Orijinalden alıntı: şaşkın026

daha önceden sorunun oyuncularda olduğunu düşünüyordum ama dün akşam bariz bir şekilde teknik direk sorunumuzun olduğunu gördüm.
    takım ikinci yarı top oynadı

Kendini kandırma gözünü seveyim. Adamlar 10 kişi kalmıştı ve oyunu rolantiye aldılar, yoksa maç daha farklı bitebilirdi.

• Al birini vur ötekine

• Selçuk bu sene artan maaşın da etkisiyle bırakmış bence futbolu. Çok özel tetikleyici bir şey olmazsa toplaması zor. Burak'ta değişen çok bir şey yok, onun üzerine sistem kurulursa yine senede 30 gol atar 90 tane de kaçırır. Bize her türlü sistemde oynayacak adamlar lazım, şu an için de bulamayız o yüzden Burak oynamaya devam edecek, Selçuk ise kesik yiyecektir zaman zaman.
  • Selçuk ilk sezondaki gibi topu defansın önünden alıp uzun dikine isabetli paslarla Xabi edasıyla geriden oyun kursun, her topu Burak'a atmaya çalışmasın sorun çözülür.

Australian Dream
  • Burak selcuga ne kadar kızsam da adam tek başına maç kandıran bir adamdı şöyle bir şey de var Selçuk 3 sene önce bizim yerimize fenere falan gitseydi 2 sene üst üste şampiyonluk falan yoktu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.