Şimdi Ara

Gerçek Problem Selçuk mu Burak mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Naledolası Kanal

quote:

Orijinalden alıntı: şaşkın026

daha önceden sorunun oyuncularda olduğunu düşünüyordum ama dün akşam bariz bir şekilde teknik direk sorunumuzun olduğunu gördüm.
    takım ikinci yarı top oynadı

Kendini kandırma gözünü seveyim. Adamlar 10 kişi kalmıştı ve oyunu rolantiye aldılar, yoksa maç daha farklı bitebilirdi.

yok kendimi kandırmıyorum. gayet gerçekçi bi adamım. 4-1 yenilmezdik de 2-1 yenilirdik belki.
    rölantiye aldı diyosun da bu adamlar 4'ü attı 5'i atmak için uğraştı. kırmızı karttan sonra çekildiler, macera aramadılar.
    galatasaray ikinci yarı golü de yese iyi başlamıştı.
    ilk yarıda bu kadar oyun farkı olmazdı.
    beşiktaşla galatasaray arasında kadro farkı mı var.
    arsenal'ı beşiktaş zorlamışsa gayet tabi de biz de zorlayabilirdik.
    bu saçma sapan taktikle sivasspor bile 30 dakika kapattı bizim takımı.
    prandelli sonuç odaklı düşündü, kazandık dedi, arsenal maçına da böyle çıkmalıyım dedi.
    sene başında 4'lü defans oynucaz demişti. bu da kontrolünü kaybetti

• Ön liberoda Sneijder bile Selçuk'tan daha iyi oynuyor. 2-3 defa defansa gelip çok kritik müdahalelerle top çıkarttı, top kaptı. Selçuk kaç defa yapıyor bunu maç içinde?

Profesyonel adamın hali başka oluyor, "ben forvet arkasıyım, ben yeni yerime alışamadım, melo beni bozdu, sistem beni bozdu, böyle ofansif serbest oynmm lazım bnm.s" demeden verilen görev neyse yaptı. ha orda olur mu bence olmaz.

Selçuk, Sneijder kadar hırslı ve azimli oynasa zaten orta sahada hiç bi sıkıntımız olmaz Melo ile beraber.

Ama Burak'a diyecek bir şey yok artık, ancak bu kadar kötü oynayabilir bir santrfor. Adamda bir top tutayım, arkadaşlarım gelsin, onlara pas vereyim diye bir şey yok, ona atılan her topu önüne alıp koşulacak bir top sanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Burak berbat olsun pandev ne yapti arkadaşim .bi takimin 2 değil 5 oyuncusu bile kotu yada vasat olsa diğer 6 si maçi alir.

Biz takim olarak kötüyüz biraz sneijder iyiydi ne melosu ne muslerasi iyi oynadi.

Muslera iyi oynasa birnirinin ayni 3 gol yemezdi.benim bildiğim muslera 2 sini çikarirdi bu toplarin.

Melo zaten dökuluyor mevkisinde değildi ama yinede döküldü .

Burak sorun diyorsunuz adama 2 top geldi kafa topunu kaleci çikardi diğeride penlti oldu. Adam 5 jez kaleciyle karşi karşiya atamadimi napti.

Sçma saoan oyun plani yapan prandellide ilk hata sistem değuşince takm toparlandi biraz.

2 tane adam kötü diğerleri elit oyuncu zaten .

Saçma sapan yorumlar var. 10 tane şut çekti sneijder melo hamit bi zahmwt birini atsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sir balık

Selçuk'u bilmem de Burak'ın sorunu Drogba. Drogba geldi, ulan forvet böyle bir şeymiş dedik. Drogba geldi gitti ama çıtayı yükseltti bir kere. Türkiye'de ne milli takımda ne ligde adam gibi forvet yok zaten, Burak en iyilerinden biri. Drogba gelene kadar çoğunluk beğeniyordu Burak'ı.

Temennim Drogba taktiği ile 34 yaşına gelince Ibrayı almamız. Drogbayı aratmayacak az sayıda yaşayan futbolcudan biri kendisi.

Drogbayı aratmayacak
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.