Şimdi Ara

Hala Umut Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle Galatasarayli arkadaslarimin konuya yorum yapmamasini rica ediyorum.

Evet arkadaslar sorum ortada, Hala umut var mi ?
    Arkadaslar Gs ve Bjk maclari dahil elimden geldigince tum maclari izlerim ve abartisiz olarak soyluyorum ki Sivasspor maci fenerbahce genelinde degil lig genelinde en iyi oyunlardan biriydi. Fakat neden kazanamadik ? Aykut Kocaman ilk olarak asist sahibi Ziegler'i oyundan cikardi ki bu degisiklige birsey diyemeyiz adam sakatlanmisti. Fakat Hasan Ali neredeydi ? Neyse, 2. olarak oyunda yaratici oyuncu eksikligi varken Emre'yi cikardi ve Topuz'u koydu ki oyunda goremedim ben Topuzu. 3. olarak en sinirlendigim degisiklik Weboyu cikardi. Burada koptu mac cunku webo ciktiktan sonra iceriye acilan o kadar orta sahipsiz kaldi ki webo ilk maci olmasina ragmen bence sow'dan daha etkiliydi. Peki Salih Stoch Krasic gibilerin Kuyt ve Cristian'dan ne eksigi vardi ? Ben kisaca soyeyeyim. Aykuta ragmen bu sezon sampiyonluk icin umut var mi ki Kuyt'un topu kaleye girseydi herkes aykuta sahip cikiyor olurdu fakat olmayinca olmuyor. Hala umut var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SM1907

Arkadaşlar öncelikle Galatasarayli arkadaslarimin konuya yorum yapmamasini rica ediyorum.

Adam imkansızı istemiş

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

Arkadaşlar öncelikle Galatasarayli arkadaslarimin konuya yorum yapmamasini rica ediyorum.

Adam imkansızı istemiş

• Var ama çok az.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

quote:

Adam imkansızı istemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

Var ama çok az.

Hocam bir kere sampiyonluk istiyorsak kadikoyde galatasarayi yenmemiz lazim ki gs okadar ahim sahim top oynamiyor. Kaldi puan farki 3. Gs kayseri (d) eskisehir (d) antalya gibi zorlu maclar oynayacak biz ise bjk (d) ts(d) gibi zorlu maclar oybayacagiz. Bu 2 mactan en az 4 paun almamiz lazim. Gsnin de o 3 mactan puan kaybetmesi gerekiyorki es deplasmani ve antalya macindan puan kaybedeceklerini dusunuyorum. Bakalim neler olacak.

2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sivas maçındaki gibi çoşkulu oynarsak umut var.

FENERBAHÇE S.K
  • bizde umut var kanka verelim size zaten drogbayı aldık xdxd
  • Bu yönetim ve teknik ekip ile olmaz.Fakat eğer Fenerbahçe'nin başarısını istiyorsak başında ne yönetim ne de teknik ekip yokmuş gibi davranalım.Şimdi gitmezler gitseler de bu sezon için başarı yakalamamız imkansız.O yüzden sadece futbolculara sahip çıkalım.Şunu o kadar rahat bir şekilde iddia edebilirim ki GS kalan 15 lig maçında en fazla 4-5 galibiyet alır.Eğer Fenerbahçe 15 Lig maçından 7-8 galibiyet ile çıkmayı başarırsa ŞAMPİYON oluruz.OLACAĞIZ İ-N-A-N-I-N
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

Var ama çok az.

Hocam bir kere sampiyonluk istiyorsak kadikoyde galatasarayi yenmemiz lazim ki gs okadar ahim sahim top oynamiyor. Kaldi puan farki 3. Gs kayseri (d) eskisehir (d) antalya gibi zorlu maclar oynayacak biz ise bjk (d) ts(d) gibi zorlu maclar oybayacagiz. Bu 2 mactan en az 4 paun almamiz lazim. Gsnin de o 3 mactan puan kaybetmesi gerekiyorki es deplasmani ve antalya macindan puan kaybedeceklerini dusunuyorum. Bakalim neler olacak.

Bu kadar hesaplamaya gerek yok ki, görünen köy klavuz istemez. Biz şampiyon olamıyacaksak bunun nedeni Gs'nin başarısı değil bizim başarıszlığımız olur. Başımızda Anadolu takımlarına karşı 1 puan için sevinen bir hoca varken hayırlısı da şampiyon olmamamız bence. Her maç kanser olmaktan bıktm artık.

• yok abi yok en iyi oynumuz buysa oynamayalim biz orta sahada 2-3 pas yapiyoruz o kadar adam rezalet bir sistem oynatiyo turkiyenin en iyi forveti sol kanat oynuyo ki sol boş kaliyo

cristian gibi bir herif hala oynamaya devam ediyo beni koysan daha iyi oynarim

yaptigi degisikliklere bak yazik kuyta yazik adamin sucu yok kotu oynama hakki yokmu elinden geleni yapiyo ama kotu oynadi NEDEN CIKARMIYOSUN BRE AYKUT?

cikardigi adamlara bak emre webo ne guzel oynuyolardi sadece yeni transferler diye cikardi rezil etti olmayan oynu..
  • Ligin bütün maçlarını işim gereği izlerim ama dünki maçı izleyemedim nasıl ne kadar iyi oynadınız ne yaptınız bilmiyorum ama fenerbahçe yıllardır evinde çok coşkulu başlayıp ilk yarıda işi bitirirdi. Son zamanlarda bu yok oldu gitti. Hala umut var hatta bizden daha çok var çünki galatasaray geçen sene oynadığı en kötü maçı bile bu sene oynamıyor. Takım inanılmaz bir rehavete kapılmış bir durumda ve inanın ben galatasaray maçlarını izlememek için elimden geleni yapıyorum. Bir kaleci var evlere şenlik üstüne gelirse kurtarıyor ama bizim camiamız adamı hala el üstünde tutuyor. 1-2 maç kesik yese aklı başına gelicek ama Grande bunu görmüyor göremiyor. Egolarına ve kibirine yenik düşüyor.
    Fenerbahçe kendi kibirinin kurbanı. Eğer bu takımdan aziz yıldırım gitmezse bir yol olmaz. Çünki adam kendi egolarını tatmin ediyor ve takımo o yönetiyor. Aykut hoca ise onun kuklası durumunda. Herşeye rağmen ben fenerbahçenin şampiyonluğa daha yakın olduğunu düşünüyorum.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020

• Şu durumda bile umut bekliyorsak bizden saf'ı yoktur bence. 1 maç ile hiç bir şey değişmez. Alex gittikten sonra ki maçlarda iyi oynadık millet gaza geldi. Zaa alex gitti dertler bitti dediler ama görüyoruz ki daha da dibe battılar.
    Fenerbahçe - Sivasspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skor Taraftarı

Bu yönetim ve teknik ekip ile olmaz.Fakat eğer Fenerbahçe'nin başarısını istiyorsak başında ne yönetim ne de teknik ekip yokmuş gibi davranalım.Şimdi gitmezler gitseler de bu sezon için başarı yakalamamız imkansız.O yüzden sadece futbolculara sahip çıkalım.Şunu o kadar rahat bir şekilde iddia edebilirim ki GS kalan 15 lig maçında en fazla 4-5 galibiyet alır.Eğer Fenerbahçe 15 Lig maçından 7-8 galibiyet ile çıkmayı başarırsa ŞAMPİYON oluruz.OLACAĞIZ İ-N-A-N-I-N

• quote:

Orijinalden alıntı: Khazad Dûm

quote:

Orijinalden alıntı: Skor Taraftarı

Bu yönetim ve teknik ekip ile olmaz.Fakat eğer Fenerbahçe'nin başarısını istiyorsak başında ne yönetim ne de teknik ekip yokmuş gibi davranalım.Şimdi gitmezler gitseler de bu sezon için başarı yakalamamız imkansız.O yüzden sadece futbolculara sahip çıkalım.Şunu o kadar rahat bir şekilde iddia edebilirim ki GS kalan 15 lig maçında en fazla 4-5 galibiyet alır.Eğer Fenerbahçe 15 Lig maçından 7-8 galibiyet ile çıkmayı başarırsa ŞAMPİYON oluruz.OLACAĞIZ İ-N-A-N-I-N

İnanmadan hiçbişey olmaz hocam inan,yoksa çok zor.Bu arada bunu ne zaman gorsem çok gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

bizde umut var kanka verelim size zaten drogbayı aldık xdxd

yapınca xdxd yazmamış olmuyorsun.

METİN olun, CAN'ınızla oynayın, HAKKI'nızla kazanın!
  • Rezim yonetim ve teknik kadroya ragmen umut var Fenerbahcede umut bitmez Gs de cok iyi oynuyor diyemeyiz her takim her takimdan 3 puan alabilecek durumda

Fenerbahçe S.K
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.