Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (931. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.677
Cevap
714
Favori
839.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ölçü kaşığının kıçında tamper varmış. Bu fiyatlar normal midir yoksa daha düşük fiyatlı cihazlar da oluyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Bence olur iyice araştır yurtdışı satışı yasaklamasalar amazonda şahane değirmenler vardı yorumlar iyiydi şimdi sıkıntılı zamanlar yurtdışı alışveriş için. Sen genede kaliteli bir tamper al sıkıştırma çok önemli ucuz oluyor onlar mühür gibi altı çelik üstü ahşap birşey bul al. Öğütülmüş kayfeyi sanalbaharat 250gramlık paketlerle yolluyodu galiba bayatlamadan biter. Değirmensizde idare edebilirsin bu şekil. Yada 2. El ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 31 Mayıs 2025; 23:31:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için. Oradan 250gr aldım bakalım onu bir kullanayım. Çevrede Suriyeli kahveciler var onlara da bir çektirtir bakarım. Sistemi iyice anladıktan sonra öğütücü alıp evde uğraşabilirim ileride.

Sistem = arabica çekirdek iyi kahve espresso içinse ince çekim ve en sıcakta vermesi önemli diğerleri detay bunlar temel ama en önemli unsur çekirdek. Oda memet efendi favorim şu sıra. Sanal baharatsa kenya top aroma iyi idi.

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Mesajı kaydediyorum hocam hepsine bakacağım inşallah 😁

• Ben de

• Ya bu sanalbaharat Mersin Yenişehir'deymiş ben de Mezitli'deyim dolmuşa binip alsam daha ucuza gelirdi 90 lira kargo verdim.

Ben de Mezitlideyim. Üniversite hastanesi tıp fakültesi kampüsü şubesinden alabilirsin. Fakat her ne kadar üretim tesisi olsa da kafe de olduğu için KDV ödersin. İnternet sitesinden alırsan KDV ödemiyorsun (%1) Merkezi adana yolunda. Kampüs şubesi geçen sene açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 3 Haziran 2025; 7:9:14 >
  • Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt
    Bir tadına bakayım da beğenirsem dediğin yere de giderim. Eski belediyenin orada arap kahveci varmış olabi diye. İş yerindeki araplar espressoyu oradan alıyorlarmış oraya da bakacağım.

• Merhaba cekirdek kahve ne tavsiye ediyorsunuz uygun fiyatli degisik bir seyler denemek istiyorum. Sanal baharattan colombia yirgacheffe denedim daha once. Espresso ve v60 icin

• Arkadaşlar, şu ana kadar iki tane Hario v60 seramik dripper kullandım. Son 6 yıllık süreçte ikisi de kırıldı. Bu yüzden artık cam veya plastik düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz? Ya da yine seramik al ama bu sefer çok dikkatli kullan mı dersiniz? Seramik ile cam ve plastik arasındaki fiyat farkına değer mi, bu da önemli.

Kullanan arkadaşlardan cevap rica ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt

Kesinlikle orijinal Hario plastik ürünü al. Ben de kırıp dökme işinden yılınca buna geçtim. Aynı kahve çıktısını sunuyor.

• arandur kullanıcısına yanıt
    Ondan aldım hocam, sağ olun.

ty de porselen olanlar var. Hem bonna hem güray porselen hepsine kalitede bin basar evimde 4 tane var 2 şerden. Daha kirilmadi 2 yildir kullaniyorum. Zaten dandik hario vb seramik urünlerle kiyaslanmayacak kadar kaliteli, porselen kolay kirilmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Tam ismi neydi hocam?

Bunu kirmak için gercekten saglam dusurmeniz lazim kac kere evyeye dusurmusumdur yikarken bir sey olmadi. Zaten ağır sayilir seramikler en adi urünler bu urun porselen. Seramikler sıcaklik farkindan dolayi polimerizasyona ugrayip zamanla kendinden de catlayabiliyor. Bir de bonna var o cok daha estetik ama bardakla satiliyor galiba. Ben Istanbul besiktaş semt pazarindan almistim Bonna saticisi tabakçidan.

• https://www.monkahve.com/urun/raw-dripper-11cm

Bu urunu Bonna magazalarinda bulabilirsiniz sanirim. Bu da cok güzel bir urun, bir cok dripper aldim bunun kadar estetik görmedim. Bu da porselen, fiyati da cok pahali degil aslinda. Ama magazadan taleple gelir heralde. Ben biraz sansa aldim. Güray porselenin yukaridaki urununu oneririm. zaten onu bayadir kullaniyorum severek

• Porselen takıntınız varsa bile mutlaka Hario orijinal plastik ürün bir kenarda bulunmalı. Kampa, pikniğe götürülür, kırılma durumunda hayat kurtarır.

• 7 24 kullandigim hicbir saglik urununu plastik almam ben. Bisfenol A ya da B olsun olmasin. Petrolden mamul bir urun sicaklik ile mikroplastik salinimi yapar.

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Ben o yüzden evde seramik (porselen alana kadar artık kırık kısmıyla ne kadar kullanabilirsem), ofiste de plastik tercih edeceğim. Yukarıda arandur’un dediği gibi plastik mobilite anlamında çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 929930931932933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.