< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (872. sayfa)

-
-
Ben Alaska blendden çok Rocky blendi daha çok sevmiştim. Sanalbaharatta Brezilya anaerobic bir kahve var o da espresso da güzel begeniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabica çekirdekleri %0.8-1.5 kafein içerirken robusta çekirdekleri %1.7-3.5 arası kafein içerir. En yüksek kafeini robustadan alırısn.
Aşağıdaki linkteki robusta ile keyfine göre seçeceğin herhangi bir arabica çekirdeği istediğin oranda harmanlayıp tüketebilirsin. Hem kafein alırsın hem içtiğin kahveden keyif alırsın.
-
Şu an güncel olarak Moliendo Ravello Blend kullanıyorum. Bu dördüncü paketim. Hepsiburada üzerinden aldım genelde. Kendilerinin sattığı platformlardan alırsanız kahveler taze geliyor. Bana gelen en son kahve 4 gün önce üretilmişti mesela. Tavsiye ederim gayet güzel bir blend fiyatı düşünüldüğünde. Melitta kahve çekirdeklerini denemedim hiç ama deneyeceğim.
-
Filtre kahvede arostinglab'dan aldığım Kolombiya Supremoyu çok ama çok beğendim. 200 gramlık bardağa 16 gram Kolombiya Supremo harika bir tat yaşattı bana. Ve bardakta çok ama çok berraktı. Evde kullandığım makina Drlonghi BCO420. Çok hoşuma gitti filtre kahvede Kolombiya Supremo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsiburada da moliendo ürünlerinde %35 indirim var güzel fiyatlara denk geliyor
-
Aman aman espresso içinse değmez çok kötü değil ama kötü kaliteleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
philips hd7461/20 filtre kahve makinesi aldım, kahve işlerinden pek anlamam :) Evde Mehmet Efendiden çekilmiş columbia filtre kahvesi vardı ondan sade denedim ancak sert ve aromasız geldi. Sade içimde aromasını hissedebileceğim (bu makineyle mümkün mü bilmiyorum ama) ve yumuşak içimli kahve önerileriniz ne olabilir? Birde deneme seti almak istiyorum. Hangisi uygun olur bana tecrübe etmiş olan var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 6 Nisan 2023; 11:49:23 > -
Dostum o makinayla naparsan yap çamur olur kafein ihtiyacını karşılarsın epsresso makinası alman lazım kaliteli kahve için 👍
https://www.hepsiburada.com/moliendo-yemen-mocha-yoresel-cekirdek-kahve-250-gr-p-HBV00000IQ6IE?magaza=kahvecom
Moliendo çok bozdu
içilebilir bulduğum tek kahvesi kolombiya idi onu bile bozdu eski çekirdekler yok bu enflasyon bitirdi bizi
arkadaşlar merhaba. phılıps 5447 tam otomatik makine aldım. kahve konusun da pek bilgi sahibi değilim. eşim için aldım. çekirdek kahve için önerilerinizi rica ediyorum. yumuşak içim ve sütle yapılan kahvelere uyumlu olsun istiyorum
-
Sanalbaharatttan Uygun Fiyatlı Sütle kullanabileceginiz kalitesi iyi olan çekirdekler temin edebilirsiniz. Sütlü Kahveler için Espresso Profilinde kavrulmuş Standart Güney Amerika çekirdekleri uygundur.
-
tesekkur ederim.
-
sanalbaharat guatemala arabica’yı tavsiye ederim. O olmazsa Brezilya kahveleri olabilir. Almadan açıklama veya yorumlara bakın, çikolata, kakao, odunsu tatlar yazanları alın. Bu bizim klasik damak tadımıza uygun, meyve ve çiçeksi tatlardan başlangıç için uzak durun, Etiyopya gibi.
Merhaba gençler,
Dışarda uygun fiyata nerede kahve içiyorsunuz? Malum fiyatlar yükseldi, tavsiye edeceğiniz kampanya mekan varmı
Mc donalsda americano içebilirsin
Ne kadara iciyorsun? Mağazalar farklı fiyat uyguluyor bazen
Burger king büyük boy 15tl orta 12 tl. Daha ucuzu varsa yeşillendirin buraları
Geçen Ztarbucksta orta boy kahve aldım 36 tl bayıldım
Sonra aklıma eski fiyatlar geldi ülen dedim 2018 2019de bu kahveyi 8tlye içiyorduk pehhh
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X